litował......a jak bys nie miał kasy to co został by ś w domu i bys płakał......
ja chce spróbować........
a mam pytanko.....czyli jesli w połowie drogi będziecie chodzić z biletami itp. i kapniecie sie że nie mam nic to co ?.pociąg staje i nara Pokus???.............jak masz takie podejście do Pasiaków....to kiepso ..... :(
-
-
ZAPISY na Legie!
nie nie mam tego na mysli...ale zawsze mozna sie wbić na jeden bilet...w każdym razie mysle że nie tylko ja bede w tej sytuacji....
Pokuś niemiałem kasy na lubin i łęczną więc zostałem w krakowie!!!!!!
zrozum wreszcie że pociąg jest organizowany przez kibiców Cracovii i to oni muszą wyłożyć kase za niego................a ciebie to wali !!!!!!!!!
popatrz na siebie jakie masz [b]TY[/b] podejście do Pasiaków !!!!
chcesz okradać swoich !!!!!!
koniec rozmowy .........
to cyba nie czytasz co pisze....
w drugiej lidze na wyjazd do szczecina wyłożyłem 50 zeta a w czasie drogi jeszcze 20 extra...i nie nazekałem.......
stwierdziłem że raz ja pomoge komus innym razem on mi
ale chyba wy macie do tego podejście bogatego burżuja...płace wymagam..a reszta won
to 20 co dopłacałeś to niebyło "dla kogoś"
a niby na co?..właśnie ..na dopłate za innych
Nie mam biletu,nie zapisałem się na pociąg i tym bardziej nie mam czipa a do Warszawy jade jak większość pasiaków !!!Wszyscy do Warszawy !!!
Tylko_Pasy-zuberg juz Ci napisał,że niejedziemy przez Miechów,bedziecie musieli z rana walic do Kraka niestety:)
noo...nareście cos optymistycznego...
mam nadzieje ze chłopaki co organizuja wyjazd nie beda społeczniakami i bedzie nas w pizdu....tych "gołych ".tez
ta rozmowa do niczego nie prowadzi!!!
niech jedzie a jak w połowie drogi bedzie musiał wysiadać to już jego sprawa. :)
skończ już pokuś bo miejsce niepotrzebnie zajmujesz
następny pociąg organizuje Pokuś !!!! koszt 15 tyś. zł.
uwaga wszyscy jedziemy za darmo !!!!
no chyba że pokuś będzie społeczniakiem i nas niezabierze.......
Wiadomość zmieniona (28-08-04 17:54)
Marcin KSC to co chcecie jechać w 300 osób bo tyle jest biletów i dostać przekope od Ległej ???W Jedności siła !!!A po drugie to kto Ci powiedział ze se nie zapłace za pociąg na miejscu jak większość !!!
TYLKO TEN POCIĄG KTÓRY BĘDĄ ORGANIZOWAĆ POJEDZIE Z MIECHOWA ,ŻEBY POKUŚ MIAŁ BLIŻEJ :)
CRACOVIA-OPAT.
Ale Pokuś nie jest z miechowa zeby niebylo :]
Kostuch-zwracam honor
heheh....dobra jak wygram w totka.obiecuje
darmowe drinki....i panienek do zabicia
qrde jak by tak było to zamiast na mecz został bym w przedziale :)
sorry ale jak czytałem to twój post był między jego i nie zauważyłem. myślałem że to jego.
Autor: Tylko_Pasy (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-08-04 16:30
NIECH KTOŚ Z ORGANIZACJII NAPISZE JAKA TRASA JEDZIEMY - PRZEZ MIECHÓW CZY NIE bo niewiem co mamy robic czy przyjezdzac do Krakowa czy wsiasc u nas.
:)
Autor: zubereg (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 28-08-04 15:52
Można się jeszcze zapisać w Enigmie lub w pociągu......
[b]A przez Miechów nie jedziemy bo nie jedziemy przez Kielce....[/b]
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Nie jedziemy przez Kielce to pewnie nie jedziemy też przez Miechów...
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
Nie bardzo rozumiem czy nie da się tego załatwić normalnie np. płacisz za bilet - wchodzisz pierwszy do pociągu i siadasz, ci co mają mniej - płacą mniej i stoją, a resztę bez kasy w miarę wolnego miejsca można zabrać i będą się bardziej tłoczy k. wejścia bo:
- i tak na mecz wchodzą wszyscy albo nikt
- dzięki temu będzie w Wawie więcej Pasów
- będzie ciekawiej i dla niektórych bezpieczniej ( ci od mokrej roboty i tak się zabiorą tak czy inaczej
- Bozia kazała sobie pomagać i trzeba się dzielić tym co się ma
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)