klaros-ponoć z przeprosinami delegacja piłkarzy (wraz z trenerem) już do Ciebie wyjechała. Ale może im trochę zejść bo mają na liście jeszcze parę innych osób. Cierpliwości.
Słyszałem, że stanie się to już tradycją, po każdym przegranym meczu- osobiste przeprosiny!
-
-
Ludzie opamietajcie sie
pewnie - chłopaczki przegrały z amatorami a my mamy ich głaskać i uważać, że wszystko jest ok...śmiechu warte
Aj waj Szymciu, wielkie mi tam czepianie sie!!! Jest spokojnie i nienerwowo jak malo kiedy.
Kibic ma prawo krytykowac zawsze i wszedzie Kto czytal Hornby-ego "Goraczke Futbolu" to wie - to czesc skladowa manii zwanej kibicowaniem;-))))))))))))))))))))))
warszawiak... napierw zacznij czytać za zrozumieniem...
>>>""Drogi" szymciuKSC kto daje Ci prawo do bezczelnego obrażania innych forumowiczów?"<<< - które ze zdań jest oszczerstwem, za które zgodnie z prawem mógłbym zostać posądzony o zniesławienie?... nie siej demagogii!!!...
demagogie to siejesz Ty ...
Żal mi Cię
a do Sądu to idą pyskacze i wariaci - powodzenia!
warszawiak... buehehehe...
no dobra....
po pierwsze: nie uważam by wypowiedź szymcia była bezczelną (przynajmniej do mnie).... gdybym tak pomyślał, to bym był jak ten mój poranny rozmówca telefoniczny
po drugie: czyż nie warto wzorować się na najlepszych wzorcach... jest taka funkcja w Watykanie, przy kanonizacjach i beatyfikacjach [b]advocatus diaboli [/b], później przeniesiona i w inne sfery życia, stosowana przez wielu, w różnych sytuacjach.... i dobrze, że nawet w sprawach błachych, drugorzędnych wyrażana jest krytyka.... bo inaczej zagłaszczemy się na śmierć (a bynajmniej umierać z rozkoszy nie jest najprzyjemniejsze)
TD zgadzam się i pozdrawiam A.
td ...
daj tabiszowi mój telefon ...
może do mnie zadzwoni ...
bardzo chetnie porozmawiam ...
NO dobra, ale mógł wziąć choc 15 zawodników (tj graczy, bo CI zawodnicy wystąpili i zawiedli) a teraz i tak za późno. Ważnte by Wojtek wyciągnął wnioski i do przodu...:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)