Moze dlatego, ze sie nie chowali przed deszczem w tunelu ;-) A powaznie, to wszyscy, ktorzy przyszli zasluguja na uznanie, bo - pisze to bez wahania - jesli mecz z Odra dojdzie do skutku, to tylko dzieki tym ludziom. Pozdro dla wszystkich przodownikow pracy :-)
-
-
Potrzebna pomoc na stadionie
ja wpadam w poniedziałek... niewiem niestety jakie są postępy w pracy wiec napiszcie mi co jest do zrobienia na pon. i czy jest sie gdzie tam przebrac w budowlany strój.
Kosa_Ksc, jest się gdzie przebrać. W pon. pewno będzie malowanie ( dzisiaj nikt nie malował, padało co chwila) oraz napewno jakies prace porządkowe.
Ps.Naprawdę dzisiaj z młodych pasiaków można było być dumynym. Brawo:).
Heh, my sie chowalismy przed deszczem na trybunie VIPow ;))
Karolo - czy ulubieniec był w waciaku?
depesz pracowalem dzisiaj z Tobą ( wiec dzieki za pozdro ) i nawzajem ... ale na serio trzeba ruszyc du**
do klarosa zle mnie zrozumiałes, jesli chodzi o osobiste wycieczki to bzdura podziwiam jedynie zapał który jest u wielu osób ja Ciebie nie wyrózniam ten zapał myslałem ze już zgasł , jestem mile zaskoczony to wszystko.Każdy który przyjdzie na stadion i pomoze jest dla mnie cichym bohaterem ja nie pojde bo nie moge.Moge jedynie dac kase na farbe lub co tam chcecie.
w poniedziałek przyjde z ok. 5 osobami !! :) mowilem ze wynagrodze jakos moja dzisiejsza nieobecnośc ;P
Ja też będe na 100% Postaram się jakąś ekipke z Proko przytachać :]
Zapałem przewyższymy innych :D
:) Nie wzrostem, nie wiekiem to zapałem :D taaak ryba ;)
Zobaczysz Parol co się będzie działo jak przyjdą fanatycy z Prokocimia :]
;) .. czuje sie urazony ! a ja to co ? nie fanatyk i nie z prokocimia ? :D
O Tobie też mówie :]
Autor: tacy dwaj (---.77.classcom.pl)
Data: 14-08-04 20:36
DLA PIĘCIU OSÓB!
DLA KAŻDEGO, KTO NIE MA KARNETU, KTO NIE MA KASY NA WEJŚCIE... A PRZEPRACUJE NA STADIONIE MINIMUM 3 GODZINY... (poświadczenie musi być)..
KUPUJĘ BILET NA ODRĘ!
zgłoszenia pod moim mailem
a kogo szanuję i lubię to moja sprawa! bo przytoczone wcześniej słowa ś.p. Józefa Kality, że "Na Cracovię nie można się obrażać" coś znaczą
tacy dwaj : ale to wlasnie robi juz ktos z klubu, tyle ze nie dla 5 osob tylko dla kazdej ilosci ;)
maaciek :))) - zrozumiałem Cię dobrze! - wrzuć na loooooooooz jest gites - gramy za tydzień mecz u nas
ALE TO JEST "PROFESJONALISTA" A JA JESTEM... "KIBICODZIAŁACZ"
Tacy Dwaj: w bialutkim waciaku, jak w niedziele do kosciola...
nie dosc ze satysfakcja roboty na swoim stadionie to gratis bilet ;) w poniedzialek moge charowac 1/2 dnia :D
Czy ktos juz cos wie .. czy bedzie na jutro pomoc potrzebna ? i jak cos to o ktorej godzinie ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)