Mam prozbe w tym temacie zamieszczajcie jakies info co do wyjazdu oraz informujcie o jakis wolnych miejscach. Musi byc nas duzo w Łęcznej
-
-
Autokar do Łęcznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedno wolne miejsce na latającym dywanie ;)
stary jak masz pajacowac to lepiej nic nie pisz bo pewnie itak nie pojedziesz :]
a nie bedzie nic zorganizowane ?! np jakis pociag czy cos ?
pociag ponoc tam nie bardzo, a chcialbym bo nie mam jak jechac:(
Osobiście odradzam niezorganizowane grupy pociągiem. Dworzec PKP jest w centrum wylęgarni motorowców. Nikt nie zna mozliwości tej grupy. Może być tak ze nie będzie nikogo a może być że będzie ich 500 czekać po drodze. Z PKP nic nie jeździ do Łęcznej. Musicie przemaszerować przez pół miasta (miedzy innymi koło stadionu Motoru). Doradzam jednak wyjazd bez międzylądowania w Lublinie zwłaszcza, że jesteście ekipą, której "oklepanie" może przynieść chwałę motorowcom w światku kibicowskim. Do zobaczenia w Łęcznej.
Szczegolnie jak bedzie sie ktos poruszal po Lublinie w malej grupce ...ale i tak dojazd PKP do Lublina jest bezsensu:
1)przez .....Warszawe(!) - tam przesiadka
2)przez .....Katowice(!) - tam przesiadka
pozostaje transport drogowy
no to jeszcze ciekawostka ...
Motor gra w sobote w Zabierzowie z Kmitą o 17.00 ...
my w Łęcznej o 18.00 ...
wychodzi na to , że bliskie spotkania 3 stopnia na trasie Cracov - Lublin sa nie uniknione ...
i to w obie strony !!!
grzesieksc: tak się wydarzyło, że mam w tych stronach krewnych, dojazd do Lublina 6:30 pociąg Kraków - Lublin, z powrotem trudniej jak nie chceś czekać do rana,
a jakieś busy by się nie dało zorganizować ?
Kto by chciał jechać a nie ma czym ??
Pytanie narazie sondażowe !
Ale lepiej napiszcie ile osób i żeby był z wami kontakt (przynajmniej mail)
Kurcze jakies konkrety by sie przydały bo tam wbrew wszystkiemu goracy teren - czyt. motor.
Pytam się kto zamierza jechać a nie ma czym.
Może coś się dla częsci osób wykombinuje.
Koszty 30 -40 zł + bilet 15
Wiadomość zmieniona (03-08-04 19:36)
To co, byli by chętni na ten autobus od Robina (porządny autobus) koszty 30-35 max brakuje jeszcze 40 osób.
Robin do kiedy masz aktualne zapisy ? :] ja jutro bede wiedzial ile od nas osob jedzie niechce mowic dzisiaj
bo niewiem dokladnie ale jutro sie zgłosze :]
Można powiedzieć że zapisy trwają :)
Jak dziś się okaże że jest troche osób chętnych to wszystko się wyjaśni.
Hop
hop ;)
Do góry !
Chętni na przejazd autobusem !
jestem zainterosowany.2,3 osoby ode mnie tez.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)