hop.... ech nasza strona bedzie lepsza i wieksza od interii.. skoro ja tak dlugo robia.. prawie 3 miesiace.. :(
-
-
za 5 tygodni ...
Wprawdzie ja się na robieniu stron nie znam, ale skoro profesjonaliści nie dają sobie rady, to chyba możnaby rozpisać konkurs na stronę wśród kibiców? Bo inaczej strona będzie wtedy, co w mojej sygnaturce.
Kojo troche musi potrwać nauka html :))
Ja czegos nie rozumiem.
Skoro byl konkurs bylo 5 projektow, ktorys zostal wybrany ale jak widac firma ktora wygrala sie nie spisuje to moze trzeba skorzystac z oferty 2 miejsca ??
6 dni później
hop
szczególnie na tle słów z wywiadu na teraz.pasy.net:
[i]Już niebawem będzie to widoczne m.in. na stadionie, łamach Magazynu „Pasy” [b]i stronach internetowych[/i][/b]
a te strony to pewnie Teraz Pasy i cracovia.krakow.pl
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!
9 dni później
Oj chyba sie cos dzieje ze strona oficialna
NIe ma juz nawet tej takiej poczciwej z informacjami z lipca
Moze sie wkoncu doczekamy :)
wg ostatnich informacji strona ma ruszyc przed wyjazdem druzyny do USA ...
a wyjazd jest 25 listopada ...
:-)
no to czekamy ...
Noooo...oby.Wierze bo co mi innego pozostało,wierzyłem wcześniej i nie było sklepiku.No w koncu kiedys musi ruszyć,bo naprawde niewypada żebyśmy nie mieli sklepu.Ale bedzie oblężenie!
5 dni później
No i co?? Wchodzi komuś?? Bo mi nie... :/
Ej kurcze!!!
chodzi Wam [url]http://www.cracovia.pl[/url] czy nie?
Bo sobie chciałem oglądnąć, a nie wiem czy mam coś u siebie skichane, czy co...
Nie chodzi.
Wiadomość zmieniona (21-11-04 01:16)
spokojnie
strona wciąż jest na księzycu
i niestety łącze nawala
nie chodzi
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
taki host nie istnieje :) czyli wszystko w normie :)
To po jaką cholerę spiker o niej "recytował" w czasie przerwy??
Dobra już milknę bo się scyzoryk w kieszeni otwiera...
spiker recytowal to co mu kazali.. Pawel orlem internetu nie jest wiec on za to nie odpowiada i pewno bladego pojecia nie ma ze strona nie dziala, pytanie o strone powinno byc skierowane do Marketingu, o ile sie nie myle Pani Lenart obiecala ze bedzie.. mowila o wykupionej domenie itp.. a chyba juz w klubie nie pracuje..
spoko, już sprawdziłem. Dopiero dziś zmienili delegacje domeny. Więc pewnie za godzin naście obaczymy co i jak :)
Co i tak nie zmienia faktu, że się nie namawia ludzi do odwiedzenia strony... która nie istnieje.
bardzo fajna strona kibicow hokeja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)