NIEE
Potrzeba nam napastnika i co ważniejsze dobrej obrony
Świerszczowi mówimy Nie!
-
-
Czy potrzebny nam Świerczewski?
tak jest dobry jesli się naprawde sprawdzi w zakopanem to czemu nie?
Sprawdzić gościa można , brać niekoniecznie .
Autor: Świstak (81.186.236.---)
Data: 13-08-04 14:34
boję się że mógłby skłócić drużynę, dla mnie to cwaniak, jemu bym nie zaufał
Otoz to...
Browarnick weż sobie do Wisły Świerczewskiego niech tam popsuje atmosfere w drużynie i wtedy Wisła nie zdobędzie mistrza polski.My go
w Pasach nie chcemy , a poza tym jest też Baran,Wacek piłkarze związani
z klubem na dobre i złe.
Jutro Niedziela Cracovia wygra do zera !!!!!!!!!
Spokojnie Panowie, przecież "Świr" tylko dołączył do nas, żeby sobie potrenować. Nie ma to nic wspólnego z ew. podpisaniem kontraktu. Akurat w tym przypadku jestem spokojny - Stawowy na pewno by się na tego jegomościa w życiu nie zdecydował.....
Nie błagam, Lech go juz wywalił!
Tak czy inaczej napewno nie my bedziemy o ty decydowac czy Swierczewski zaga w CRACOVI czy nie wiec wyluzowac troszke !!!!!
dolfuss Lech go nie wywalił. Przed zakończeniem sezonu Świr trąbił dookoła, że może grać w Lechu nawet za połowę uwczesnego kontraktu. Po skończonym sezonie zawarto porozumienie, że podpiszą nowy kontrakt po zakończeniu postępowania w WD dot Godlewskiego. Jednocześnie zarząd Lecha zaproponował mu nowy kontrakt ale na gorszych warunkach niż poprzedni, bo skoro mówił że może grać za połowę... Jednak on sam nie zgodził się na proponowane warunki przez Lecha i zrezygnował.
Co do fromy sportowej. Jeżeli grałby tak jak w końcówce sezonu, a nawet od 5-6tej kolejki rundy wiosennej to byłby dla każdego prawie zespołu wzmocnieniem. My w Lechu chcieliśmy żeby został. Obawiam się jednak, że znowu minie sporo czasu zanim wróci do tej dyspozycji. Jednak jeżeli wróci to będzie napewno dla Was dużym wzmocnieniem środka. Dodatkowym czynnikiem jest to, że potrafi bardzo wiele przekazać młodym zawodnikom na treningach.
Pozdrawiam.
a mi się wydaje że niejest to najlepszy wzór dla młodych
ale o drumlaku też było kupe gadania że to i tamto a jednak nie rozwalił ekipy stawosa
wiem jedno na 100 % że: Stawowy nie takich gwiazdorów potrafi ukrucić a jak tylko podniesie głos to ma pewną wylotke ...
Drukers mi chodzi wyłącznie o aspekt sportowy. Chyba zgodzisz się że ma duże doświadczenie, bo troche już ta piłeczkę kopał i to w całkiem niezłych klubach.
Pozdro.
ano kopał w niezłych klubach
tylko że ostatnimi czasy zapamiętałem bardziej jego przechwalanki o jego umiejętnościach niżeli samą gre
W pelni sie zgadzam z yarassch-em co do Swira.
W Lechu chetnie bym go widział jezeli gralby tak jaki w koncówce zeszłego sezonu. Szkoda ze juz go u nas nie ma.
No ale jak ktos twiedzi ze Baran czy Giza ma wieksze umiejetnosci, talent czy ogranie od Piotra S to chyba nie mamy o czym dyskutowac.
Pozdrowienia od kibica Lecha.
Wiadomość zmieniona (15-08-04 15:01)
Cwaniak jakich mało. Robi z siebie gwiazdę jaką nigdy nie był i nie będzie. Typowy przykład polskiego piłkarza karierowicza, ktoremu się wydaje że chwile pograł za granicą to już jest gwiazdą. Zero skromności, nadaje się idealnie do Legii Warszawa.
TOM23 widziałeś Gize i Barana w akcji?
Arena
Na zywo - nie
W relacjach C+ tak, widzialem ich w ostatnich meczach.
Talent ma i jeden i drugi, ale talent to nie wszystko. Zdecydowanie brakuje im tzw." cwaniactwa boiskowego" ktore ma Swir.
Mozna lubic/ nie lubic Piotra S za to czy tamto. Mi chodzi o to co moze on wniesc do Cracovii.
W Poznaniu mielismy podobne obawy co Wy( czy nie rozwali atmosfery w w druzynie). Jak sie okazalo byly to obawy bez podstaw. Nic takiego sie nie stalo, wrecz przeciwnie wplynelo to dobrze (wedlug mnie i nie tylko) na niektorych zawodnikow pozytywnie, szczegolnie na tych mlodych.
U nas na forum gdy mial przyjsc Swir bylo to samo co tu czyli w wiekszosci na "Nie". Dzis jak zapytasz czy chcieliby aby Swir powrocil wiekszosc powie "Tak" pod warunkiem ze bedzie to Piotrek z koncówki poprzedniego sezonu.
Mysle ze Wasz trener wie co robi, obejrzy go podczas zgrupowania(zobaczy jaka forma) i zdecyduje czy mu sie przyda.
A mysle ze by sie przydał czego Wam zycze.
Pozdrawiam
Myśle , że dla Gizy i Barana ważne jest , aby grali , zdobywali doświadczenie , bo są młodzi i perspektywiczni .Natomiast Świerczewski do młodzieniaszków nie należy i prawdopodobnie grał by na pozycji Barana lub Gizy .Dlatego wole by grali oni , a nie Świr zwłaszcza że jakby dostał propozycje z jakiegoś Cypru zaraz by zwiał.
Arena ja Ciebie rozumiem ale popatrz na to z innej strony. Nie moze byc w zespole samych mlodych zawodnikow (mowie o pomocy) bo nie beda mieli sie od kogo uczyc. Sami mlodzi pilkarze beda sie rozwijac do pewnego momentu, pozniej stana w miejscu o ile nie zaczna sie cofac w rozwoju.
Kazdy dobry zespol to mieszanka rutyny z mlodymi.
Mlodzi zawodnicy wiadomo ze nie maja takiego doswiadczenia jak tzw. starzy wyjadacze typu Swir ktory pokazal nam w Poznaniu w koncówce sezonu co znaczy doswiadczenie. On dokladnie wiedzial gdzie sie ustawic , aby odebrac pilke przeciwnikowi. Pokazal co znaczy walka, nie odpuszczał, wlozył glowe tam gdzie inny nie wsadzi nogi. Umial pokierowac mlodymi, ustawic ich na boisku itd.
A co do tej propozycji z Cypru to pozwol ze zostawie to bez komentarza(rowniez mam inne zdanie).
Pozdrawiam
poczekajmy do końca zgrupowania..........zobaczymy co się z tego wykluje a potem ocenimy
Mnie się kojarzy tylko z "napompowaną" reprezentacją i dlatego niechętnie bym go widział u Nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)