Siema. Mam nadzieje, że 10 września będziemy świadkami wspaniałego widowiska i pomimo sympati do Cracovii jestem pewnien, że Górnik postara się podtrzymać wspaniałą passe zwycięstw nad pasami oraz nie pokonanej drużyny w tym sezonie. W Górniku przed tym meczem ostatnie "zakupy" m.in. syn naszego trenera - Marco Liczka, który ma być znacznym wzmocnieniem ataku Górnika. Poza Czechem kontrakty podpisało dwóch Brazylijczyków i Nigeryjczyk więc międzynarodowe, doborowe towarzystwo.
Z tego co słyszałem to obecnie przyznano nam ok. 700 biletów, ale nie jest to info na 100%. Gdyby okazało się, że będzie tylko 300 biletów to będziemy wchodzić po dwóch na jeden bilet :)))
Swoją drogą jestem ciekaw ile miejsc jest w tej chwili w sektorze dla przyjezdnych ? bo w tamtym sezonie wydawało mi się, że na trybune dla gości mieściło się bynajmniej 1000 głów (to tak na moje oko, moge się mylić).
Zapowiada się fajne widowisko...
Pozdro. [img]http://gornikforum.com/images/smiles/szal2.gif[/img]
Wiadomość zmieniona (02-09-04 01:34)
-
-
Tematy piłkarskie przed Górnikiem Zabrze
sorry Winnetou, ale klatka jest o połowę mniejsza
w klatce wejdzie około 500-600 miejsc i tyle biletów powinni co najmniej dac Górnikowi.Zresztą nasi nie robia nikomu łaski bo nie jako z urzędu muszą dac co najmniej 500 .Wynika to z 5%pojemnosci stadionu -to wymóg pzpn(nasz stadion zgłoszony jest na 10 tys).Dla nas lepiej by było by kibiców ksg było jak najwięcej .Nasz stadion bedzie jescze bardziej kipial dopingiem dla pasów.
z tego co kojarze to PZPN Sobie wymyslil że z urzędu klub musi dać 300 biletów (obojętnie na jaki stadion)...a jak sie klub zgodzi to mozna wpuszczac wiecej
sadze ze w przypadku Gornika nie zatrzymaja sie na tych 300 osobach.
Wiadomość zmieniona (02-09-04 08:49)
Pawel KSG-nie zapomnijcie włączyć się do meksykańskiej fali!
to nie klub ma się zgodzić na większą ilość tylko milicja
Fajnie by było, gdybyśmy mogli wszyscy wejść!!! Już nie możemy się doczekać meczu z Wami, a powinno być to piękne widowisko i święto dla kibiców zarówno Górnika jak i Cracovii!!! A co do fali- to na 100% się przyłączymy!! Do zobaczenia!!! TYLKO GÓRNIK ZABRZE!!!
mam nadzieje ze dostaniemy wiecje niz 300 biletow
mecz musimy wygrac jak w tym sezonie w zabrzu maja byc puchary :P ale mysle ze bedzie wyrownany pojedynek :)
POWODZENIA
Blady Niko:
[i]Mecz na Estadio skończy się około 22-giej, a po powrocie do domów i przelaniu pierwszych wrażeń na Forum, już zaraz po północy kibice-kanalarze będą mogli utrwalić wrażenia i obejrzeć sobie telewizyjną powtórkę i wysłuchać komentarzy. Początek telewizyjnej powtórki o godz. 0:50.[/i]
Zgadza się. No i jeszcze dla śpiochów druga powtórka zaraz rano w sobotę o godz. 9,10.
oooo, kolejny klub ma mieć w tym roku puchary? ;))))))
Lubię oglądać mecze CRACOVII na stadionie przy ul. Kałuży przy udziale kibiców drużyny przyjezdnej, więc zapraszam/y kibiców Górnika Zabrze na naszą Świętą Ziemię !!! Meczyk i tak wygramy i was pokonamy :-)))) HEJ HEJ CRACOVIA !!!
A co to mało pucharów po sklepach sportowych leży?
Miejmy nadzieje, ze bedzie to pilkarskie widowisko na boisku i trybunach przy wspanialej atmosferze. Niech wygra lepszy.....czyli GÓRNIK ZABRZE pozdr
Puchar dla każdego!
;)
Lubie Gornik, lubie :) moze byc fajnie ne meczu, byle bez nerwow i nasza spokojna wygrana :D
A ja lubie Cracovie :) Ciekawe czy wyjzie nam wspólnie ta meksykanska fala Mam nadzieje ze wszyscy od nas sie przylączą :) A jesli chodzi o wynik to nie ukrywam ze licze na wygrana Gornika choc pamietajac poprzednie mecze stworza duzo sytuacji wykorzystaja tylko jedna i skonczy sie remisem
Do zobaczenia na meczu Mam nadzieje ze brak czipow nam nie przeszkoszi bo napewno wiekszosc od nas co sie do was wybiera ich nie posiada w tym ja :)
nam się i tak czipnik zepsuje :)
Do Go Cha... i nie tylko :)
Jakby ktos jeszcze z "kibicow-kanalarzy" mial checi i mozliwosci przerobienia meczu na plik avi to juz by bylo super :)
Pozdrawiam...
Dzisiejszy sparing Górnika.
Dzisiaj o godzinie 18:00 na stadionie w Uherské Hradiště nasz najbliższy ligowy przeciwnik Górnik Zabrze zmierzy się w meczu sparingowym z beniaminkiem czeskiej ekstraklasy 1.FC Slovácko.
Źródło:
Jeszcze jedno: na Górnika nie bluzgamy, żeby się komuś nie wyrwało, a jeśli nawet taka sytuacja miała by miejsce to proszę by od razu strofować takie osoby.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)