no kurwa przecie jasne ,ze w 1 lidze przegramy "trochę" meczy , zwłaszcza wyjazdowych.
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia
eee cracovia przegrała 4-1 :( ? na interii pisze .. mam nadzieje ze sie pomylili ..
własnie wróciłem ...
krótko ...
nas 7 busów i 42 osobówki ...
sam liczyłem ...
:-)
doping z naszej strony bardzo dobry ...
gra piłkarzy ...
hmm ...
błędy w obronie koszmarne ...
gdyby nie Sławek Olszewski to do przerwy było by 4-0 ...
jedno mi się bardzo podobało ...
nie mozna odmowic naszym zaangazowania i walki ...
do ostatniej minuty !
zostali za to po meczu mimo porazki nagrodzeni wilekimi brawami ...
No i w koncu jaki wynik naprawde ... na interii jest 4-1 ... chyba jakiś błąd !?
na Canale wlasnie ida fragmenty... szkoda tej setki Bani...
ogladalem lige+ na canalu no i troche wtop bylo. Olszewski przy trzeciej bramce dal sie ladnie wysztachac. Ladny strzal Przytuly-szkoda ze poprzeczka
Druga i trzecia bramka dla Górnika to podarunki naszej obrony. Przydrugiej Skrzynia idealnie obsłużył Nazaruka, mijając przy okazji po kiksie Węgrzyna; przy trzeciej Radwański, a później Olszewski dali wyprzedzić się Nazarukowi. Dwie bardzo głupie bramki!!!!!!!!!!! I kilka naprawdę fatalnych zagrań w obronie.
Parol na interii jest 3-1
a jednak frycowe :-(
Robert napisz wiecej
qrwa ale padaczke zagrali :/
Ja też właśnie wróciłem,pozdrawiam ekipe jadącą żółtym seatem cordoba z kogutem na dachu :) :) :)
Było super, nawet mimo iż przegraliśmy doping z naszej strony super, mecz był bardzo wyrównany, niestety naszym zabrakło przysłowiowego farta...kibice Łęcznej przecierali oczy ze zdumienia jak śpiewaliśmy ok. 20 minut Hej Pasy gol...;)
Pozdrowienia dla chłopaków z fc Stalowa Wola z którymi przegadaliśmy dłuzszą chwile w podlublińskim slepiku.
Pozdrowienia dla śpiocha Liptoona ; ))))))
Mecz wyrównany. Szkoda setki Bani , bo mecz mógł się inaczej ułożyć. W środku pola wyglądało to jeszcze nieźle , ale obrona zagrała słabiutko. Chyba najsłabszy mecz w Cracovii zagrał Węgrzyn. Nas 300-350. Zajebisty doping. Jedziemy dalej...
No to Wisła znowu będzie świętować,że pojechało nas tak mało na ten wyjazd:))
2 pierwsze mecze na wyjeździe 3 pkt 6 miejsce jak na beniaminka ekstraklasy jest dobrze!!:)
dzieki serdeczte LiPtOoN kogucik miał swiecić do samego Krakowa niestety
Pasiasty sektor praktycznie cały w najpiękniejszych na świecie koszulkach prezentował się w migawce C+ wspaniale. Słychać było też doping...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)