Nie jestem jakims starym kibicem, wiec gdy zaczalem chodzic na Pasy to mielismy te zgody ktore mamy obecnie i musze powiedziec ze to nie jest tak ze ich lubie bo sa nasza zgoda. Przeciez jak Lech gra to sie stresuje praktycznie tak jak Nasi graja, jak Areczka wygrala z widzewm to skaklem z radosci !! Gdy Korona grala z jaga to tez bylem zestresowany, chodzi mi glownie o to ze wszytkie nasze zgody to kluby za ktorymi naprawde kibicuje ! No przeciez nikt mi nie wmowi ze gdybym mieszakl w 3miescie chodzil bym gdzie indziej niz na Ejsmonda !! K*U*R*... JESTESMY NAJLEPSI !!
Pozdro dla wszytkich naszych PRZYJACIOL ! (TYSZAN,CZARNYCH,ARECZKI,KOLEJORZA,SANDECJI,TARNOVI,KRONIARZY, POLONII,STALI no i VIKTORII !)
:)
Wiadomość zmieniona (03-08-04 02:18)
-
-
Przyjaciele !
Pozdrówy !!! :))
[img]http://forum.rj.pl/avatar1910.jpg[/img]
ja mam podobnie:) zawsze interrsuje sie wynikami Lecha tp oczywiste ! rowniez Cracovi i Areczki powdzenia chlopaki!
cala Triada w pierwszej lidze!
craxoholic nie rozumiem dlaczego opusciłes tak zajebistą ekipe jak Stal Mielec ...
:-(
oczywiście pozdrawiamy cały Mielec ...
:-)
Tez bardzo mocno przezywalem mecz Arka - Widzew na ktory zabral mnie Que - nasz zolto - niebieski Przyjaciel z Gdyni. Wielkie podziekowania dla Darka, oraz Demona, Slavoya, Dominika, Krzyska i wszytkich Arkowcow. Ten czas spedzony w Gdyni bede wspominal bardzo dlugo. Zapraszamy do Cracova!
no no ...
zacne grono Mell ...
ja równierz pozdrawiam ...
Podziękowania dla dobrych chłopaków z Arki za przyjęcie na meczu Arka - Widzew i za kilka pięknych dni w Gdynii, szczególnie dla fc Reda :-))
Reda, Morina, Arka Gdynia , nasza wódka ma kolor niebieski :-))))
więc choć pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko :-))
pozdrowienia dla chłopaków z Lecha i Gwardii Koszalin
-Robert- napisał(a):
> craxoholic nie rozumiem dlaczego opusciłes tak zajebistą ekipe
> jak Stal Mielec ...
>
> :-(
>
> oczywiście pozdrawiamy cały Mielec ...
>
> :-)
>
Jak się ma tyle zgód to się zawsze o kimś zapomina co nie? :]
Przepraszam Wszytkich Stalowcow !! Jak wypisuje wszytkie zgody to sprawdzam liczeniem (czy wszytkie wyminilem) lecz zadko wymieniam Viktorie no i z tad ten blad ! Sorka i Pozdro ! STAL MIELEC STAL MIELEC STAL MIELEC STAAAL MIEELEC !
To bardzo miłe mieć takich przyjaciół. Ja już nie mogę się doczekać 18 września na Bułgarskiej. Pierwszy od niepamiętnych czasów mecz Lech-Cracovia w I lidze. Będzie komplet!
a ja sie nie moge doczekać 8 sierpnia na Bułgarskiej!!!
Craxoholik: Dziekowa za mile slowa tylko jedna poprawka- Areczka (niestety) nie gra juz przy Ejsmonda tylko na miejskim stadionie przy Olimpijskiej. pozdro dla Ciebie i wszystkich przyjaciol z Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)