Fenix musze cię zmartwić pojęcie Anty-doping istniał na Wiśle zawsze gdyż stadion to nie Teatr, ale trzeba umieć zachować pewien umiar w tym co się śpiewa :) 1 piosenka anty na cały mecz to chyba nie to samo co 15 piosenek na mecz hę? "Widzisz różnice? To po co przepłacać" ;) Spoko może pobędziecie parę lat w tej ekstraklasie (niestety :/ ) i się nauczycie umiaru wyleczycie się z kompleksów itp. a szkoda bo teraz takie śmieszne z was "Mośki" (bez obrazy)
-
-
Jak (nie) potrafimy się cieszyć.
to kiedy wam to forum ruszy??
juz sił brak
Siekiera teraz jedna potem dwie piosenki :) A co do pozdrowień to jeszcze przecież zawsze spiwecie " ...Zydów w dupie mamy " :) to juz druga wzmianka o nas w meczu.
A my naprawde nie wiele wiecej śpiewamy na was ostanio.
modne jest Wisła dziwko , derby blisko" ale to raczej takie przypomnienie i radośc z derbów niz piosenka anty.
Wiem tylko że tylko winny się tłumaczy. My spiewamy anty, coraz mniej ale śpiewamy. co bedzie za pare lat to się okarze.
Ty też się tłumaczysz Robinie :D :P Czytaj uważnie mówiłem o jednej piosence na mecz to że było że was mamy w dupie to wiem ale to raczej przyśpiewjką Anty bym nie nazwał. A "Wisła... derby blisko" jak dla mnie to bluzgi i przyśpiewka anty :)
Maniex nie wiem jak długo :)
Wiadomość zmieniona (01-08-04 14:33)
Robinksc, nie kłam chłopie.
Byłem wczoraj na Reymonta i po strzeleniu 5 bramki nic takiego nie miało miejsca. Nikt nie zajmował się Cracovią.
Stosunki między kibicami obu drużyn są dostatecznie niedobre i nie ma potrzeby zaostrzać ich dodatkowo nieprawdziwymi informacjami.
Wacek musze cię zmartwić ale gdzieś tak minute po strzeleniu 5 bramki było "Cracovia to stara..." wiem bo śpiewałem jak i większość dychy, w TV też słychać. No chyba że chodzi ci o to że od razu po strzeleniu bramki nie było, z tym to się zgodze.
ale wasz doping w porownaniu do naszego ............. wez wogole nie gadaj, ultras moze tak , ale dopig nie ,wiec watpie troche ze tak bylo slychac w TV, a nawet jesli to wasi prezesi beda smutni ze do tej pory grzeczni wislacy klną na rodzinnym stadionie ( inaczej go nie nazwe ...) ...
tak siekiera... dziecko idz lepiej poproś tate co by ci na lody dał......
nie wiem po co wy podejmujecie dyskusje z tym chłopczykiem?
Marcin stanął ci nazywając mnie chłopczykiem...? Żałosne. Nie umiesz dyskutować to się nie wcinaj. Chyba że lubisz dyskusje typu "idź już spać chłopczyku", "nie to ty idź oglądać dobranockę ja mam 30 a ty na pewno mniej"
Craax sorry ja nie oceniam waszego dopingu gdyż nie słyszałem go na żywo... Ekipy które słyszały nasz doping na żywo twierdzą że mamy jeden z najlepszych w kraju a czy mamy mam nadzieje przekonasz się 2 października. Co do klnięcia :D nie rozśmieszaj mnie... Jak powiedziałem stadion to nie Teatr a kibice to nie pacyfiści nie wiem co ty sobie wyobrażałeś na temat naszego stadionu i kibiców ale widać byłeś w błędzie. No chyba że to była jakaś nie udana ironia jeśli tak to nie załapałem. A prezesów to ja mam w rzyci.
Już kiedyś to pisałem - nie lubię antydopingu (na stadionie - bo poza nim - w knajpie po pijaku - to co innego;-)) ale piosenka Wisła dziwko derby blisko ma w sobie sporo uroku i uważam ją bardziej za informacyjną niż za jakieś bluzgi - mieści się w ramach w których jest większość pieśni stadionowych więc nie rozumiem powodu żeby się czepiać jakoś przesadnie....
tak więc: Wisła dziwko derby blisko!!!!;-))) już 2 października - a Wasz doping, zobaczymy już wiele słyszałem Waszych opowiadań jak to inne ekipy mają o Was wysokie zdanie, po czym te inne ekipy podpytywane na żywo już tak entuzjastycznie na Wasze popisy nie reagowały - no ale to już akurat jest subiektywne...
zobaczymy, ale w C+
:((((((((
buahahahhahahahaha ty masz 30 lat ??????????
ale wracając do meritum: podejrzewam, że umiesz czytać (skoro przeczytałeś mojego wcześniejszego posta) to zapewne potrafisz równiez doczytac, że jest to forum KIBICÓW CRACOVII
a temat tego watku to : [b]Jak (nie) potrafimy się cieszyć[/b]
wiesz co jakbym chciał czytac twoje wypociny to wszedłbym na wiadome forum (co zbyt szybko nie nastąpi) ....
aha jeszcze apropo twojego wieku : jestem (niestety) czasami zmuszony czytać twoje "mądrości" (a właściwie byłem bo teraz je raczej unikam) i gdybym miał strzelać to nie dałbym ci więcej niz 20 lat
PS niezawsze zabieram głos w dyskusji , ale często je czytam i dlatego życzyłbym sobie jak najmniej szczekania na tym forum... to tak apropo mojego wcinania się
porownywac doping CRACOVI i wisły to byłoby możliwe na stadionie na którym siedziałoby z każdej strony po ok 10 tys. narodu !!!A tak to wygląda na głupie napinanie z każdej ze stron....
