pewnie że nie musicie wyrabiać to chyba proste
-
-
Wyjazd do Poznania!!!!
W Poznaniu to czipy nam będą potrzebne jak k....e majtki ;-)))
Ale tylko na tym wyjezdzie, bo na pozostałe to chyba jednak warto se wyrobić!
ktokolwiek - czy z Jasła (ach te Ulaszowice albo np. taka ul.Bednarska) czy z innego miasta chce jeździć z Pasami: musi mieć chipa... i w dodatku by wejść na mecz, musi przyjechać do Krakowa przepuścić rzeczoną chipę przez maszynkę (to jest ten wirualny bilet).... no może w Poznaniu nie będzie to egzekwowane, ale... (niestety, pzpn nie wie co to mecze przyjaciół i Kolejorz może np. beknąć za wpuszczenie iluśtam ludzi "bez uprawnień")
=>=>=> Ponury: Ty Wasze odebrałeś czy ja mam to zrobić?
Wiadomość zmieniona (07-09-04 18:19)
TD=> jeśli możesz- to odbierz i podaj na Górniku przez A ;-) bedę wdzięczny!
dane wysyłam sms-em!
to ajk nie trzeba chipów to ja jade!!
Witam wszsytkich sympatyków Cracovi!!
Mam pytanie czy w drodze do Poznania bedziecie stawac w Ostrowie Wlkp.???
dobre pytanie ...
he he ...
jak znam życie to będziemy stawac wszędzie gdzie będziemy chcieli stanąc ...
:-)))
ja tesh może pojade!!!
do Poznania za friko...
[url]http://www.teraz.pasy.net[/url]...
na mecz za friko
i bardzo fajnie oby było wicej takich incjatyw w Naszej piłce! wiec juz nie ma wymowek! macie wszyscy przyjechac do Poznania!
Dla jasności!
Za friko oznacza, że bez biletu na mecz.
Koszty przejazdu (pociąg) należy pokryć!
Fajnie ze Lech jest taki goscinny tylko do dupy ze mecz jest w piatek ale pewnie i tak nie pujde do pracy tylko jazda!Nie mam chipa chyba nie bendzie trzeba no nie?Wchodzimy na trybune lecha?
tlyko mam nadzieje że przejazd będzie tak zorganizowany że przyjedziemy ze 2 godziny wcześniej a nie na sam styk było by fajnie szkoda że to nie sobota pojechało by więcej ludzi mnie jeszcze czeka załatwianie w pracy wolnego
hola hola jakie 2 godziny...
jak juz jade do Poznania to chciałbym się przejść na rynek ;))
wypić coś z ziomalami, kumaci wiedzą o co chodzi ...
Wszystko pięknie ładnie ale co ze zgodani które wybierają się do POznania,a stosunki z LECHEM SĄ RÓWNE 0 LUB NAWET -1?
wiesz ja też bym się nie obraził jakbym przyjechał troche wcześniej
Viking proponuje przywdziac koszulke Pasów i na mecz ;)
A co jest za darmo??Przejazd i bilet?? Czy sam bilet
za darmo jest wstep na LECHA a do pociagu klub doplaca jakas sume
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)