zaufajmy tym, którzy przez dwa lata prowadzili nas do ekstraklasy a teraz naprawdę nie grają źle... To, że się mylą jest podyktowane tym, że każdy z tej czwórki piłkarzy jest tylko człowiekiem... Oni naprawdę mają ogromne umiejętności, ogromną ambicję, mają odpowiednią osobowość, mają rozumy w głowach... To są ludzie o bardzo silnych charakterach i myślę, że ten mecz w dużym stopniu to pokaże...
to jest to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Katastrofalna postawa obrońców -Stawowy dalej stawia na tych samych obroncow
A w ramach ograniczonego zaufania wszyscu do Kościoła i pomodlić się za PASY !!!!
chyba do synagogi ;)
KMP w niedziele?
W synagodze byłem już wczoraj...
i co dalej panie Stawowy???????? jak dlugo bedzie pan gral siedmioma pomocnikami ???????Juz czas na zmiany w ustawieniu i w stylu gry......
to sa przegrane na wlasne zyczenie i nie mozna sie tlumaczyc ,ze to pierwsza ligi......
senior... od dłuższego czasu wqrwiasz mnie i z tego co wiem wiele osób na tym forum... więc wyluzuj z komentarzami...
p.s. nie bede z Tobą dyskutował, poprostu sie zamknij...
jestem jedną z tych wielu osób :-)
No i znów się zaczyna biadolenie!
A czym Szymciu Cię wqur**a, tym że ma inne zdanie. I ma racje dzisiejszy mecz zagrali słabo i takie są fakty to po pierwsze a po drugie kiedy zaczniecie obiektywnie patrzeć na to wszystko jak znowu znajdziemy sie w 3 lidze tak ???
chce zeby Stawowy zostal bo uwazam Go za dobrego trenera ale musi w obronie zrobic zmiany szczegolnie za Radwanskiego musi wejsc Wisnia a nad Basterem bym sie jeszcze wstrzymal chociaz moze tu tez by sie zmiana tez przydala ? tak czy inaczej WISNIA musi wejsc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprawdę szkoda, że nie pokazano powtórki z bramkowej akcji Włodarczyka! Możnaby wtedy stwierdzić czy Basterek faktycznie popełnił błąd, czy nie! Radwański akurat dzisiaj nie popełnił żadnego znaczącego błędu.
Konkluzja pomeczowa:
Naprawdę dobra gra Pasów (w II połowie dominowała Cracovia), ale wyszło jak zwykle (nasza porażka).
Wierzę, że wzmocnienie Świerczewskim i Citką spowoduje, że za dobrą grą podążą wyniki !
szymciu kazdy ma prawdo do wlasnego zdania ...ty tez a to ze sie w Q...to tylko znaczy ze masz slabe nerwy ...i jak dlugo mozna czekac na zmiany w ustawienu ..... a ty nie wiedzisz ,ze gramu 7 pomocnikami......i jedym napastnikiem ,ktorego dzis nie bylo widac.....
Stary Kibol.. Piszesz że Radwański błędu nie popełnił... A karny ? Przy normalnym układzie dostałby drugi zółtko i po balu.... Pomijam temat asekuracji...
Tak się składa, że największa zagrożenie dla naszej bramki stwarzał... Radwański. Podawał albo do tyłu, albo na kontrę (więc wolę już jak zagrywa do Olszewskiego). Pomijam karnego, bo to pokazuje jedynie jak jest wolny. Cały mecz zobrazował natomiast, że jest kompletnie nieprzygotowany do gry w 1 lidze. Jak to możliwe, że obrońca nie wygrywa ani jednego górnego pojedynku? To jest możliwe tylko w Cracovii.
nie będę się wdawał w dyskusję na temat gry w obronie Radwańskiego - natomiast jedna sprawa: ktoś napisał, że Radwański kompletnie nic nie wnosi do gry ofensywnej.
A dzisiaj? Poza kilkoma innymi akcjami jedna - po której jakim cudem Drumlak nie strzelił bramki na 1:0, to wie chyba tylko on sam
Radwanski juz dawno out ale nie u Stawowego. Zmiany tragedia a tak
slabo grajacej Legii dawno nie widzialem. Dlatego nie dziwi mnie remis
Zaglebia.
stary kibol jeśli twierdzisz ze radwański nie popełnił zadnego blędu to chyba ogladalismy inny mecz.To nasze najsłabsze ogniwo-pomijajac karnego mial sporo beznadziejnych interwencji .Jak często bywa pilnuje powietrze i tak tez w tym meczu bylo .O basterze szkoda sie nawet wypowiadać ,2 gol to tragedia na poziomie trampkarza.Nawet dziecko z przedszkola wie że włodarczyk to piłkarz lewonozny przekładajacy sobie piłke przed strzalem na lewą nogę -wszyscy poza basterem .Ile jeszcze idiotycznych goli musimy stracić by w końcu zaczęli grać wisnia i gitara czyli zawodnicy duzo lepsi na tej pozycji.Baster to świetny l.pomocnik -tam jego miejsce.O zmianach szkoda sie nawet wypowiadać.Chciało sie cisnać w telewizor czymś jak sie widziało to co wyprawia Przytuła jako zmiennik.Katastrofa dużo lepszy od niego Makuch gra w rezerwach.I druga równie ,,udana ''zmiana Drumlaka na dudzińskiego -czy on choć raz dotknał piłki?Brakuje nam dobrego napastnika +wystawienie nominalnych lepszych obrońców i powinno być dobrze.
a ja widze pewną poprawę, tracimy 2 bramki z 7-8 sytuacji, a nie 3 z 4
ale poważne błędy niestety znowu były...
Zgadzam się z potterem. Bo to chyba tak być powinno: napastnik gra w napadzie, obrońca w...obronie. No ni ch.uja, ale Basterek nie jest i nie będzie obrońcą. Panie Wojtku, czy Pan to wreszcie zobaczy!?? Proszę, czas najwyższy!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)