Jako, że po urlopie wróciłem rozleniwiony, mam pytania do statystyków fussballu:
1. kiedy ostatnio KSC strzelił w meczu ligowym NA WYJEŹDZIE 5 bramek (lub więcej) - ja pamiętam, że wczesną wiosną w 1987 (chyba?) puknęliśmy Pradniczankę w PP chyba 9-0; no ale to był PP, a nie rozgrywki ligowe;
2. pytanie jw, ale w rozgrywkach I ligi
-
-
kiedy to było?
3 liga niedzwiadek :) ?
z niedźwiadkiem na wyjeździe??????????
cosik mi przez pamięć to nie przechodzi - zawsze jak tam byłem to remisy były, ale podkreślam: leniwy dziś jestem i nie chce mi się po necie szukać.
qrde pamietam że u Siebie dokopaliśmu niedźwiedziowi 7:0 na wyjeździe nie pamiętam
bo na wyjeździe dostaliśmy walkowera....
1)Ja sobie przypominam tylko 4:1 ze Spartakusem w Daleszycach jakies 5 lat temu. Ale pieciu goli na wyjezdzie faktycznie nie pamietam. W kazdym razie na 100% nie z Niedzwiedziem, bo tam byl walkower.
2)W pierwszej lidze... Heh... Ostatni raz strzelilismy w ekstraklasie piec goli na wyjezdzie w roku 1951, w meczu z Polonia Warszawa!
Z Polonezem Warszawa w II lidze było ongiś 3:5 w Warszawie. Dla nas rzecz jasna.
PAS - zgadza się - też już to wiem - było to 24 lata temu!!!!!!!!!!
Jesteś w swej wiedzy boski jak światłość wiekuista wylewająca się z pochodni wokół stadionu.
Widać od razu, żeś "swoje w życiu przeżył"
No a w I lidze?
W nagrodę wysłałbym Ci fotki z dzisiejszej wizyty z Estadio da Luz.
Jak sobie życzysz to mail: klaros@interia.pl
Ze Stalą Mielec 1:5 w 1961 roku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)