Jak w temacie. Retransmisja całego meczu.
-
-
Łęczna-Cracovia dziś o 18-00 w C+
kuwa a ja w pracy do 19.W niedzielę tylko bramki obejrzałem w lidze +
Może ktoś DIVXa zrobi z meczu ??
ja potem w emule mogę udostępnić :)
Powtarzają jeszcze we środę, 11 sierpnia, w niezwykle dogodnych godzinach dla rannych ptaszków 7.00 -- 8.45. Obie retransmisje na Canal + Sport. / dawniej niebieski /.
Właśnie oglądam i po pierwszych 20 minutach zastanawiam się jak to się stało, że się zesrało...
Ja po meczu mam dobre wrazenie . Nie grali kichy. To nie jakas katastrofa tylko zwykle kiksy.
Tylko te beznadziejne biale laty na koszulkach pod pachami!
Oglądałem mecz i musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem!!
Może i przegrali ale pokazali się z bardzo dobrej strony ten szczał Przytuły to się zawiesiłem na chwile i nie wieżyłem własnym oczom że to nie wpadło!
Mecz bardzo widowiskowy, a to też jest ważne.
Odnioslem to samo wrazenie. Pasy dominowaly. Leczna grala na afere ale tu trzeba podkreslic ze dobrze sie bronila. Ladne bylo oderzenie Gizy, Przutyly i Bojara(jakby weszlo bramka roku). Podsumowujac : wrazenie pozytywne (poza wynikiem).
Dodam jedną istotną rzecz. Nasi grali znaczną część meczu przeciwko typowej murarce...i zamiast jak dawniej grać wyłącznie "rozklepanie i wjazd do bramki" kilkakrotnie podejmowali także próby zaskoczenia
silnymi strzałami z dystansu. Nie tylko Przytuła ale i Giza , Bojar , Baranek....
teraz wlasnie idzie powtorka....
Karolo 24h C+ Maniak
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)