więc stało się tak jak wszyscy prognozowali:
kara finansowa, zamknięty stadion, fama ze Craxa to bandycki klub itd
i co dalej?
co do Hools, to oni byli, są i będą i dobrze niech będa
są p.o.t.r.z.e.b.n.i !!!!!!!!!!!!
ale wraca pytanie postawione już wcześniej, kto zrobił tą zadymę od naszej strony?
czy to byli nasi HOOls? nasz słynny JG?, ta grupa której boją się inne chuligańskie ekipy w Polsce?
czy przypadkowi kolesie, którzy mają gdzieś Cracovię i zasady hoolsów a intereseuje ich wyłacznie zadyma i nic więcej
powiedz no_remorse powiedz jeśli wiesz
-
-
JG czy nie JG?
z tego, co mnie się wydawało, to n_r w tym czasie wieszał, przewieszał i znowu wieszał flagi JG i ŁP po przeciwległej do miejsca zdarzeń stronie .... no chyba że ma zdolność bycia w dwóch miejscach naraz albo nie on to wieszał...
ale pytanie pozostaje:(:(:(
jak wieszał to wieszał
ale moze wie coś? hę?
Na pewno 2 razy na hokeju (mecze z Unią Ośw. i Toruniem) też zadymy zrobli przypadkowi ludzie bo przecież jak można na własnym obiekcie, w Staszowie i w Hucie też przypadkowi itd. Nie bądźcie naiwni.
..oczywiście, że nikt nie wierzy w UFO, które wylądowało na stadionie i rozróbę zrobilo...
Widzicie chyba wyraźnie , że nikt z walczących nie ma zamiaru nawet zajmować stanowiska w tej sprawie, nie mówiąc już na odpowiadanie na pytania. Bo po co. Z kim maja dyskutować. Z ludźmi którzy zupełnie inaczej postrzegają pewne rzeczy? 7900 kibiców nie rozumie tej setki walczących, a ta setka nie rozumie reszty. To jest inny świat , inne zasady, inne priorytety, inne mechanizmy. W tej awanturce nie było byle kogo, przecież widac to było po stylu walki, po zachowaniach. Porównajcie spieprzających przed pałąmi łeboni ze Staszowa i tych co gonili po ławkach, kpiąc z gumowych kul.
Jedni chca sportu, inni chcą być przy okazji najsilniejsi wśród tych co sport lubią. I wykożystaja każdą okazje , by to udowodnic, koszty ogółu to drugoplanowa rzecz, i jakoś to będzie.... Bo tak w tym kraju wszystko działa, że jakoś się załatwi, jakoś się przepchnie, jakoś uniknie, jakoś awansuje, czyli same przypadki. Może mnie złapią jak nawywijam, ale może nie. Może dostane zawiasy i grzywne,ale może się po kościach rozejdzie. I z innej perspektywy: może narozrabiają, ale może będzie spokój, może zamkną nam stadion, ale może się uda że nie.
Punkt widzenia punkt siedzenia.
z tego co widzialem to zarowno przed stadionem jak i na stadionie chyba najbardziej aktywni w rozpoczeciu dymu byli hools GKS Tychy.
mówisz poważnie z tym GKS Tychy?
to nie prowokacja?
właściwie słyszałem tylko jeden okrzyk o naszych ziomalach i dotyczył on własnie GKS-u Tychy!
Mówię o kibicach ze strony bliższej sektorowi Ruchu, o którcyh już pisałem, że spiewali często zupełnie cos innego niż tradycyjny młyn (z racji wzajemnego niesłyszenia gwoli ścisłości)
Teraz sobie przypomniałem, ale sądziłem wtedy, że to z powodu bliskości kibiców Ruchu, których miała podk...ić nazwa ”lokalnego” rywala.
Widziałem też sporo szali Tychów po meczu wychodzących z tamtego rejonu.
Ciekawe jednak, że nic nie śpiewano o Lechu, Koronie, nic o Mielcu i Jaśle, raz cichutko o Areczce, raz o Polonii, natomiast potężne okrzyki wznoszono za GKS-em Tychy..
może mi to ktos wytłumaczyć..?
pzdrw
a ja o ile sie nie myle widzialem jednego goscia w jaskrawej czerwono zoltej koszulce to byl chyba gosc z korony (on tam duzo nawywijal)
Największy prowodyr był w białym skejtowym kapelusiku, słoneczne okularki (chyba), miał opalone muskularne bary, nagi do pasa, w jasnych spodniach..
jak gnoja zobaczę gdzieś to poznam momentalnie..
widać go na każdym zdjęciu i na telewizyjnej relacji..
odwracał sie plecami do strzelajacych gliniarzy..
pewnie mu teraz te slady po gumkach liże narzeczona..
czuję do niego największą pogardę..
pzdrw
@ Piter
koles o ktorym mowisz nie byla ani od nas ani z KKK
Poza tym "silnoręcy kibice" Lecha Poznań dlaczego nie dymią na swoim stadionie?,czyzby bali sie pacyfikacji ze strony profesjonalnej ochrony? Lepiej przyjechac do Krakowa,jak ocgrona chciala zerwać naszą flage JG to sytuacja zostala zalagodzona w normalny sposob.Pózniej na forum Lecha mozna bylo przeczytac posty ja to kibice Cracovii przyjechali w gosci i rozrabiali i ze takich oni u siebie nie chcą!!!
a widziales dymiacych kibicow Lecha ?
A Ty nie?,bo Ja tak,to jest jednak sprawa drugorzedna-chodzi mi o to ze w Poznaniu nie raz gosciła Legia,wisla i tam kto jeszcze moze,a na stadionie co?...nic!!!Wydaje mi sie ze dla renomy i prestizu chuliganow Lecha takie akcje nie mają u nich racji bytu.
tego samego goscia widzialem (chyba ze jestem slepy) po meczu pod ALGĄ!!!
Tymi , którzy pisali , że nie chcą takich co dymią na stadionie u nas , nie ma co się przejmować. Niektórzy nie rozumieją czym jest flaga dla kibica. Ja JG nie mam żadnych pretensji o to , że mieli starcie z ochroną. To nie oni bylo prowodyrami tego zajścia i tylko bronili swoich barw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)