Szanowni hoolsi!
Musicie zrozumieć, że walka z wrogiem nie toczy się tylko na ulicach i osiedlach. Musicie zrozumieć, że za Cracovię walczą też działacze. Uwierzcie mi, że walka z silnym przeciwnikiem na frekwencję i o reklamy jest bardzo ciężka. Do tego naprawdę trzeba mieć taaaaaki łeb.
Wielu ludziom przeszkadzało, że Cracovia sie odradza, że na Pasach też można zobaczyć dobrą piłkę, że tylu ludzi na te nasze Pasy wali, że bilety mamy tańsze i reklamy. Że jestesmy coraz potężniejsi...
Za Staszów czy bezsensowną Hutę nie dało się stadionu nam zamknąć (choć chcieli), no ale teraz już nie będzie problemów. Jak barany na rzeź daliście się wprowadzić na minę. Waszymi rękami - rękami kibiców Cracovii -bardzo prosto nas załatwiono. Zrozumcie, że to jest Święta Wojna. Wojna każdego pasiaka. A na wojnie trzeba myśleć, a nie pakować nas wszystkich w zasadzkę.
Dotąd nie wchodzilismy sobie w drogę. Była sielanka. Teraz Wam powiem co zrobią - skłócą nas ze sobą. Na poczatek wprowadzą egzekwowanie identyfikatorów i wiele innych utrudnień. Będziecie musieli podawać swoje dane (już słyszę te kur... , że to niby decyzja zarządu Cracovii), a frekwencja spadnie i nie będzie argumentów na kolejnych reklamodawców. Potem pewnie będą kazać ściągać flagi z antywiś.... napisami i też będziecie jechać, że to wina Zarządu. Wprowadzą zakazy stadionowe itp. Bo o to w tej Świetej Wojnie chodzi...
CRACOVIA NON STOP!
-
-
Święta Wojna!
LUDZIE POMYŚLCIE NAD TYM!!
PRZECIEŻ IM O TO CHODZI ŻEBYŚMY SIĘ SAMI POGRĄŻYLI!!!
ALE TO MY JESTEŚMY CRACOVIA!!
[b]JESTEŚMY BIALI JESTEŚMY CZERWONI JESTEŚMY CRACOVIA , A KIM SĄ ONI?[/b]
Wszystko przetrwamy WSZYSTKO!!!!!!!
Widac na tym przykladzie, jak wieloplaszczyznowa jest ta "Świeta Wojna"..dobry pomysl, aby agitowac WSZEDZIE!!!poparcie dlA Cracovii, wlepki, ankiety, forum, listy, WSZEDZIE
NIEJEDEN Z NICH MA PEŁNO W SPODNIACH
-NASZA CRACOVIA ZNÓW NIEWYGODNA!!
Tak właśnie jest .
Wojna trwa a 5 kolumną są pijane gnoje które dzisiaj łaziły pijane po moim osiedlu piorąc każdego po drodze z okrzykiem bojowym Cracovia!
FAKT jest problem w młodych extremistach...ale nie na nich patrzą ludzie! Ludzie patrzą oczyma mediów - a my musimy przywrócić DOBRE IMIĘ CRACOVII wlaśnie w miediach :)
CRACOVIA KRAKÓW - dumą wszystkich POLAKÓW!
Tak - musimy kreować dobre imę Cracovii w mediach, ale nawet przyjazne media nie przedstawią w pozytywnym świetle demolki na własnym stadionie (mogą przemilczeć ale też nie na dłuższą mete).
Problem leży w ludziach którzy przychodzą na PASY by dymić, a hasło Cracovia jest dla nich pustym słowem i to też jest nasz wróg. Możemy stworzyć wsapaniały medialny wizerunek klubu ale co z tego? - przyjdzie kilku kretynów porzuca sobie kamieniami i wszystko szlag jasny trafi!!!!!!!
Jaka święta wojna? sami sobie zaciskacie pętle na szyi. Jeżeli nie pozbędziecie sie bandytów to nie oczekujcie przyjaźni ze strony mediów czy ludzi nie związanych z klubem, i nie chodzi tu (moim zdaniem) o to ze ktoś chce zrobić złą robote Cracovii a o to że niestety wielu ludzi kojaży kibiców Cracovii z największymi bandziorami. A zauważyłem ze wielu z was jest dumnych z tego że tak sie liczycie w rozrubach.
