tak przegladam to forum czytam i widze po przegranej same bluzgi wzajemne wjezdzanie na siebie albo sie opanujcie i zacznijcie myslec o nastepnym meczu albo na rejmonta tam sa same sukcesy i wygrane ! Przypominam ze jestesmy Benjaminkiem to nie 2 liga gdzie wygyrwało sie po 7-0 to 1 liga w której nie bedzie łatwo ! Rozpaczcie pozytywne aspekty tego meczu-ogladajac canal+ wczoraj - program liga+ nawet po przegranej Cracovii słyszałem wiele pozytywnych wypowiedzi pomeczowych na temat Cracovii nawet uslyszałem zdanie -"Na Cracovii bilety nie powinny byc tansze tylko 2 razy drozsze bo taki futbol ofensywny wiele osob bedzie chcialo ogladac itak bedzie komplet"
Rozegramy sie Trener Stawowy bedzie bardziej uwaznie ustawial skład i bedzie wszystko ok. OPANUJCIE SIE!
-
-
KONIEC!
100% poparcia!!
gadasz! ja wlasnie poczytalem . spokojna poza drobnymi odpalami i zlosliwosciami nawiedzonych gwardzistow reakcja.
100% poparcia
Jeden z drugim odrazu chcą wieszać pół zespołu -> macie problemy z opanowaniem emocji, jesteście niezrównoważeni, nie potraficie mieć dystansu do sytacji w życiu -> to idzcie do psychoterapeuty !!
Kibicujesz Wiśle i wchodzisz tu, żeby ludzi podburzać -> mówimy Ci żegnaj kundlu !!
Trzeba wnioski wyciągać i grać - walczyć dalej !!
Weszliśmy do I ligi ( w co wielu Was nie wierzyło) to i jeszcze tu pokażemy że styl gry Cracovii może przyosić efekty. Pozwólmy realizować w klubie ludziom ich zadania -> za wcześnie na rozliczanie. Ja w to wierzę :)
ja powiem tak..
zgadzam sie
ALE...
przegralismy 3 mecze pod rzad
1 na wyjezdzie z Łęczną
1 na wyjezdzie w PP z IV ligowym zespolem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 U SIEBIE (pierwszy raz od 30.03.2003) z Odra Wodzislaw ktora nic wielkiego w lidze nie pokazuje..
dla Was to malo ?
sorry Winetou ale ja pozwole sobie na emocjonalne uniesienie bo mam powody do niepokoju...
bomby traby dzikie weze Hanzo. normalny kibic jest niezrownowazony emocjonalnie inaczej by nie wpadal w taka wscieklosc depresje czy co tam jeszcze gdy ukochany barwy przegrywaja.
Co to my jakies glupie angole by porazki na zimno przyjmowac?;-)
ale co to daje jak po kazdym meczu polowa ludzi lamentuje jak baby?
zmienisz tym cos piszac na forum w co drugim temacie to samo?
to jest pilka i chodzi w niej o to ze raz sie wygrywa a raz przegrywa!
Z w C+powiedzieli również,że Odra zmieniła bramkarza na mecz z nami bo Bęben ma dołek psychiczny,a także prezes Odry powiedział że jak w najbliższych 4 meczach nie zdobędą 4punktów to piłkarze mają wpłacić do kasy klubu 500tyś zł, no i pomogło.
Wszystko jest spoko.Zdaje sobie sprawę że jesteśmy beniaminkiem i potrzeba nam ogrania w 1-lidze ale po co Filipiak czy Stawowy przed sezonem szumnie zapowiadali że mierzą w Puchary?Kibice chwycili to głupie gadanie i teraz czekają na realizacje tych planów.A tutaj 3 porażki z rzędu po niezbyt dobrej grze i każdy sie denerwuje!Gdyby działacze nie podsycili apetytów kibiców to byłby spokój.Wiadomo że coś by sie ponarzekało ale nie tak jak teraz.W składzie potrzebne są małe korekty i będzie dobrze!!!
Łukasz_KSC napisał(a):
> Wszystko jest spoko.Zdaje sobie sprawę że jesteśmy beniaminkiem
> i potrzeba nam ogrania w 1-lidze ale po co Filipiak czy Stawowy
> przed sezonem szumnie zapowiadali że mierzą w Puchary?Kibice
> chwycili to głupie gadanie i teraz czekają na realizacje tych
> planów.A tutaj 3 porażki z rzędu po niezbyt dobrej grze i każdy
> sie denerwuje!Gdyby działacze nie podsycili apetytów kibiców to
> byłby spokój.Wiadomo że coś by sie ponarzekało ale nie tak jak
> teraz.W składzie potrzebne są małe korekty i będzie dobrze!!!
>
Słuszna uwaga!!!
