Wszyscy wiemy o co chodzi - nie chodzi mi nawet o dzisiejszy mecz - bo chyba tylko skończony idiota chciałby zwolnić Wojtka teraz.
ALE!!!
Nie stwarzajmy przed meczem z Górnikiem atmosfery po tytułem ultimatum.
Pamiętajcie! Odra przegrała 8 mecżów z rzędu, a teraz bez zmiany trenera wygrała dwa z marszu!
-
-
Apel do Zarządu - tylko bez nerwów!!!
Ale to była jednak Legia!!
Stawowy ma spokojnie pracować. Jak ktoś myślał, że my natychmiast zdobędziemy mistrza to natychmiast na ziemie a nie gdekać o zmianach. Stawowy ma zostać!!
Stawowy ma zostać!!! To wiem na pewno. Ale wiem też, że gdyby Pan Wojciech zargrał czteroma nominalnymi obrońcami, to być może mecz z Ległą wyglądałby inaczej. Basterek - niezły w sumie mecz - na ławce...i boki ofensywne...Albo skomasowana obrona we czterech...obrońców. Obrońców!!! tego nam trzeba, czego Pan Wojciech chyba nie widzi.
A ja trochę z innej beczki. Kto przed rokiem by przypuszczał, że tak mało nam może zabraknąć by z Legią na jej stadionie zremisować ??? Nie ma co tragizować, oczywiście jest trochę do zmiany i mam nadzieję, że Wojtek to wreszcie dojrzy, wiele jest bardzo dobre w drużynie i to też trzeba widzieć. Będzie dobrze, potrzeba tylko trochę czasu i małych zmian.
Ale jestem pozytywnie naładowany !!! Mimo porażki jestem całym sercem z Wami chłopaki. Tylko spokój, będzie dobrze.
Oj już tracicie do nas 2 pkt :D hehe. A miały być puchary ehhhh :P.
A tak poważnie to jesteście gł. faworytem na baraże :]
POZDRO Z LUBINA :D
Dajcie trenerowi czas przynajmniej do końca tej rundy.
trener Stawowy być może irytuje swym uporem, ale jak wreszcie przejrzy na oczy i dojrzeje do zmian w grze obronnej to tak czuje że znów pójdziemy szybko do przodu
siwylubin
tak was boli ta porażka??
co to są 2 punkty ??
zobaczymy na koniec rundy idioto
[i]Autor: Irecki (---.lastnet.pl)
Data: 29-08-04 20:43
A ja trochę z innej beczki. Kto przed rokiem by przypuszczał, że tak mało nam może zabraknąć by z Legią na jej stadionie zremisować ... [/i]
Stawowy nie jest JESZCZE moim zdaniem gotowy, na to, by prowadzic zespol pierwszoligowy, a Cracovia takim MA BYC.
piontka dla Was
Panowie tylko spokój i żadne gwałtowne ruchy!!! 4 mecze, 3 na wyjazd, 1 dom mamy 3 pkt. Przed pierwszą kolejką liczyłem, że po 4 meczach będziemy mieli 4pkt. Niestety nie jest dobrze. gra może i ciekawa, ale błędy fatalne! I tu zgadzam się, iż trzeba dać Wojtkowi czas na dostrzeżenie potrzeby zmian w grze obronnej, ale musi to zrobić On. Żeby to zrobić musi mieć czas i trochę spokoju... Ale coś czuję, że po następnym meczu może być kolorowo...
powiedz mi Quendi...
co takiego wymysli Stawowy przez 2 tygodnie teraz
czego nie mogl wymyslec przez ostatnie 3 ? (w tym rowniez 2 tygodnie po Lecznej)
Nie jestem trenerem i nie borę za tą robotę pieniędzy. Chcę tylko napisać aby dać mu sznsę na rozwiązanie tych wszystkich problemów o których piszemy i czytamy na całym forum. Pamiętam jak było trudno w 2 rundzie III ligi ( początek fatalny... ), jak było po paru meczach w II lidze. Stawowy potrafił dojść do celu! Jeżeli teraz się nie sprawdzi i dalej będziemy mieli sytuację jak z trzech ostatnich meczów to myślę, że sam odejdzie bardzo szybko...
a KMP a chocby to ze da zagrac wawrzyczkowi z GKS'em i potem da Wawrzyczka z Górnikiem i to że będą 3 pkt ! bo to jedyny problem ( poza napastnikeim którego nie ma ! )
Napastnik już jest..MArek Citko...
eredin. Citko [b]NIE JEST[/b] napastnikiem. To POMOCNIK. Stawowy nie widzi innych zawodników w druzynie. Jakby mogł to do bramki tez by wstawil pomocnika
Citko pomocnik taki sam jak Baster obrońca:) To kim będzie zależy od Stawowego. Ja jednak bym się założył że Citko zostanie ustawiony jako napastnik, albo bardzo ofensywny pomocnik.. Coś jak w sławnym meczu na Webley... Może w Cracovii przypomni sobie i nam stare dobre czasy?
Bwz nerwowych ruchów, Zostawcia Stawowego bo on wie co robi!
Efekty muszą przyjść. Czekaliśmy 20 lat to i jeszcze troche poczekajmy
Stawowy i chopaki jesteśmy z wami
chyba nikt nie jest na tyle glupi by wywalac Stawowego teraz..
mimo wszystko trzeba dac mu szanse
jednak nie potrafie zrozumiec czemu popelnia wciaz te same bledy..
czy jest on idiota czy my czegos nie wiemy ?
prawda jest taka drodzy koledzy i kolezanki, ze jesli Stawowy wystawi Radwanskiego i Bastera na tych pozycjach co dzisiaj w meczu z Gornikiem i nie wygramy to sie pozegna z robota
a ja niestety obawiam sie tego ze za tydzien znowu przeczytam "w tym skladzie rewolucyjnych zmian sie nie robi"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)