Może ma na myśli Godlewskiego?
-
-
Swir juz u nas ;-)
Podoba mi sie ta ostroznosc a nawet pelna szacunku cisza na nasz Cracovii-cisza pelna szacunku!!!
Świerczewski się odgraża
2004-08-25 | 10:45 | Marcin Szymczyk | P.S.
Piotr Świerczewski uzgodnił warunki czteromiesięcznej umowy z Cracovią i od razu zaczął się reklamować w prasie. - Jestem świadom tego, że mam pewne zaległości treningowe. Mam jednak cichą nadzieję, że trener postawi na mnie już w niedzielę w meczu przeciw Legii. Trener będzie potrzebował kogoś, kto rzuci się od razu rywalom do gardła. A ja mam na Łazienkowskiej rauchunki do wyrównania - powiedział "Świr"
tu tez o tym ;-D
rachunki do wyrównania - żeby z czerwoną kartką tylko nie skoczył...
można by go spróbować wpuścić za Baranka tak ok 70 min - ale ryzyko duże.
W Warszawie to ja bym raczej dał szanse Citce.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=42818
w tym wywiadzie świr mowi, co to za rachunki. W ogole wywiad jest calkiem spox, ale cos mi sie wydaje, patrzac na pierwsze pytanie, ze świr przyszedł do nas jednak dla kasy :((
obym sie mylil....
arkapina, mam do Ciebie prośbę... oświeć mnie, jakie znaki się daje, by link był aktywny?? chodzi mi o to, co zrobiles powyżej... klik i od razu sie wlącza..
trzeba wstawic link w < > te oto znaczki.
dzieki wielkie
musiałem sprawdzic :p
ja czytajac ten wywiad odnioslem wrazenie ze jednak Piotrek nie podchodzi powaznie do grania w Pasach.
nie zalezy mu na kasie, wiec moze byc problem z motywacja wielkich nie bedzie...
a jesli dojdzie do tego niechec trenera do nowych zawodnkow to moze dosc szybko dojsc do jakis kwasow.
mam jednak oczywiscie nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i powtarzajac po wszystkich: witam w klubie!
mnie nie podoba sie tylko ta pewność świerczewskiego.
w sumie ma do tego prawo rutyniaż.
ale wielcy powinni być cisi!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)