Czesc chciałem sie was zapytac ... jaki jest wasz stosunek do Kibiców ŁKSu ? :)
-
-
JAKI JEST WAS STOSUNEK DO ŁKSu ??
Dla mnie obojętny ale raczej bardziej dobry niż zły:))
Takie pytanie pojawia się z częstotliwością 1 miesiąca.
Zapytaj swoich ziomków to Ci powiedzą.
co by tu powiedzieć, na ŁKS-ie lubi się Cracovię. Ciężko to racjonalnie wytłumaczyć, ale na prawdę wielu kibiców darzy sympatią PASY. Np. dzisiaj na meczu były takie rozmowy: Ciekawe jak ŁKS zagra. Miejmy nadzieję, że Arka wygra. A słyszałeś, że Cracovia 5:2 wygrała :) . Również spora liczba kibiców ŁKS-u śledzi ekstraklasę tylko ze względu na KSC.
Dlatego takie tematy wychodzą...
PS. na Waszych derbach mam najdzieję, że będę, oczywiście po właściwej stronie Błoń!
Pozdrawiam :)
Każdy to powie, CRACOVIA rządzi w Krakowie!
nie lubie was bo zrobiliscie z siebie frajerow i tyle w tym temacie,wiecie kiedy,wiecie gdzie...oczywiscie nie mowie tu o kibicach "kibicach",za wyniki i tak dalej was lubie bo fajny klub na wzor Cracovii-nie dał sie bogatrzemu i bardziej wplywowemu....ale niesmak pozostal
analny
ja osobiście lubie ŁKS-ik ;)
jak dla mnie duży szacunek
ŁKS to stary przyjaciel Pasów, jeszcze z czasów poprzedniej ekstraklasy i wbrew opiniom różnych nastoletnich hoolsów tak jest cały czas.
gtx 100% racji-szacunek dla starych zgod:ŁKS,Gornik Zabrze
ANTYGWIAZDA
Ja również pamiętam czasy tamtej zgody i mój stosunek jest jak najbardziej pozytywny!!!! Mam także kilku kumpli z Łodzi za ŁKS-em , i pozdro dla nich.
Ja tez mam do was stosunek pozytywny i tak jak Pasiak!!!! mam tam kilku kumpli.
Pozdro dla Adama S. od Jordana !!!
Generalnie pozytywny. Bardzo fajne przyjęcie w Łodzi.
Przecież możemy się lubić z innymi klubami i nie musimy mieć od razu zgód, bo tych mamy już chyba sporo.
LKS to lubie!!! tam na mecze chodzi duzo lasek!! nie tak jak u nas! pwinismy chodzic ze swoimi panienkami na mecze!!
he he ...
przynajmniej raz w miesiącu ktoś z ŁKS zakłada teki watek na naszym forum ...
:-)
zdecydowana większośc pasiaków was lubi ...
pozdro
p.s.
owszem sa tacy co pamiętaja numer ze Śląskiem ...
7 kotów-wyp... na swoje milicyjne forum lub tak jak macie w zwyczaju szalik w majty i taxówką na mecz Wisełki a nie komentuj tematów na naszym forum.
I kto tu ma kompleksy Wiślackie szczury,w każdym temacie na forum Cracovii musi sie wpisać jakiś kibic Wisły
:))))))
jak to się złości.... :)))
sobi to już widzę jak na pierwszy mecz przyprowadzasz stado panienek, moje oczy się uradują. :-)
A co ŁKS to spoko.
Jak Łódź to tlyko ŁKS
-Robert- odbierz maila - (to tak nie na temat ;) )
pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)