Cracovia jest pierwszym liderem..... ale jak dlugo utrzyma to miejsce.........
czy tylko 48 godzin czy dluzej.............
-
-
jak dlugo Cracovia utrzyma 1 miejsce
Oczywiscie dłużej ... ja myśle ze okrągły tydzien! Najgorzej zapowiada sie wynik wisla-Łęczna
Wiadomość zmieniona (31-07-04 13:53)
Lidera Cracovia utrzyma jakoś do czerwca przyszłego roku.
k... co z temat?
Nieraz twoje teamty mnie po prostu miażdżą:) - bez urazy:).
hehehe :) w to nikt nie wątpi chyba ;)
do dzisiaj do godziny 22 :)
Pozdro
Parol, jakie zabrze? :) wisla gra dzis z Łęczną!
Bedzie dobrze
Bo to Górnik i tamto Górnik. A może chodzi o to, że Zabrze gra z Płockiem. To Wisła i tamto Wisła... Zresztą to jest prawda. Dzisiaj Wisła gra z Górnikiem Zabrze! Jeno ta z Płocka. Nie ma co się czepiać...
fenix nie mam urazy a temat jak kazdy inny , czasem dobrze pogadac na takie tematy tez................kiedy dzis bylem na stadionie o tym sie mowi......przypuszczam ,ze dwa nastepne mecze wygramy............a co dalej ?????????
A co ma być dalej? Chłopaki pozbędą się tremy, jaka zapewne im towarzyszyła przy pierwszym meczu i będą grać znacznie lepiej...
No co?....
albo sie podnieca i beda dostawali w dupe
Rock .. faktycznie .. pomyłka ale też Górnik ;) źle zobaczylem Poprawka
Rock ale to nie moja wina że są 2 wisły i 2 górniki ;P heh niech zmienią nazwy na jakies oryginalne i nie bede sie mylił ;)
Wiadomość zmieniona (31-07-04 13:56)
no ale co prawda to prawda - jedyne dla nas zagrozenie to w tej kolejce Gornik Leczna. Moze jednak zadowola sie wygrana 2:0? :) w koncu graja na wyjezdzie hehe
tak naprawde to tylko Wisla moze strzelic wiecej i mniej stracic ale to tez malo prawdopodobne.....ale poczekajmy do 22 ................
Jak to już ktoś ładnie powiedział: "Wiseł jest jak psów" :D
No zaraz się kończy mecz GKS - Lech i tracimy lidera:)) ale naszczęscie na rzecz Lecha:)
a mi się wydaje że przy 3-0 Lecha zostajemy na 1 miejscu
w sumie niewykluczone że będzie tak jak mówisz
wlasnie tracimy lidera:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)