kurwa
-
-
CRACOVIA ---Odra 2-3
Mówi się trudno. Nie zapominajmy gdzie byliśmy dwa lata temu. A samym gadaniem nikt jeszcze majstra nie zrobił. Natomiast psiarni która nagle tak ochoczo szczekać tu poczęła chciałbym powiedzieć jedno: wy już wyżej wała nie podskoczycie, a kto stoi w miejscu, ten się cofa... My wciąż idziemy do przodu, a to co najlepsze dopiero przed nami. Do budy!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM PASY I NA DOBRE I NA ZŁE !
jake blues nie mogłem być w katowicach i tobie nie muszę się z tego tłumaczyć płotko, po drugie real to zbieranina najlepszych na świecie graczy, także real - wisła to tak jak skalniak i pasy a nie gks i wisła
OBRONA, OBRONA, OBRONA!!!!!!!! i tyle w temacie!!!!!
Mecz byl wsumie ciekawy.Obrona u nas szwakuje:((.Olszewski wogole nie wychodzi do pilek ktore sa wrzucane w pole karne,Baster tez cieniutko gral.Inna sprawa to teatr pilkarzy ODRY w drugiej polowie!!!
widac panowie z tsu bardziej ciesza sie z naszej porazki niz ze swojego zwyciestwa ...ale widac to jest wlasnie wasza "WIERNOSC" i kibicowanie "TYLKO WISLE"
Trzeba być z Pasami na dobrę i na złe. Początki zawsze bywają trudne, w 2 lidze też na początku nie zanosiło się na tak piękny sezon!
grzesieksc to było wiadomo że wisła wygra, po drugie cieszymy się na forum wisły a nie na waszym, podobnie jak duża większość z was też kibicujemy waszym rywalom
Mało co nie doszło do bujki na parkingu za kijowem bo nam jakiś " palant " droge zajechał......... pszynajmniej tak to widziałem 10 minut po meczu , teraz to ja myśle że gdyby był wynik do przodu to by do niczego nie doszło. Co te emocje robią zludzmi.....mało brakowało a pasiak na pasiaka by skoczył.A i jeszcze nas kutas parkingowy ojebał i kazał dwa razy płacić bo mu sie zapomniało żeśmy zapłacili wcześniej.................PARANOJA!!!!!!!!!!!
Typ mi sie nie musisz tlumaczyc cioto, przed swoim wislackim sumieniem sie tlumacz.
Icki dziekujcie Bogu,ze w tym sezonie spada tylko jedna ekipa..gdyby nie obecnosc Katowic wrocilibyscie pewnie tam gdzie wasze miejsce;-)
ps.Az zaluje,ze nie obejrze jak nokautowac was bedzie Wisełka juz niebawem;-)
Powiem tak.
To co robi obrona,to jest zywne przegiecie paly.
Kazek-dramat.Zero zwrotnosci,zero szybkosci,zapedza sie pod bramke rywali,co w konsekwencji daje to,ze Skrzynia zostaje sam w obronie i chuja moze zdzialac.Mysle ze najwyzszy czas wprowadzic na srodek obrony Wisniewskiego.
P.S.Nie mowie tego pod wplywem meczu dzisiejszego.
Mowie to majac na uwage rowniez mecz z Zaglebiem i Leczna,gdzie Kazek byl wedlug mnie najgorszym zawodnikiem naszej druzyny(bramke strzelil,to prawa,ale on ma bramki bronic,a nie zapedzac sie w pole przeciwnikow,niezaleznie czy to staly fragment,czy nie).
Moze moje slowa sa ostre,ale z calym szacunkiem do Pana Kazimierza,pora na lawke,Panie Wegrzyn...
Mam nadzieje ze inni widza to podobnie jak ja.
P.S.2 Do bocznych obroncow mam mniejsze pretensje,bo oni musza grac ofensywnie w systemie 4-4-2 jaki nasza ekipa stosuje.
jake blues ale się zdenerwowałeś hehe
grzesieksc napisał(a):
> widac panowie z tsu bardziej ciesza sie z naszej porazki niz ze
> swojego zwyciestwa ...ale widac to jest wlasnie wasza
> "WIERNOSC" i kibicowanie "TYLKO WISLE"
>
To proste.
Im mocniej sie napinacie tym bardziej nas ciesza wasze porazki.
A ze ostatnio dostajecie baty regularnie (wciaz przy tym bredzac o europejskich pucharach a nawet o mistrzostwie) to nasza radosc jest podwojna.
Typie, zdenerwiwalem sie jak przegrali kiedys w Boguchwale. Teraz pije zdrowie Pasow, a na GTS klade loda. zawsze bedziemy soba!
To że dostajecie w dupę regularnie bo zanosie się że to nie koniec porażek, to nas nie cieszy a śmieszy. Już 3 mecz z rzedu w plecy a wy dalej: PUCHARY, MISTRZOSTWO... To jest po prostu śmieszne. Trochę pokory.
Gdzie tu Ci ktos pisze o Pucharach,czy Mistrzostwie?
Takie glosy pojawialy sie na poczatku,ze wzgledu na huraoptymizm po awansie,a po meczach z Leczna i Skalniakiem(i szczegolnie teraz,po Odrze) kazdy chyba przejrzal na oczy i zrozumial ze Cracovia musi bardziej myslec o utrzymaniu,niz pucharach.
Odpowiadając na pytaniew Nieznanego: widzów: ok 9500, kilka krzesełek było pustych, ale grubo z półtysiąca ludzików siedziało na schodach między rzędami i stało wokół stadionu, co do przyjezdnych to pojawili się ok 15 minuty meczu w sile ok: 60 osób - tak to mniej więcej wyglądało z przeciwległej strony, ale mogło być ich więcej lub mniej, przywieźli 4 flagi (w tym 2 Odry, 1 RKS Radomska i 1 Tłoków Gorzyce) - ciekawe mają zgody :P Dopingowali cały czas swoją drużynę, raz baloniada i chyba tyle z oprawy, może im Hektory skasowały piro...
Co do samego meczu... jakby na to nie patrzeć Odra jest słabeuszem a z nami wygrała... wygrała cwaniactwem i ograniem I ligowym... naszym jeszcze wiele brakuje, nawet w grze ze słabeuszami, ale Rocki z Odry przeszedł samego siebie, dopiero na 7 faulu dostał żółtą kartkę, a praktycznie wszystkie kwalifikowały się na żółtko. Obrona Cracovii - DNO!!! Stawowy za długo czekał ze zmianami, może gdyby wcześniej dał szansę byłym graczom Szczakowej - Ci mogliby się chociaż próbować pokazać...
I jeszcze słowo o "czarnych" - myślałem że poziom sędziowania w I lidze odbiega ZNACZĄCO od III czy II ligi, po meczach z Polkowicami zaleciało optymizmem... a zawiodłem się i to znacząco... główny i boczny od Focha mylili się na potęgę... i to w obie strony... ŻENADA...
PS. to pisałem ja... Dem
PS. to pisałem ja... Dem
hehe a ja już czytam : "może im Hektory skasowały piro..."
"co do przyjezdnych to pojawili się ok 15 minuty meczu w sile ok: 60 osób "
i myśle Pani Dementorowa ? :) dobre dobre to było ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)