Rincewind no z karnetem na sektor VIP na Wiśle bedziesz ogladal mecz z sektoru D , wspolczuje ci :)))
-
-
Czy pojdziesz na Reymonta ??
Zobaczcie do wątku o remoncie stadionu, a następnie ten wątek można zamknąć ponieważ meczu na Reymonta nie będzie:))))
Nie poszedłbym.
W ramach bojkotu polityki klubu.
I radzilbym to wtedy wszystkim.
ja kibicuje klubowi a nie stadionowi pójde dopingować CRACOVIE a nie stadion gts przecież - a tak poza wierze w to że mecz bedzie na ŚZ
Panowie nie wybrzydzajcie pewnie ze tam psina i szczochami jedzie
ale miejmy nadzieje ze wygramy ale jak nas bedzie malo to
chlopki-roztropki beda opowidac ze Nas mniej niz psiarni jest.
Swoja droga to strasznie zaluje ze nie moge pierwszoligowej
CRACOVI choc by na tej stalinowskiej pokrace zobaczyc!!!!
Za Cracovie to bym nawet w ogien wskoczyl, a wy sie pytacie czy na rejmonta pojde ;)
bedziecie ogladac mecz na Cracovii i przestancie juz lametowc.....
Skoro nabyłem karnet to pójde nawet na suche stawy :D jak będzie trzeba
Wszyscy powinni si e gotować na środę do ew. pomocy, a nie dywagować o czymś, czego na razie nie ma.
DLA PIĘCIU OSÓB!
DLA KAŻDEGO, KTO NIE MA KARNETU, KTO NIE MA KASY NA WEJŚCIE... A PRZEPRACUJE NA STADIONIE MINIMUM 3 GODZINY... (poświadczenie musi być)..
[b]KUPUJĘ BILET NA ODRĘ![/b]
zgłoszenia pod moim mailem
a kogo szanuję i lubię to moja sprawa! bo przytoczone wcześniej słowa ś.p. Józefa Kality, że "Na cracovię nie można się obrażać" coś znaczą
Wiadomość zmieniona (14-08-04 20:38)
nie pojde, bo jeszcze nie bede w Krakowie... ale poszedlbym na 100proc. co za pytanie? Ci, ktorzy pìsza ze nie pojda niech sie walna w leb! Nasza Cracovia tam gra, a Wy nie chcecie isc!!!??? ludzie!!!...
ten temat juz nie ma sensu macie tylko 1 % szansy ,ze mecz nie odbedzie sie w terminie ale wcale nie oznacza ,ze odbedzie sie na Reymonta,gdzie jest napisane ,ze mecz musi sie odbyc 21 08....mozna go przelozyc na inny termin prawda.....
tak, wszyscy pojdziecie na Reymonta
a nie pomyśleliście że mecz się może odbyć bez kibiców?
enior.... nie gniewaj się ale śmiem twierzić, że popadasz w samouwielbienie nad słowem własnopisanym (nawet biorąc pod uwagę mój wcześniejszy wpis o nostalgii)
tacy dwaj a moze to tesknota za slowem polskim.......
Dla niekumatych:
"popadasz w samouwielbienie nad słowem własnopisanym" - w wolnym tłumaczeniu na netspik - "Ty Nabijaczu"
:)
Reymonta nie Reymonta... ale w koncu tam nasza Cracovia gra i iść trzeba dopingować...co sobie piłkarze pomyślą jak zobaczą puste albo tylko troche Pasiastej wiary.
Ale mam nadzieje ze prace u nas na Kałuży się powiodą i jednak będziemy grać na Ziemi Świętej !!!! tam gdzie nasze miejsce !!!
Tak,pojde na druga strone błon by dopingować PASY.Nie bede niszczył stadionu Wisły bo kultura mojej druzyny tego wymaga i daje jej świadectwo!!!Pragne by jednak pierwszy mecz odbył się na SWIETEJ ZIEMI !!!
ANTYGWIAZDA
Pujde ogladne mecz i rozreklamuje moją kochaną druzyne ;) na stadionie gts'u (vlepy) :)
Pójde, ale sam...Żona powiedziała, że jakoś tak krzywo i nie idzie :D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)