z lornetką mnie HEKTORzysci nie przepuszczą :P
-
-
Proporczyk
aż się płakać chce co oni wyprawiają :((((((((
to jest kurwa marketing ???..........przecież w tym klubie jest większy bajzel niż w los angeles po trzęsieniu ziemi !!!!!!
rece opadaja
Tematu gadgetow sportowych to ktos wazny w klubie nie czuje
Są już proporczyli, widziałem na własne oczy...
no i jak wygladaja ?
no a ja ostatnio dostałem proporczyk Cracovi co za zasczyt :D:D:D:D:D:D
co wy kurwa pierdolicie całkiem spoko proporczyki
ladne ssa bylem dzis na wielckiej 12 zł kosztuja i sa ladne tylko niemaja frendzli
Dziś kupiłem to "cudo".
Jak wygląda? Wymiary jego to: 14x15x9x9x15 cm (kształt pięciokątu). Wysokość w najdłuższej części (środkowy, czerwony pasek) to 19.5 cm. Posiada sznureczek biało-czerwony oraz biało-czerwoną obwolutę wzdłuż wszystkich boków. Frędzli brak, aczkolwiek u dołu jest biało czerwony "kutasik".
Przód:
MKS
Cracovia
SSA
herb
1906
Tył:
Mistrz Polski:
1921, 1930, 1932, 1937, 1948
CRACOVIA
1906
Najstarszy klub sportowy w Polsce
Na ścianie prezentuje się ładnie. Wisi wśród innych moich proporców klubowych z Polski i Europy oraz kilku reprezentacji i muszę przyznać, że najbrzydszy nie jest (najładniejszy też niestety nie). Oczywiście zyskuje bardzo dużo dzięki barwom biało-czerwonym, ale to nie zasługa producenta.
Jest wykonany z dziwnego materiału. Jest dość sztywny.
Cena, 12 zł to jak na niego zbyt wiele. Powinien kosztować góra 8 zł.
Brakuje mi, nie tylko przy proporczyku, ale też i przy innych gadżetach, jakiegoś hologramu albo innego znaku potwierdzającego jego autentyczność (tzn., że jest produktem oficjalnym, nabytym w oficjalnym sklepiku klubowym, a nie np. na stoisku na Krupówkach).
Moze by tak zdjęcie cyfrówką zrobić i wkleić na forum? ;)
KURWA MAC PRZECIEZ TO JEST SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!
spoko panowie, byl kiedys taki temat u nas...
cos w stylu: "Cracovia jako pierwsza..." i tam wpisywalismy czego my to pierwsi nie zrobilismy...
no to moze za kilka ladnych lat na calym swiecie zamiast proporcow kapitanowie beda smigac z szalami?! i wtedy bedziemy znowu piac z dumy!
I tym sposobem szalik (atrybut kibica) został przez Cracovie przerobiony na oficjalną pamiątke !
Czy przecieramy nowe szlaki czy mamy gdzieś tradycje ??
oprócz szalika Bania dał też rzeczony proporczyk ... na zdjęciu tego nie widać (no chyba że ja i junior źle widzieliśmy)
Wiadomość zmieniona (12-09-04 21:40)
no to dobrze, mam tylko nadzieje ze tych szali nie bedziemy potem w meczach rewanzowych ogladac na plocie :)
Potwierdzam to co napisał TD, Piotrek wręczył razem z szalikiem proporczyk. Na zdjęciu rzeczywiście tego nie widać, ale mam inne, które nie zostało umieszczone na Teraz.Pasy, gdzie kapitan drużyny Górnika odnosi jedno (proporczyk) i drugie (szalik) na ławkę rezerwowych, także szalik należy traktować jako extra bonus do proporczyka.
55 dni później
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-jesien/plock/images/plock007.jpg[/img]
Temat bumerang. Czyżby proporczyki już się skończyły ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)