Pamiętam jak po meczu z Hutnikiem
mówił Pan że, Cracovia ma tak wspaniałych kibiców
ze nie będzie, żadnego zakazu stadionowego dla
uczestników zadym w Nowej Huce.
W lidze angielskiej jak ktoś wyjdzie za płot,
to dostaje odpowiednią karę
I tutaj popełnił Pan błąd
Na co jest monitoring???
Prezesie calkowita kontrola przy wejściu
i na ogrodzeniu, znowu płot był dziurawy!!!
Wzmocnić ochronę, egzekwować identyfikatory
bezwzględnie poniżej 30 lat.
ELIMINOWAĆ Z TRYBUN DEBILI !!!!!!!!!
INACZEJ CAŁA WASZA PRACA PÓJDZIE NA MARNE!!!!!!
CRACOVIA DLA NORMALNYCH
Ps. Dlaczego Policja nie była na stadionie
od początku meczu ???
-
-
Do Prezesa Misiora
identyfikatory w 100% muszą być dla ludzi ponizej 30 lat. i skonczmy z wpuszczaniem pijanych.
To była amatorka organizacyjna, która musiała się tak skonczyc!
Teraz nie trzeba myśleć o mrzonkach I ligowych tylko o zabezpieczeniu stadionu i o bezpieczeństwie ludzi ,którzy chcą oglądać piłkę nożną!
Ochrona, identyfikatory ( sprawdzane ), a nawet @!#$ juz niech wcześniej mają polecenie pilnowania w meczach o duzym ryzyku, strefa buforowa nie do przedarcia, wyzsze ogrodzenia wokół stadionu i zostaną tylko ci co kochają PASy a jak trzeba to i drozsze bilety. INNEJ DROGI NIE MA
po co sie rozpisywac o strefie buforowej jak nam juz otworża stadion to bez zezwolenia na przyjazd gości
"centusie" z klubu przeliczyliście sie!!!
15 "chłopocków" na taki mecz??? !!!!! to nie trzecia liga i nie kibice Proszowianki aby na takich rzeczach oszczędzć . to was coś nauczy.
i te identyfikatory "na sztuke" , dla was sie liczy tylko kasa!!!
Comarch firma informatyczna - nie da sie zamiast tych śmiesznych identyfikatorów zrobić kart chipowych ?????z czytnikami????
I jeszcze jedno pytanie:
KTO ZDECYDOWAŁ O TYM ŻE KIBICÓW RUCHU BEDZIE SIE WPROWADZAĆ BRAMĄ OD AL.FOCHA???? A NIE OD STRONY BOISKA KORTOWEGO????????
-----co to za cymbał??????????-------------
aaaaaaa i jeszcze teraz Misior /muszę to napisać /za przeproszeniem pie.... że werdykt o zamknięciu stadionu jest NIESPRAWIEDLIWY. !!!!
Prezesie trzeba nie było oszczedzać kaski a stadionu by nie zamknęli.
Ii jeszcze jedno pytanie:
na meczu z hutnikiem policja mogła być od początku meczu tak????
dlaczego teraz tak być nie mogło???????albo dlaczego tak późno wkroczyli do akcjii???
wiecie co nie jedźcie po Misiorze bo on chyba jest tu najmniej winny!
Sam widziałem jak przed meczem biegał i pytał dlaczego na stadionie nie ma ani jednego policjanta. Wydaje mi sie ze ktos inny dał ciała.
Pani Maczugowska z tego co wiem i tylko i wylacznie za to odpowiada bo chciala zaoszczedzic dziekuje mister maczuga
Jak to wina tego babska to Prezesie przepraszam ale nie-----prezes musiał wiedzieć jak to bedzie /organizacja/ wszystko wyglądać.
Policja nie bedzie na stadionie jeżeli jej się nie zapłaci. Ma natomiast obowiązek wkroczyć, gdy zachodzi taka potrzeba. Gadałem ze znajomym, który jest za Wisłą i powiedział, że u nich na meczach podwyższonego ryzyka zawsze jest policja tylko trzeba zapłacić. Tak więc bzdurą jest, żę policja nie może być na stadionie a słyszałem takie głosy.
Vasago na hutniku byli i dało sie to załatwić a teraz nie??????
Na Hutniku widocznie ktoś załatwił bo nie sądzę by dla Hutnika był to drobny wydatek, albo jednak zapłacili wychodząc z założenia, że przy oszczędzaniu można stracić więcej niż zarobić. U nas własnie było odwrotnie.
mówie też o meczu u nas!!!!!!!
gadalismy z Prezesem dzien przed meczem akurat nie o tym, ale nieco o temacie ochrony.. i mowil ze ochrony bedzie duzo..w sensie wiecej niz zazwyczaj.. tego cudownego rozmnozenia niestety nie zaobserwowalem
Ale podinspektor ORLICKI i prezes MISIOR mówią głupoty...w TEMATACH DNIA na TVP3 :/
Oczywiście klub nie winny za organizację, policja nie winna za faszystowską interwencję...a winni są KIBICE :/
...a przecież nie "kibice" - demolowali stadion!!!
Trochę spokoju wszyscy uczymy się na błedach ja też może potrzebny był taki mecz by zrozumieć to wszystko co sie wydarzyło postęp musi iśc w każdej dziedzinie w organizacji meczu zostaliśmy troche z tylu bedzie dobrze jeszcze raz musimy sie podniesc ja swoja legitymacje K.S. CRACOVIA mam caly czas przy sobie i nie odkladam jej do szuflady wierze w Ciebie i w Siebie i wierze w pojutrze w Swieta Ziemie i w Pasiasta rewolucje
i w prawde tez wierze choc z nam ja tak slabo a faszysci niech spier........ to tak malo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)