No nic byliśmy , pokazaliśmy się a pracy nie było :]
Co prawda zawsze by się coś znalazło !
Już byliśmy tak zdeterminowani że chcialiśmy schody zamiatać :] Ale Lipa :[
Ale najważniejsze że byliśmy !!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (16-08-04 17:32)
-
-
Potrzebna pomoc na stadionie
"" Autor: RybaKsC (w3cache.lama.net.pl)
Ale najważniejsze że byliśmy !!!!!!!!!!! ""
.........................................................................................................................
dokładnie ...
to jest najwazniejsze ...
[b]szkoda , że pewna osoba poczuła się dotknięta faktem , że kibico-działacze w przeciwieństwie do "legendarnych" ( twu , twu - na psa urok ...)profesjonalistów okazali się nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz zbawieniem Tego Klubu ...[/b]
wszyscy wiemy , ze roboty na stadionie jest od cholery ...
i wszyscy wiemy , ze jak nie zrobia jej kibice to nie zrobi tego nikt ...
po co te gierki ?????????????
czwartek coraz bliżej ...
Robert , jak Cie lubie ale to naprawde już staje sie nudne.
My Pasiacy, chcemy pracy,
malowania lub sprzątania.
My to zrobimy z miłości,
oni z czystej chciwości.
;)
Taki freestalj jak wracalem do domu ze stadionu;)
Bylo wiecej ale zapomnialem juz...
My zrobimy za darmoche,
oni wezma gruba flote. ;)
Raz w tygodniu zamiast siłowni i to za darmola można było sobie łąwki ponosić. Zakwasy też miałem. Ale dzieki rozruszaniu - już nie mam.
Ludzie nie załamujcie się - jeszcze w środę się okaże, czy robota jest.
Ej ludzie nie wiecie gdzie mozna odebrac tebilety ktore były obiecane za pomoc no bo juz podobna sa z gory dzieki
PROKOCIM NOWY
Bilety są do odebrania na Kablu
a bydzie co jutro do robłoty ? ;)
troche mam ograniczony czas bo w niedzielę (dobrze że nie w sobotę) moja siostra wychodzi za mąż ("cracovia" już się chłodzi :)
ale tak od 10/11 do 13/14 coś by można popracować na rzecz klubu ...
Jutro jestem o 9, robie z gniazdem...
A swoja droga, to te "hektory" to sa grubo nie tedy co powinni.
Dzis by doszlo do rekoczynow,chodzimy 2 h po stadionie, juz wychodzimy a ten nas laskawie obaczyl (hehehe), wydarl na nas "spierdalac", i biegnie frajer z gazem..
Dobrze ze drugi byl kumaty, i go powstrzymal :/
Tamten juz koszulke chcial zdejmowac, i do bojki sie stawial :rotfl:
Niemilo jednym slowem...
A co do remontu, to musza sie baaardzo sprezyc :)
Ale wierze w chlopakow!!!
widze że chyba marnie z robotą ....
ale nie ma się co dziwić przy takim bezrobociu w kraju :)
mam tylko nadzieję że zdąża z remontem bo jak się okaże że NIE zdążą a do pomocy było nas tylu chętnych
to może się okazać że KTOŚ będzie miał nieprzyjemności !
Oj ludzie, ludzie. Filipiak wie o wszystkim. On z was chce dymać tylko kasę. Wasza miłość do klubu mu koło dupy lata. Ale oficjelnie twierdzi co innego oczywiście...
ejej
A co on mnie zatrudnił do pracy ? przecież zgłaszam się dobrowolnie z miłości do Cracovii a nie dla niego ! Filipiak jest tylko człowiekiem który jest współwłascicielem Cracovii, czas mija ludzie sie na stanowiskach zmieniają, a Cracovia zostaje ta sama na wieki ! (no juz lepiej :D)
Wiadomość zmieniona (17-08-04 22:16)
Filipiak jest współwłaścicielem Cracovii
i prezesem .. NIESTETY .. jak moze byc prezes bez milości do klubu ? Misior na prezesa !
ejej a kto ty tak naprawde jestes ..........V kolumna ...a jak nie wiesz co to takiego to zobacz do historii
idzie ktos jutro do tej roboty na Estadio ?
koles powiedzial ze "bedzie informacja czy jest robota" informacji do tad nie ma -przynajmniej do mnie nie doszla- wiec nie bede po raz kolejny jechal bez celu na estadio o 9 rano...
Hmmm. Jechac czy nie?
No. Dzisiaj była praca. Ładowaliśmy stare krzesełka ze stadionu na STARA i je wywozilismy na Kabel.
Podziękowania dla "Pana z długimi włosami" ;-) (który to załatwił z maczugowską)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)