Chociaż po awansie do 2 ligi można było mówić podobnie, to jednak są to juz przeskoczone 2 szczeble... Ja patrząc realnie liczyłem na miejsce w środku tabeli, teraz widzę nas na miejscu co najwyżej 10. Jeżeli takie zajmiemy to i tak będę zadowolony...Nie zgodzę się natomiast, że potrzebne nam małe korekty, tutaj potrzeba gruntownej zmiany formacji obronnej.
Co Wy wszyscy macie kompleksy !!!!!!!!!!!
Może odrazu zagrajmy w barażach albo wycofajmy się do II ligi żeby poprawić formę.
Trzeba ..... mać walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć. Spoko stać nas na 6-8 miejsce tylko trzeba się wziąść do roboty a nie tworzyć kółko towarzyskie, robić grile i pytać o premie !!!!
mamy nowych obroncow kwestia zgrania z druzyna... Drumlak tez nie odrazu wskoczyl do skladu
moim zdaniem temat typu "co mozna jeszcze poprawic" jest jak najbardziej w porzadku bo swiadczy o tym ze jestesmy zatroskani losami naszej druzyny ale kwestie porwadzenia Cracovii zostawmy W.Stawowemu. To moga byc najwyzej wewnetrzne opinie na temat meczu!!!!!!!!
musimy w tej rundzie zapłacić frycowe, jak dla mnie to możemy grać w tym sezonie w kratkie byleby wygrać derby
Jasną jest rzeczą, że nie można przekeślać piłkarzy, albo trenera nawet po 4 z rzędu porażkach, zwłaszcza, że we wszystkich tych meczach (oprócz pucharowego) pokazali, że potrafią grać, ale nie można odmawiać kibicom prawa do krytyki. Wszyscy mówili, że obrona popełnia seriami kardynalne błędy, wiedzieliśmy, że Olszewski nie jest bramkarzem na I ligę, a sam Bania to za mało na pierszoligowy atak, a tymczasem żadne wnioski nie zostały wyciągnięte i na niektóre jest już za późno (okienko transferowe). Szkoda, że teraz wnioski będą wyciągane na siłę trochę pod presją kibiców, trochę pewnie pod presja Prezesa. Szkoda też tych zmarnowanych punktów.
Graliśmy źle i trzeba to mówic na głos, oni grają dla nas kibiców i my mamy prawo do ostrej nawet krytyki. W każdym razie ja go sobie odebrać nie pozwolę.
Nie wiem dlaczego nikt nie pisze o tym, że obie bramki dla Odry w drugiej połowie padły ze spalonych.
Gdyby boczny sędzia sędziował przynajmniej na drugoligowym poziomie, mecz byłby wygrany.
Siedziałem na linii pola karnego SPALONY BYŁ EWIDENTNY!!!!!
Tak poza tym, naszym brakowało jedynie trochę cwaniactwa.
Będzie dobrze, tylko nie panikować!!!!!
Spalone!? A kto się bawił! Kto rozdawał prezenty! Siedziałem blisko i dobrze widziałem. Gdyby nie głupie błędy naszych chłopaków... Dajmy spokój spalonym...
Odra przegrala 8 meczow pod rzad i trenera nie zmienila. Zlo bylo wiec gdzie indziej.
To jeszcze nie koniec ;)
Będzie więcej - byle nie gorzej :(
Coż, ofensywna i skuteczna! gra Pasów w II lidze pozwalała nieco zapomnieć o hmm, takiej sobie obronie.
I liga pokazała, że być może "mali" obrońcy nie dają rady i może czas wykorzystać "wielkich", tych z ławki (na Legię trzeba twardych i cwanych)...
A co do spalonych. Też myślałem, że był przy 3 bramce dla Odry. Ale po dogłębnej analizie ;) zapisu wideo.. kicha! Spalonych nie było - obrona rozklepana dokumentnie prostymi, szkolnymi akcjami.
Tylko boczny czasem nie nadążał za akcją, ale niestety ;( nie był taki zły.
NIE PĘKAĆ !!!
Zawsze Cracovia.
Własnie odra miała 8 porażek z rzędu i co....w końcu wygrali....nie zmienili pół składu tylko paru graczy (no i te kary finansowe :D )...LUDZIE I TAK JEST PIĘKNIE PAMIĘTAJCIE O TYM, ŻE TO JEST I LIGA A MY JESTEŚMY BENIAMINKIEM POTĘŻNĄ FIRMĄ TYLE,ŻE JESZCZE BEZ DOŚWIADCZENIA...A ono przyjdzie z czasem...o utrzymanie sie jestem spokojny....nawet Bóg zapłakał jak Cracovia przegrała...więc spaść nam nie da bo musiał by novego Noe (ten od Arki) szukać.
POZDRO ALL
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)