skończą się, kiedy się zechce pomagającym.
jak musisz wcześniej wrócić, to nic nie szkodzi - najwyżej wyjdziesz w trakcie robót
-
-
Potrzebna pomoc na stadionie
Parol wpadaj na Elpaso. Gdyby ktoś Ci zwrócił uwagę, to od razu pisz tu na forum kto i co?? A ja się już zajmę tym...
Przyjsc moze kazdy. A najzabawniesze - dzis w "Gazecie Wybiorczej" pisza, ze "ostatnie prace remontowe na stadionie Cracovii sa tajemnica" i robotnicy nikogo sie nie wpuszczaja ;-)
Klaros: Chyba sie nie zrozumielismy. Problemem nie jest to, ze jest akcja:"kibicu-pomoz swojemu klubowi". Problem polega na tym, ze Tabisz, ktory byl odpowiedzialny za nadzor nad pracami robil do tej pory nic i teraz jest "gwaltu rety".
Przyjde jutro, bo tez to dla mnie nie problem. Malowalem stadion dwa lata temu, maluje teraz i rowniez nie nie czynie tego dla ratowania tylka pana Tabisza. Tylko niech Profesor nie zapodaje glodnych kawalkow, ze "teraz do klubu weszli profesjonalisci". Bo sorry, ale wyszlo tak, ze ci profesjonalisci dali d.... i konczy sie na starych, sprawdzonych sposobach "dzialaczy-spolecznikow", jak ich nazywa pan Filipiak.
I umowmy sie, ze totalny burdel na stadionie na tydzien przed meczem z Odra nie jest pierwszym "potknieciem" pana Kubusia :>
"PRZESTAN PIC - CHODZ Z NAMI BUDOWAC SZCZESLIWSZE JUTRO!"
oki ...
Wiadomość zmieniona (13-08-04 22:14)
ja tez przychodze :) i biore qmpla ze soba :)) mam nadzieje ze wejdziemy :P
I ja postaram sie przyjsc choc nie jestem pewien czy dam rady.
klaros mimo tego co zostało wczesniej powiedziane masz duzo racji ja Ciebie osobiscie podziwiam, chociaz dalej uwazam ze to chyba nie tak miało być.
ktoredy mozna wejsc na stadion ?
i wszystkich co maja zamiar przyjsc na stadion pomóc.
Oczywiscie będę. I mam prośbę, pomóżmy Naszej Cracovii, jak ona tego potrzebuje. Nie przejmujmy się pseudoprosesjonalistami w naszym klubie. Ot co, ktoś wymyślił sobie 100 kibiców na pracach porządkowych. Wszystko oki, ale podobno minął już czas kibicodziałaczy.
Co do profesjonalizmu pana Tabisza, to mnie szlak trafia i prosze was, skończice o tym "zawodowcu" już gadać.
Robimy to dla nas samych i mam nadzieję, że dzięki naszej pracy mecz z Odrą dojdzie do skutku i nasi kopacze zdobęda dla nas 3 punkty.
do Maacieka:
"ja Ciebie osobiscie podziwiam, chociaz dalej uwazam ze to chyba nie tak miało być"
oszczędź mi wstydu plizzz i nie wyjeżdżaj z osobistymi wycieczkami :)))))))
poza tym - wzajemnie!
do Depesza:
A co mnie obchodzi problem profesjonalistów - od mniej więcej roku mamy właściciela Klubu - sorki Właściciela - on sobie dobiera wykonawców i jak zechce to sobie na stołku wiceprezesowskim posadzi kogo zechce;
Więc jak wasze gderanie ma coś pomóc, to znajdźcie sobie w necie maila do Właściciela i jemu zwróćcie uwagę, by sobie kogoś lub coś zmienił.
Natomiast jak ktoś chce się bawić w kibicowanie, to niech wie, że to jest hobby inne niż wędkarstwo lub łowiectwo - tu łupów nie będzie i do garka starej nic w zamian nie upchacie. Tym bardziej, gdy kibicujecie KSC. Tu w przeciwieństwie do w/w hobbies nie wypoczniecie na łonie natury - wręcz przeciwnie - najecie się nerwów a czasem wstydu.
Ja tam zresztą nic nie wiem - idę jutro dla relaksu na stadion coś pogmyrać w betonie i dajcie mi spokój.
Ja tam bede dzisiaj okolo 8, niestety innego dojazdu nie mam. Jesli bylby ktos rownie wczesniej to znak rozpoznawczy to "Hej Hej Cracovia";)
K.u.rwa mać ! zaspałem i nie pojechałem !!!!! ... jak jeszcze raz bedzie trzeba jechac to sie jakos nadrobi ... :((
kurwa... mnie tez nie bylo :( ja pierdole sory... moze jeszcze trzeba bedzie pomóc?? :(
napewno bedzie trzeba.
Dzisiaj bylo w porywach do 30 osob.
Kawal dobrej roboty wykonany!
Ale jeszcze troche przed nami.
Musze przyznac, ze te pare godzin pracy przy stadionie wyzwolilo we mnie wieksza dawke optymizmu co do zakonczenia prac.
Pozdrawiam kolegow kibicodzialaczy zasuwajacych z lawkami :)
Wszystko fajnie - trzeba pomoc CRACOVII , ale czemu Pan Tabisz wysługuje sie Świstakiem i nie załozy osobiście tematu z prosbą o pomoc? Korona mu zgłowy spadnie? Ja dzisiaj przyjechalem z wakacji i sie załamalem profesjonalizmem obecnych działaczy. Mam tylko nadzieje że Pan Tabisz podziękuje odpowiednio za prace ,którą wykonają KIBICE.
Jak cza bedzie to sie deklaruje na srodę, nawet cały dzień.
Pozdrawiam [b]KIBICÓW[/b].
Jutro też można przyjść??
Wielce Szanowny Pan Prezes Jakub Tabisz zaszczycil nas swa obecnoscia jednak do nas nie przemowil. Byc moze nie chcial nam przeszkadzac w zapelnianiu szesciotonowego Stara resztkami lawek. Sam Jego widok dodal nam jednak niepomiernej dozy otuchy i wszyscy zaczelismy zapieprzac za trzech, wykonujac 600% normy.
Lenin: Nie jutro, ale w poniedzialek.
Karolo napisał(a):
> napewno bedzie trzeba.
> Dzisiaj bylo w porywach do 30 osob.
... ze 100 ktore mialy byc.
> Pozdrawiam kolegow kibicodzialaczy zasuwajacych z lawkami :)
>
A tych co przerzucali lopatami piach pod murawe to juz nie pozdrowisz ??? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)