To jest chyba niejaki Claudio Milar (jesli dobrze pamietam) ;-)
-
-
Brak efektów pracy menagera Mikulskiego-rywale kupują za bezcen
czy juz wszyscy zapomnieli dlaczego Cracovia wygrala ze Szczakowianka tak wysoko........a jesli mamy najwieksza ilosc pomocnikow w druzynie to nie mozemy miec dwoch trenerow????jak narazie nikt nie zwalnia Stawowego a to ,ze Mikulski jest to tylko wlasnie dzieki Stawowemu.....
A kto ma rozliczyc Mikulskiego????mysle ,ze tylko ten kto go zatrudnil.....
a mnie cos sie wydaje ze pan mikulski czeka tylko..........
a popierany jest przez kilku osobnikow ktorzy szepca do ucha filipiakowi......
czy mikulski cokolwiek robil w klubie od czerca???
mnie sie zdaje ze nie
też sie zastanawiam cały czas gdy myśle o nim mam przed oczami jak siedzi przed telewizorem w domu i sprawdza tylko stan konta jak mu sie powiększa ...
dobre to zdjecie:)
Minia : nie przasadzilas troche z rozmiarem sygnaturki ???
wezmy wage,na jednej szali postawmy to co Mikulski zrobil a na drugiej to co zarobil przez ten czas...Pytanie za 100pkt, ktora szala pojdzie w dół ? :)
Lipton - i w tym tkwi właśnie sedno sprawy. Mikulski od dawien dawna pojawiał się wszędzie, gdzie tylko zwąchał kasę. On jest typem takiego miłego cwaniaczka. Zawsze uśmiechnięty, wszyscy go lubią, ale ta jego miła powierzchowność jest idealną przykrywką dla nic nie robienia i wyciśnięcia każdej złotówki minimalnym kosztem, gdzie się tylko da.
I to nie są żadne moje domysły, akurat wiem o nim trochę, także pozasportowe fakty. Dlatego tak bardzo byłem przeciw zatrudnianiu go w naszym klubie.
Jest tylko jeden pozytyw - Mikulski na pewno nie dybie na posadę trenera w miejsce Stawowego. NIe jest on bowiem typem gościa, który ma jakieś ambicje "dokonania czegoś" w sporcie. Na wszystko patrzy przez pryzmat kasy i swojego interesu. W tym przypadku z pewnością woli mniej zagrożone wylotem stanowisko menedżera od "siedzenia na rozpalonych węglach" czyli trenerki. Po co nam jednak taki człowiek w sztabie szkoleniowym?
FIKUS - zjadłeś jedno "O" w moim nicku,ale wybaczam bo mądrze piszesz. Coś z tym fantem trzeba zrobić,tylko co my mozemy? Ciekawe jakie sa płace na takim stanowisku...
Ciekawe kiedy profesor rozliczy za ,,pracę''tego ,,super menagera''.Napastnika dalej nie widać na horyzoncie-gramy radosny football a za bardzo jesli chodzi o atak nie ma kim straszyć.Swego czasu interesowaliśmy sie Piechną to trafił do korony i razem z Grzegorzewskim co mecz strzelaja golę.Śpij sobie Albin śpij -kibice pasów cię nie długo pewnie DOCENIĄ ZA TWOJE wielkie dokonania transfrowe jako menago .
Co do Piechny to on ma chyba ze 30-stkę na karku więc dobrze, że do nas nie przyszedł. Natomiast Grzegorzewski jest rzeczywiście młodszy. Cały problem naszych dotychczasowych transferów polega na tym , że przychodzą do nas gracze delikatnie mówiąc niemłodzi. A wydawało się, że należy raczej szukać kogoś młodszego i wykorzystać ten sezon jako początek budowy druzyny, która za 2-3 lata będzie mogła grać o mistrzostwo... Naprawde nie jest, przynajmniej dla mnie, bardzo ważne czy ten sezon zakończymy na 11 czy na 5 miejscu. Ważne by nie spaść i zacząć z głową wzmacniać drużynę. Na razie się to nie udaje. A szkoda.
po dzisiejszym meczu Mikulski jest coraz blizej tego aby sie wykazac .........
Mikulski moze sobie wawel prowadzić .Taki z niego trener jak i menager -nieudacznik.
mieszkam,po za granicami miasta krolewskieg...mikulski?
znam go,z jakiegos klubu wczesniej?
wszystko czytam ,co dotyczy Cracovii
i nie uslyszalem nic o mikulskim..
po co on jest?
w czym pomogl???
chcialbym sie dowiedziec ,co on,robi?
dla craxy?
kibice przywoza...zawodnikow
a on..?
nie rozumiem..
Czy widzieliście mecz Lecha z Anicą? Grał tam taki młody chłopak o nazwisku Kikut. Ściągneli go do Anici z jakiejś III czy okręgowej ligi, za bezcen, dzisiaj był najlepszym graczem Amici. Panie Mikulski pobudka !!!!!
od poczatku nie bylem przekokany do pana Albina M. .... i coraz bardziej sie utwierdzam w tym przekonaniu... :|
Mikulski czy potrzebujesz naszego kibicowskiego bodźca na meczu z Górnikiem byś w końcu ruszyl swą leniwą dupę za jakims dobrym zawodnikiem (napastnikiem ).Cierpliwosć kibicow Cracovii powoli sie kończy.
heh. no tak. pamietam jak go bronilem gdy przyszedl do nas. pisalem, zebysmy dali mu sie wykazac zanim zaczniemy krytykowac. chyba czas zmienic zdanie.
najgorsze jest to że Pan M powinien tyłek ruszyć zaraz po meczu w Graczach, Łęczną puścić i na mecz z Odrą wystawić jakiegoś napadziora... ale jka wszyscy wiedzą nic sie nie wydarzyło... a zo stały tylko 2 dni do końca sierpnia by dopisać kogoś do listy zespołu i zatwierdzić w PZPN... Panie M przypominamy: najbliższy WTOREK!!! (i proszę nie mydlić oczu nazwiskami Citki czy Świerczewskiego - na Kałuży nie grają nazwiska!!!).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)