Misior i jakiś pałkarz.
oby redaktor pojechał z prezesem - taka "otrzęsiawka" na przyszłość!!
-
-
tematy dnia diś TVkraków
o której ?
O dziwo policja nie zajęła pozycji skrajnie negatywnej w stosunku do klubu. Misior za mało przekonujący. Nie zaproponował w zasadzie niczego konkretnego. Musi coś wymyśleć!!! Bo w czwartek w PZPN-ie nie będą się cackać.
ale jazda jeszcze policja sie zwróci o cofnięcie pozwolenia na organizowanie imprez masowych. Ale mamy bagno
Ale podinspektor ORLICKI i prezes MISIOR mówią głupoty...w TEMATACH DNIA na TVP3 :/
Oczywiście klub nie winny za organizację, policja nie winna za faszystowską interwencję...a winni są KIBICE :/
...a przecież nie "kibice" - demolowali stadion!!!
nowego nic nie powiedzieli ale mam niestety przeczucie ze to juz koniec (skończyła sie prymitywka) obym sie mylił proponuje podziekujcie swoim ziomalom , którzy brali udział w tej durnej zadymie za to że mamy z głowy II lige na jakis czas - a ja proponuje jeszcze jakis występ gościnny i mamy juz całkowicie pozamiatane ale niektórym osoba chyba o to chodziło jestem ciekaw o ile pozycji przesunelismy sie w lidze hools(nie obrażajac tych prawdziwych)
W sumie taki sielankowy program bez konkretów ..... i tyle:)!
Oj, powiedzieli. Pan inspektor, w swoim ostatnim zdaniu-policja wystąpi o cofnięcie zgody na organizację meczów. Prokuratura też tego chce. Zaje.iście.
Obym się mylił, ale moim zdaniem na meczu z Arką się nie skończy.
Ale gówno....
Ja wczoraj oszalałem ze szczęścia, kiedy strzeliliśmy drugą bramkę.
Teraz już prawie nie pamiętam o meczu, został wielki syf.
Ku..., tak czekałem na rozpoczęcie rundy... a teraz.......
I to przez bandę kolesi, którzy ten klub mają głęboko w @!#$, a przyszli na stadion po raz pierwszy od nie wiadomo kiedy, tylko dlatego, że zwąchali okazję do rozruby.
A co oni mnie wszyscy obchodzą, ja chcę oglądać mecze !!!!!!
tuptuś , najgorsze że ja mam takiego kolesia w pracy ., i to jest mój podwładny.
tuptuś gdyby nie ta ,,banda,, ogladałbys okregówke jakbys wogóle był zainteresowany ta klasa rozgrywek, nie zapominał chłopaczyno że dzieki CHULIGANOM CRACOVIA staneła na nogi (manifestacja). J.G. KSC
manifestacja która skończyła sie czym złodziejstwem i wojna z ,,władzią'' ja byłem na tej manifestacji bronić klubu , chwała za to co JG robi ale bez jaj jezeli faktycznie na stadionie w czasuie zadymy uczestniczyło JG to jak piszesz KSC co wywalczyli na manifestacji wczoraj pogrzebali prawie żywcem
Ksc
Manifestacja z ktorej jestes dumny to byla zwykla rozroba i bandytyzm.
wse32 - oczywista nieprawda to co piszesz
MANIFESTACJA była potrzebna...potrzebny jest tez JG...bo caly czas wierzę że to nie on atakował Niebieskich...ale jacyś anonimowi i Cracovii raczej nie porzebni Hools!
...czyżby bylo inaczej :/?
"...gdyby nie ta ,,banda,, ogladałbys okregówke jakbys wogóle był zainteresowany ta klasa rozgrywek, nie zapominał chłopaczyno że dzieki CHULIGANOM CRACOVIA staneła na nogi (manifestacja). J.G. KSC..."
Jak czytam takie posty to mi się płakać chce. Po wczorajszych wydarzeniach jeszcze ma czelność mówić że to ich zasługa.
to jest typowa wada polaków z niższych sfer - robić wszystko źle albo nic nie robić ale potem napuszać się co to się k..... nie zrobiło ( vide Ferdynand Kiepski)
Ferdek Kiepski jest i tak mądrzejszy, bo se (qrna) mieszkania sam nie demoluje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)