ANTYGWIAZDA
marcinpasy napisał(a):
> buahahahhahahahaha ty masz 30 lat ??????????
Widać nie za bardzo załapałeś co napisałem... Ale nie ważne.
To jest forum kibiców Cracovii ja jestem kibicem Wisły i jestem w gości, jeżeli chcecie się kisić w swoim gronie to proszę po prostu dawać bana każdemu Wiślakowi który pojawi się na tym forum czy też każdemu kibicowi innej drużyny wam wrogiej możecie nawet iść dalej możecie dawać bana każdej osobie która skrytykuje kibiców Cracovii czy też poczynania waszego klubu albo jeszcze dalej każdy kto będzie miał inne zdanie niż to "jedynie słuszne" powinien dostać bana :D zobaczymy jak to wpłynie na poziom tegoż forum. Na pewno dyskusje będą stały na wysokim poziomie, a i będą ciekawie i zażarte :D Nie chcesz czytać tego co pisze nie czytaj nikt ci nie każe, mam 21 lat i dużo się nie pomyliłeś, dyskusje z tobą do najinteligentniejszych zaliczyć nie można.
Szalom
Wiadomość zmieniona (01-08-04 18:32)
nie da sie dac bana każdemu wi.ślakowi bez konsekwencji dla innych użytkowników
Dajcie spokoj nie ma sensu z nimi dyskutowac.Porównuję 2 nasze okrzyki antyżydowskie do ich przyśpiewek , które pojawiają się średnio co 15 minut...A wczoraj po 5 bramce usłyszałem nową okazjonalną , która jest kozacka:ZAWSZE PRZED WAMI - PIER........YMI ZYDAMI.Nic dodać nic ująć...
;-)
TYLKO WISŁA
Maniex napisał(a):
> nie da sie dac bana każdemu wi.ślakowi bez konsekwencji dla
> innych użytkowników
>
A jak by się dalo to byś cie dali :D Spoko :D
Rasowy ja im tylko uzmysławiam tą różnice :)
Jak tak czytam, kiedy nawzajem siebie licytujemy mowiac u kogo mniej a u kogo bardziej druga strona jest obrazana, to coraz bardziej przychylam sie do wniosku, ze jakakolwiek linia porozumienia, o ktorej sie mowi i pisze, nie jest mozliwa. Panowie Pasiaki nie dajmy sie prowokowac, nasi goscie, to goscie, choc sprytnie prowokuja, bo doskonale wiedza, jaka bedzie wasza reakcja. Nie dajmy sie, bo juz niedlugo wygramy derby:))) Wtedy miny wiślackie zrzedna kibicom, ktorzy chodza na stadion przy reymonta nie dluzej niz kilka lat i w swoich zadufanych lepetynach nie przyjmuja takiej nazwy jak CRACOVIA, bo nie pamietaja czasow, kiedy te dwa kluby graly w jednej lidze jak rowny z rownym. A co do antydopingu, to uważam, że ma on sens, jak jest na to czas, czyli w derbach, a najlepiej, z kibicami gosci, bo jak sie wyzywa pusty sektor, to troche chyba to nei ma sensu.
A teraz do pana Siekierki i jak mu tam:
Kolego masz racje, ze jestes gosciem, wiec zachowuj sie jak na goscia przystalo. Skoro wytykasz zacofanie gospodzarzy tego forum i brak umiejetnosci porozumienia, to lepiej sam sie troche opanuj i moze przekuj swoj nadety łeb i przestan bujac w oblokach, bo zauwazam coraz czesciej, że niektorzy kibice(?) Wisly maja tez kompleks - wyzszosci. To ze w ostatnich latach macie sukcesy nie upowaznia Ciebie do okazawania wszem i wobec pychy i zadufania w sobie. Ale niedlugo ten piekny sen moze sie skonczyc, bo jestem pewien ze jak nie teraz to za rok wygramy z Wami w derbach. A jesli zaprzeczysz kategorycznie, smiejac mi sie w twarz i nazywajac chlopczykiem, czy jak tam chcesz, to Twoja sprawa i Twojego łba jak balon. Na Grekow nikt nie stawial a wygrali wszystko, bo nie zawsze teoretycznie silniejszy wygrywa:)
Wszyscy do łęcznej:)
Właśnie przeczytałem post kibica Wisły, który pogratulował nam zwycięstwa nad Zagłebiem:) Cofam troche te pesymistyczne wizje, moze cos sie zmieni:) Jedno jest pewne cala Polska nam zazdrosci, bo Cracow na czele tabeli:)
Sir Lancelocie ależ staram się zachowywać jak gość to że mam inne zdanie od gospodarzy tego forum i nazywam rzeczy po imieniu to chyba nie oznacza że jestem pyszałkiem, czy też się wywyższam (może trochę ;) ) Ani nie klnę na was, ani was nie obrażam więc o co chodzi? A chłopczykiem kogoś nazywać nie mam w zwyczaju to mnie tak nazwano jakbyś nie zauważył a ja tylko zripostowałem. Nie wiem może mi się wydaje ale nie koniecznie problem tkwi w kompleksie wyższości wszystko ma 2 strony medalu i są też różne kompleksy :) Ja akuratnie staram się zawsze chłodzić rozpalone głowy i nigdzie nie pisze że was rozniesiemy w Derbach itp. to że możecie wygrać jest jasne oby się tak nie stało. :) I niech wygra lepszy :) Aha widzisz ty jesteś pewny że jak nie teraz to za rok wygracie w derbach ja nie jestem pewny wygranej bo to piłka nożna i wszystko się może zdarzyć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)