Pozdrawiam
Ciekaw jestem panie Korba czy chodził pan na mecze np. 2 lata temu ?? jak oprócz CHULIGANÓW przychodziło jeszcze kilku starszych panów , jak pan chodził Korbiszonie to szacunek ale jak nie to nie wypowiadaj sie na temat Chuliganów bo jak Chuligani Cracovii są Twoimi wrogami to zobaczymy jak ,,przyjaciele,, z innych klubów Cię potraktują jak wogóle sie odważysz na wycieczkę np. do Szczecina .Powodzenia Korba.
Te debile nie posiadaja internetu w swoich domach to co piszemy to wszyscy ci / ktorzy dbają o klub i całą Cracovie tak ma marginesie to widziałem paru psów na meczu którzy robią dym na naszym stadionie bo nie mogą na swoim .
Kolego chodziłem może nie na każdy mecz ale chodziłem. Na Pasy chodzę od 1 ligi (pierwszy mój mecz to z Zagłębiem Sosnowiec). Chodziłem na Pasy gdy w Hucie było nas kilku, dojazd na mecz i z powrotem graniczył z cudem. Kilkarazy mnie nieżle za Pasy obili, kilkarazy zwineli, były też kolegia. Ale nigdy nie robiłem syfu na własnym stadionie, nawet ptak nie sra we własne gniazdo. A ludzie z którymi chodziłem wtedy na Pasy kochali ten klub i byli dumni że są jego kibicami, a nie używali hgasła Cracovia jako hasła do rozpoczęcia zadymy. Trzeba wiedzieć kiedy dymić!!!!!!
Karry pisze: "widziałem paru psów na meczu którzy robią dym na naszym stadionie bo nie mogą na swoim "
Nie wnikam kogo tam widziałeś ale właśnie o to chodzi aby Cracovia zrobiła wszystko aby na jej stadionie też nie mogli, wtedy może sie przeniosą do "Zasranówki"
KSC: kiedyś gdy w pucharach grała Legia zGTS (dwa mecze jeden odwołany z powodu mgły) potrafiliśmy w kilku pokazać sie z flagą. Z jednej strony Legia z drugiej gts i dwóch policjantów a nas 7-10 kiboli Cracovii z flagą. Że z tamtąd wyszliśmy to cud. Więc uwierz szanuje naszych Hools ale prawdziwych kibiców a nie bezmózgich zadymiarzy , którzy do nas trafili przez przypadek. Moimi wrogami są wrogowie Cracovii a za takich uważam ludzi którzy doprowadzili do zamknięcia stadionu. A z tego co czytam były tam psy co dymiły jeżeli uważasz ich za przyjaciół to gratuluje!!!
jakie psy dymiły? az tak Wam sie juz pierdoli?
Karry moglbys powiedziec cos wiecej o tych "psach" bo chyba Cie ponioslo?
"tak ma marginesie to widziałem paru psów na meczu którzy robią dym na naszym stadionie bo nie mogą na swoim"
to trzeba bylo wskazac tych popie............., z miejsca nasi chuligani straciliby zainteresowanie Ruchem i skupiliby sie na nich
"tak ma marginesie to widziałem paru psów na meczu którzy robią dym na naszym stadionie bo nie mogą na swoim"
ręce mi opadły i nie mam ich czym pozbierać, boję się że mi je psy zjedzą.
"tak ma marginesie to widziałem paru psów na meczu którzy robią dym na naszym stadionie bo nie mogą na swoim" to czemu nie pucowałeś się do swoich koleżanek z Reymonta PAJACU??? Jak czytam posty ludzi o ilorazie inteligencji zbliżonym do Twojego to po prostu wypada tylko spuścić głowę i modlić się żeby w Polsce aborcja była legalna...
Czy was wszystkich pojebalo. To ze rozjebaliscie swoj stadion to tez wina Wisly. Jestescie zalosni z tym obrazaniem Wisly. Na karzdym kroku tylko obrazacie Wisle. Na karzdym forum, prawie kazdej fladze, kazdym szalu. Panowie to swiadczy o naszej slabosci a nie sile. Cala Polska sie z nas smieje ze mamy kompleks Wisly. A miec kompleks to znaczy (wedlug slownika PWN) byc kims gorszym, slabszym. Jestem fanem pasow i skupiam sie na Cracovii a Wisla mnie wogole nie interesuje. Mam propozycje - odpuscmy temat Wisly w necie. Nie badzmy zalosni bo to tez psuje nasz obraz w mediach
Cracovia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)