10 lat temu gdy Cracovia grala w II lidze mielismy szanse awansowac do I ligi wtedy tez powiedzialem, ze bede zbieral wszystkie jednogroszowki jakie wpadna mi do reki. Zbieralem zeby na pierwszym meczu mojej kochanej druzyny wyrzucic je robiac wielka fontanne grosikow.
Niegdy nie przypuszczalem ze uzbiera sie tego az tyle. Po wyburzeniu toru zrobil sie problem nie ma specjalnie jak sie ich pozbyc rzucajac, przeciez nie zasmiece murawy.
Pomóżcie jak uświetnić mecz spełniając dane słowo, że wyrzucę je na pierszym meczu w I lidze.
-
-
7,5 TYSIACA GROSZY
włóż je do jakiegoś silnego worka foliowego który by sie nie rozleciał i rzuć na murawę tak żeby nikt tym nie oberwał :)
a pozniej klub dostanie 5000 zl kary od PZPN :P
zamień na grubsze i daj jako nagrode dla strzelca bramki w jakimś przez Ciebie wybranym meczu:)
Przekaż w przerwie meczu na jakiś cel....drużyna tramkarzy, lub jakiś dom dziecka...
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
proponuję oddać na oprawę meczyku każda kasa sie przyda
o wychodzi jakies 75 zl :)
wystawic na licytacje w czasie przerwy mysle ze jakis VIP kupi.......a pieniadze przekazac dla oprawcow....
Wiadomość zmieniona (16-08-04 20:07)
niezly pomysl z tym "groszem na oprawe"
kazdemu chyba w domu zalega jhakis sloik z miedziakami ktorych nigdy nie wymieni, a moglby je przekazac na oprawe...
gdyby kazdy przyniosl taki sloik moglo by sie uzbierac "kilka" zlotych...
dobry pomysł ja też juz zbieram od jakiegos czasu, kiedyś miałem uzbierane ponad 20 zygli w jedno groszówkach tylko po to żeby wydać tę całą kase w całodobowym pewnej niemiłej ekspedientce(dodam, że ma bardzo grube paluchy) no i jak zamirzałem tak zrobiłem jej miny nigdy nie zapomne jak zobaczyła worek z bilonem :D
możnaby zrobić akcje w stylu "zbieramy grosze na oprawe" dla tego co przyniesie najwięcej jakiś upominek , np. 0.5 l CRACOVII :)
czyli nagroda wiecej warta niz to co przyniesie :) niezly interes
ja znowu proponuje aby przyjsc do algi 2 godziny przed meczem i stawiac wszystkim piwa!!! a tak powaznie ....... to niewiem
Super temat :) siedem tysięcy pięcset tysiąca groszy :)
a za co mam gonić szczecin ??
Pieniądze przekaż juniorom starszym. Klub nie daje nam tyle przez cały rok.
A tak przy okazji na którym sektorze będziesz siedział na Odrze?
Pytanie oczywiście do autora tematu...
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
ja to bym wpłacił do banku na jakieś konto chociażby i opravców tylko chciałbym zobaczyć mine kasjerki jak liczy do 7500:):):)
a jak policzy to powiedz ze się pomyliła że ty właśnie sobie przypomniałeś żę tam było około 9000 jednogroszówek
i wtedy poproś ją aby jeszczeraz policzyła:)
wszystko to nagraj wyślij np. do śmiechu warte (jeżeli jeszcze istnieje ten program) wtedy napewno coś wygrasz. potem spredaj a kase znaczne większą przekaż znow na oprawe ( płacąc tej samej kasjerce)- a ja sie chyba lepiej poloze :)
Bede siedzial od strony Focha.
Jak na razie to widze, ze poza przekazaniem grosikow na oprawe jest niewiele tego.
Niezly pomysl z licytacja tylko, ze trzebabyloby dopasc jakas ciekawa butelke o pojemnosci minimum 3 l. bo ja mam w tym momecie w trzech butelkach.
Moze jeszcze jakies pomysly?
To musi być coś specjalnego.
Tle czasu zbierałeś. Może uroczyście przekażesz ten worek z bilonem w na początku meczu np. na premię za bramkę w meczu z Odrą. Podkreśli Kablo że tak długo zbierałeś i wogóle. Potem po meczu osobiście wręczysz strzelcowi pierwszej bramki dla Cracovii ten wór. Mogę ci pomóc to załatwić. To by było symboiczne bardzo premiowanie gracza Cracovii moim zdaniem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)