jak w temacie pomijając fakt że na Łazienkowskiej wynik 2:1 nie jest powodem do wstydu, choć mogło być inaczej.
-
-
Kiedy przestaniemy tracić frajerskie bramki?????
nigdy
jak beda grac obroncy a nie pomocnicy na obrobnie....
jak Baster i Radwanski pojda na lawe... ale to chyba szybko nie nastapi
Piłka jest grą błędów. Zaczniemy wygrywać jak będziemy strzelać o przynajmniej jedną bramkę więcej niż przeciwnicy nam strzelą!
Odpowiedż na pytanie w tytule wątku:
W przyszłym sezonie
Wygrana w Lubinie narobiła nam sporo szkody: zaślepienie!!!!!!!!! Kiedy przestaniemy.......... Oj, upłynie trochę wody! Czarno to widzę!
Tym razem nie ma podstaw do czepiania się Radwańskiego. Zagrał bardzo dobry mecz, ale Baster ...
popatrzcie jak legia straciła bramke... czy to nie był błąd obroncy który nie upilnował Drumlaka? Przeciez bramki przewaznie padaja bo bledach obrony co jest konsekwencja dobrej akcji... Zgadzam sie ze my tych bledow mamy za duzo ale spokojnie, niech oni nad tym popracuja i bedzie dobrze.
Mysle ze teraz przyszedl czas na zmiany w obronie... dałbym szanse jak najlbardziej Wiśni i Wawrzyczkowi...
A może spojrzeć na to tak:
- w meczu o wicemistrzostwo przegraliśmy pierwszy mecz - rewanż za pół roku w Cracovie
Pokory ,trochę panowie z Cracovii,k........a troche pokory!!!
Gdzieś ,kiedyś na forum kibice.net mówiłem o tym ,że Cracovii ,a zwłaszcza jej kibicom potrzeba trochę pokory i że pierwsza liga sprowadzi was na (świętą ziemię) i to się dzieje,w plecy mecz za meczem,kibice nie wchodzą na mecze, itd.
Ja też byłem taki zajarany jak weszliśmy do ekstraklasy,potem mistrz,siła ,potęga i chwała i nagle cios ,sprowadzenie do parteru,nie tylko legenda,sława ale rzeczywistośc pierwszoligowa.Dni chwały wygrana 0-3 na łazienkowskiej (20 maja 2000) w paszczy lwa ,super ,a potem coraz gorzej w plecy,w plecy ,w plecy ,dno.Mam nadzieję ,że w tym sezonie lepiej!!!Ale gleby i pokory pierwszoligowej już nauczeni! I tego Wam .........................................................................................!!!
A co my zakon mnichów pokornych jesteśmy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)