Do klubu
Uprzejmie proszę o wysłanie pisma do zarządu Legii aby na zbliżającym się meczu Legia - Cracovia nie obowiązywały jeszcze karty chipowe, oraz poinformowanie iż bedzie zrobiona lista imienna z adresem zamieszkania. Z mojej strony to wszystko. Proszę resztę kibiców o dopisywanie się do mojego wniosku, z góry dziękuję. Cracovia to jest potęga
Wiadomość zmieniona (06-08-04 14:12)
-
-
prośba do klubu
ja sie dopisuje, jest ot dobry pomysl, kibice legii chca nas jak najwiecej wpuscic ( nawet bez chipow, prowadza rozmowy z zarzadem ) a te chipy to jednak problem i za malo czasu jest
Popieram w 100% jeszcze jeden apel może wreszcie klub zorganizowałby wyjazd na Legie bo coraz gorzej to wychodzi!!!
Tak!!!
Popieram prośbę.
Tak....jestem Pasiakiem
Popieram ... ale to bardziej leży w gestii PZPN a nie Zarządu Klubu CRACOVII !!!
.
Wiadomość zmieniona (07-08-04 09:12)
prosze cię bardzo burgos KOVcio16 ale jeśli klub wysle takie pismo napewno nie zaszkodzi a może pomuc dziekuje za popieranie mojej prośby tylko mam nadzieje że ktoś z zarządu to przeczyta
Wiadomość zmieniona (06-08-04 14:16)
burgos - ja wiem, to nie akademia prof. Miodka, ale:
Do [b]K[/b]lubu
Uprzejmie proszę o wysłanie pisma do [b]Z[/b]arządu Legii[b] z prośbą,[/b] by na zbliżającym się meczu Legia - Cracovia nie obowiązywały jeszcze karty chipowe oraz [b]o[/b] poinformowanie iż b[b]ę[/b]dzie zrobiona lista imienna [i]kogo?[/i] kibiców z adres[b]ami[/b] [i]przecież nie mieszkają razem[/i] zamieszkania.
Z mojej strony to wszystko.
Proszę resztę kibiców o dopisywanie się do mojego wniosku, z góry dziękuję.
Cracovia to jest potęga
Wiadomość zmieniona (06-08-04 14:23)
Oczywiście to by było zajebiście bo musi nas pojechac dużo na Ległą ,ale nie wiem czy to coś da ,ale warto próbować...!!!
jestem za
no i kostuch sobie przekrecil nazwe Legii, a nasz hiper-cenzor (ktory chyba mial byc w zamysle wlasnie od tego!) zajety wyszukiwaniem nazw typu "Krako.w" i "Crax'a" niestety tego nie wychwycil...
Też się podpisze pod tym !
wiec niech ktos sie tym zjamie szybko !!!
jeżeli ktoś z klubu czyta tą prośbe to niech przynajmniej napisze czy w tej sprawie będzie cos poruszane
Zgadzam się z Kebab-em i jak najbardziej popieram!
No to ja tez sie podpisze, ale Panowie, jest chyba jakismaila do klubu ("marketingu"/prezesa/vice) wiec proponuje wyslac ta prosbe wlasnie tam zaznaczajac jednoczesnie ze liczycmy na szybka odpowiedz czy da sie cos takiego zrobic.
napewno by to byla bardziej oficjalna forma.
dopisuje sie pod tym oboma rekoma:)))a wiec nasz zarzadzie dzialaj cos w tym kierunku...prosba:)))
jeżeli jest to forum oficjalne to przecież ktoś tu musi zaglądać na jakiś czas ale chciałem się zapytać jeszcze innej żeczy czy my mamy jakiegoś przedstawiciela ktory właśnie wtakich sprawch wyjazdowych rozmawia z klubem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)