j.w.
Ps.To dla mojej lubej:).
Wiadomość zmieniona (12-08-04 22:05)
-
-
Od kiedy przedsprzedaż biletów???
ogłaszam że w kawiarni KOKOSANKA biletów w przedsprzedaży juz nie będzie NIESTETY
Prawdopodobnie od wtorku :)
Radar, a czemuz to???
PS: Czy z vlepami tez lipa?
są to niestety tylko i wyłącznie sprawy związane z właścicielem lokalu niestety nie moge zdradzić o co chodzi no vlepy tak samo NIESTETY
to trzeba twarto pogadac ze skurwysynem...oj dawno tam nie bylem i trzeba bedzie sie przejsc...
grzech najpierw sie zastanów co mówisz a pózniej pier....... głupoty właśnie przez takie gadanie biletów tam juz nie bedzie i to nie właściciel zadecydował tylko Ja
to czemu niby ma nie byb biletow?nie wiem jakie byly problemy w tym ze tam byly bilety...a barmana to swoja droga nie lubie:]wiec nie pierdole:]nARKA
Fenix to mogłeś swojej lubej kupić karnet to nie miałabyś żadnego problemu z bilecikami
Radar to trzeba w Hucie rozkminić coś nowego gdzie mogły by te bilety być może u Anki obok Kokosanki?:)))))))
Wiadomość zmieniona (16-08-04 00:36)
nikt nadal nie jaży? Kiedy bilety będą w przedsprzedarzy?
Podobno od Wtrorku ale w jakich punktach? i czy na stadionie też będą ? jeśli ktoś wie niech napisze:) z Góry dziękówka!
nom Aiers dobrze prawi:]]kiedy te bilety gdzie i jak?:>"kumaci" w tych tematach piszcie:))nARKA
Wykaz punktów prowadzących przedsprzedaż biletów
- sklep klubowy, ul. Wielicka 101
- kontenery klubowe przy stadionie, ul. Kałuży 1
- Cafe Enigma, ul. Miodowa 43
- kawiarnia "Alga", al. Focha
- sklep wielobranżowy ul. Na Kozłówce 18b
- kawiarnia "Kokosanka", oś. Zielone 22 ??
- kiosk, Plac Mariacki 8
"Przedsprzedaż biletów..." teraz.pasy.net
Wiadomość zmieniona (18-08-04 12:53)
jeden błąd : kawiarnia "Kokosanka", oś. Zielone 22 TAM JUŻ NIE MA PRZEDSPRZEDAŻY
jest bład na kozłówku nie ma :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)