Niestety stało sie to najgorsze. Przed chwilą radio Kraków podało, że stadion został zamknięty do odwołania i czy karę da sie uchylić będzie decyzja w czwartek. Jeszcze raz brawa dla "kibiców"
-
-
Stadion zamknięty do odwołania!!!
Trzymamy kciuki zeby wam stadion otworzyli najpozniej po Arce.....straszny to bol jak sie nie moze pojsc na mecz
pozdro z miasta Lodzi
=== LODZKI KLUB SPORTOWY ===
Zajebiście - osiągnęliście swój cel, bojówkarze!!!!
BRAAWO!!!!!
i dobrze jak sobie klub nie może poadzić z bandziorami to tak powinno być. Mam ogromny szacunek dla Pana prezesa Misiora ale nie robi nic żeby plaga bandytyzmu została zmazana z barw Cracovii. Może komuś to imponuje lae każdy o zdrowych zmysłach wie że nie tędy droga, i wszdze nas udupią. Mam nadzieję że obecna sytuacja coś zminie bo nie po to grupa zapaleńców budowała II lige dla bandy pierd....... zadymiarzy. Pozdrawiam prawdziwych kibiców Pasów.
STRACH to czytać...ale poczekajmy do czwartku...już nie pierwszy raz spotykamy sie z tym, że media wprowadzają szum informacyjny - by sprzedzać sensjacje :) TVN swoje, TVP3 swoje...radio swoje, a Dziennik Polski, Wyborcza i Tempo jeszcze co innego :)
TRZYMAJMY KCIUKI ZA NASZ KLUB!!!
TYLKO PASY - CRACOVIA!!!
od początku bylo wiadomo ze do odwolania, nie wiem kto wymylil ze na jeden mecz. Poczytajcie oficjalny komunikat na stronach PZPN. Wydaje mi sie ze 2, 3 mecze moze byc nawet zamkniety, decyzje w czwartek
Skakał bym z radości gdyby to były 3 mecze.
A KTO OGLĄDAŁ TEMATY DNIA W TVKRAKOW TEN WIE ZE KOMENDANT CZY JAKIS INNY WIESNIAK Z POLICJI ZAPOWIEDZIAL JUZ ZE NAWET GDYBY CRACOVIA DOSTALA OD PZPN POZWOLENIE TO I TAK POLICJA SIE NIE ZGODZI K.... NO I CO TERAZ ??? A MAM JESZCZE WAZNE PYTANIE CO BEDZIE Z KARNETAMI???
Onet.pl
Prokuratura postawiła zarzuty sześciu kibicom Cracovii
Sześciu kibicom Cracovii prokuratura postawiła zarzut udziału w zbiegowisku, którego uczestnicy dopuścili się gwałtownego zamachu na osobę i mienie - poinformowała rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej Mirosława Kalinowska-Zajdak.
W niedzielę przed meczem, w jego trakcie oraz po spotkaniu drugoligowych piłkarzy Cracovii i Ruchu Chorzów doszło do bijatyki kibiców obydwu drużyn, a także do starcia szalikowców krakowskich z pilnującą porządku policją. Dwóch policjantów zostało rannych. Zdemolowano trzy autobusy. Funkcjonariusze, by zaprowadzić porządek, musieli użyć armatek wodnych i broni gładkolufowej.
Najbardziej agresywni szalikowcy zostali zatrzymani. W środę sześciu kibicom-chuliganom krakowska prokuratura postawiła zarzut udziału w zbiegowisku, którego uczestnicy dopuścili się gwałtownego zamachu na osobę i mienie. Grozi im za to kara do pięciu lat więzienia.
Ponadto pięciu osobom, spośród tych sześciu, prokuratura postawiła także zarzut czynnej napaści na funkcjonariusza, za co przewidziana jest kara do 10 lat więzienia. Wobec wszystkich zastosowano dozór policyjny. Prokuratura stwierdziła, że nie było podstaw do zastosowania aresztu.
Kara spotka jednak nie tylko kibiców-chuliganów. Z powodu niedzielnych burd ucierpi także sam klub. Stadion Cracovii został bowiem przez Wydział Dyscypliny PZP
TO NIE JEST NAJGORSZE-ZOBACZCIE NA HYDE PARK
Wszystko jest potrzebne ale z umiarem panowie z umiarem;)
Jak podało przed chwilą Radio Kraków jeżeli stadion zostanie zamknięty prezes będzie się odwoływał od tej decyzji.
Początek posiedzenia PZPN o g.15.00.
Trzymajmy kciuki!!
Paweł nie daj się!!!
A ja bym już pisał o udostępnienie nam obiektu Wawelu, żeby znowu sie nie okazało, że za późno policja dostała wniosek itp.
Czy ktoś już liczył ile wymiernie będzie nasz klub kosztowało zamknięcie stadionu np. na jeden mecz?
Same bilety to na oko 60.000, a wpływy z reklam, handel, itp. ciekawe jaka to kwota.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)