- Denerwuję się jak widzę, że ktoś się boczy na kibiców, którzy chcą coś zintonować na własną rękę. Nie wiem jak wy (forumowicze) ale dla mnie sytacja kiedy na stadionie Pasów w trakcie meczu słyszę niczym nie zagłuszone "Odra Wodzisław", to coś we mnie pęka i samo na usta ciśnie się HHHHHHHEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!. Jest to chyba najbardziej tradycyjny okrzyk jaki Pasy mają. Nie jest to próba konkurowania ze świstakiem. Poprostu nie chcę żeby goście czuli się jak u siebie. Niech wiedzą, że grają mecz wyjazdowy. A na mecze chodzę od dawna. I na 3 i na 2 a teraz i pierwszą ligę. Więc nowy w te klocki nie jestem.
- Co do oprawy meczu to pirotechnika wizualnie ze środka sektora C prezentowała się SUPER. Doping dobry. Jedynie co było irytujące to moment kiedy cały stadion wstał do lokomotywy a tu klaskanie i pasy. Moim zdaniem zmiana na gorsze. Lokomotywa się już przyjęłą i powinna zawsze być wykorzystywana w momencie najwięksego kryzysu (oby było ich jak najmniej). Przecież wtedy każdy wstanie rozłoży ręce wyklaszcze lokomotywę i z całych sił krzyknie HEJ! HEJ CRACOVIA!. Dlatego że jest kibicem Pasów. Druga sprawa to nieszczęsne przerwy w dopingu zauważalne w drugiej połowie. Ale Sektor B od strony gości dbał o to żeby Odra "nie czuła się u siebie"
-
-
DOPING NA ODRZE /po meczu/
za duzo "caly stadion" zmeczylem sie spiewaniem tego :)
A odpowiedz sobie na pytanie czy jak przyjdzie do was na stadion Wisla to czy od nich tez bedziecie liczyc na fale ?? chyba nie, wiec nie macie sie zbytnio co dziwic ze sie nie dolaczylismy, chociarz jakies 3 osoby podniosly rece :P i moge ci nawet powiedziec ze byly rozmowy czy sie dolaczyc ale jednak zdecydowalismy ze prowadzimy dalej swoj nieustanny doping :)
Pozdro :)
jezeli porownujecie stosunki miedzy nami do naszych stosunkow z Wisla to nie mam pytan...
przestańcie już z tą falą
to tak jakby kibice Odry mieli pretensje że niemieliśmy balonów a oni mieli ;)
Na następnym meczu będzie lepszy.......
Hmmm w sumie to co pisze marcin-ksc-3xl nie jest głupie... jeżeli np. by stalo po 2 albo po jednym opravcu na sektorze C,B (D wiadomo nie ma po co bo tam to jest) i prowadzili doping np.Świstak by zaczynał w młynei i jezeli inne sektory nie słyszą co spiewaja to maja krotkofalowki i mowia sobie co teraz bedzie spiewane i caly stadion spiewa...moim zdaniem to bylo by skuteczne i dobre.Warto to przemyśleć !
my juz na osiedlu myslelismy i dlatego o tym napisalem !!!
A odpowiedz sobie na pytanie czy jak przyjdzie do was na stadion Wisła to czy od nich tez bedziecie liczyc na fale ?? chyba nie, wiec nie macie sie zbytnio co dziwic ze sie nie dolaczylismy, chociarz jakies 3 osoby podniosly rece :P i moge ci nawet powiedziec ze byly rozmowy czy sie dolaczyc ale jednak zdecydowalismy ze prowadzimy dalej swoj nieustanny doping :)
Pozdro :)
JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZA ODRA GRA !!!
Nie wiem czy wiesz ale u nas od zawsze jest święta wojna z WISŁA wiec co ty K***a porównujesz!! wasza drużyna mnie wali - wiec nie porównuj jej do Wisły
tyle....
arena nie zrozum mnie zle, ja nie mówie o tym zeby gwizdac po przegranym meczu po prostu odwrócic sie i wyjsc , ja sie na klaskałem w Łęcznej pozytywne wzmocnienie po przegranej nic nie dało i nic nie da póki sami piłkarze nie bedą podchodzić do meczu by wygrac nie tylko by zagrac ładnie. Ja jestem wierny po porażce nie wyzywam trenera od szarlatanów i piłkarzy po prostu chyba graja jak umieją .Zastanawiam sie jesli nie Odra to co ? Kloaka nie jest dla mnie.
Ja jestem ciekaw co sadzicie o udziale bebna w dopingu mi osobiscie sie podobal tylko za cicho go bylo slychac a stalem na sektorze B niedaleko mlynu
1 beben to za malo..
Jak wygladaja wasze kontakty z Wisla to ja dobrze wiem heh i nie musisz mnie w to wtajemniczac ;)
Widze ze sie zaczynasz denerwowac wiec koniec tematu bo nie mam zamiaru sie tu napinać 8)
Pozdro
zaznaczam , ze nie czytałem wczesniejszych watków bo po 5 dniach nie obecności w domu mam 3 strony nowych tematów na forum ...
a co do dopingu ...
rzucając qurwy na na Wodzisław pokazalismy MEGA WIESNIACTWO !!!!!!!!!!!
niektórym kolesiom wydaje sie , ze doping polega na wyzywaniu przeciwnika ...
nie mam pytań ...
WSTYD I TYLE !!!
a najbardziej boli , ze te qurwy "leciały" również z młyna ...
na www.odrawodzislaw.net znajdziecie zdjecia oraz filmiki z tego meczu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)