W Enigmie, około godziny 21 w czasie meczu z Zagłębiem Lubin obrobiono mnie z komórki, kluczyków, następnie ukradziono i rozbito mi samochód. Jestem w plecy jakieś 30000 zł. Z zeznań świadków: sprawców było dwóch i mieli na sobie szaliki Cracovii.
Kochanym hoolsom szybkiej sprawiedliwości życzy już eks kibicodziałacz hokejowy z długim stażem.
Żegnam wszystkich forumowiczów i moderatorów.
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boshe...
bosh....
.
Bardzo to smutne, ale taka jest rzeczywistosc. Ja kilka miesiecy temu stracilem na miescie kurtke skorzana (z wpieta odznaka Cracovii) i z cala zawartoscia min. komorka, portwel, na rzecz hoolsow w szalikach pasow. Na nic tlumaczenie ze jestem z Cracovii. Kiedys slyszalem opowiadania ze Wisla stracila wielu kibicow bo "starzy" zle tam w przeszlosci traktowali "mlodych" i nie chuliganow, teraz u nas jest dokladnie tak samo.
QRWA JAK SIE ZA TO SAMI NIE WEZMIEMY TO KTO.CZAS SKONCZYC Z TAKIMI BANDZIORAMI
i nie naywac ich kibicami
po pierwsze nie wiadomo czy oni byli z Cracovii ?
ale pomimo tego tragedia
Jeżeli spotkało Cię to ze strony 'pasiaków' - ubolewam..:(
D.J.Cat - z naszej (t.j. z mojej strony) ofiarowana pomoc, jakakolwiek..
I nie żegnaj się..
Jeśli nie powiedziałeś tego w napływie emocji pomieszanych z alkoholem, to wiedz, że nikt nie da Ci ot tak odejść..
Ubolewam jednak i pozdrawiam..
Hools....
Hmmmm......
pewnie zostanę zjechany na maxa za to co napiszę, ale ktoś to musi powiedzieć.
Za dzisiejsze popsucie atmosfery w Lubinie dziękujemy, my zwykłe szaraczki.
a teraz ci, którzy to zrobili zasiądą sobie wygodnie nad faną z podpisem "czerwien to milość, biel serce czyste...", może sobie nawet fotkę pstrykną
D.J.Cat - trzymaj się chlopie, iluż to już moich znajomych zostalo okradzionych na Kaluzy (nikt oczywiście na taką kwotę)
i jeszcze tylko mam dla Ciebe 2 wiadomości, zlą i dobrą: zla-ta choroba jest śmiertelna, dobra - ta choroba jest śmiertelna
Smutne to:(.
qurwa ..
brak słow ...
D.J. trzymaj sie ...
współczuje DJ-----właśnie niemogłem sobie zaskoczyczyć o co chodzi barmance z tym samochodem ... :/
To, że ktoś zakłada szalik Cracovii nie musi oznaczać, że jest jej kibicem !
Zresztą nawet jeżeli się za takowego uważa, to taki osobnik na ten zaszczyt nie zasługuje. D.J.Cat pamiętaj jednak, że Cracovia to nie banda kilku debili, ale tysiące normalnych i uczciwych, kochających ten klub ludzi. Tak mówiąć banalnie, nie pozwól aby tych dwóch debili wygrało. Jeżeli to zrobili "nasi" to chyba są do wytropienia, a wtedy ich koledzy powinni doprowadzić już do tego aby sami błagali o możliwość wyrównania strat...
Generalnie to bardzo przykre to co się stało.
Hwat , o co chodzi z tym popsuciem atmosfery , bo jakoś mi to umknęło?
Wybaczcie ale jak tych dwoch ma zamiar wyrownac strate D.J. bo nie watpie ze nie zrobili pierwszy raz czegos takiego... pewnie dostana lomoty i pojda okrasc innych, z ciuchow, kasy, komorek czy innych fantow... i beda naprawiac jedno zlo czyniac innym tez zlo....? A moze problem jest w samych hools? moze hools to patologia? Moze ten jaskrawy przyklad pokaze w koncu Wam ile obludy i falszu jest w slowach hools... to zwykli bandyci... a nie kibice, barwy klubu, tradycja klubu sa dla nich tylko pretekstem by czynic zlo... ale jak tu nie byc hools jak to takie bohaterstwo...i zaszczyt...
ZERO TOLERANCJI DLA AGRESJI, ZERO TOLERANCJI DLA HOOLS!
ZERO SZACUNKU DLA BANDZIOROW!
nie myl złodzieja z hooligans
to że ktoś kradnie to nie znaczy że jest hools
Mhhh....może by tak pomóc koledze? Przecież wiele osób było w Enigmie.. Może ktoś coś widział? Rysopisy? Adresy? Może kolega odzyska coś ze swoich rzeczy...
faf, masz niewątpliwie dużo racji. Takie wypadki tak mnie wnerwiają, że mnie jasna cholera bierze. To bandytyzm zwykły i tyle, podobnie jak "krojenie" i "promocje" zresztą. Chodziło jednak o to, że kumple powinni im wytłumaczyć, że nie robi się takich rzeczy swoim. Innym zresztą też, ale to dla niektórych zapewne zbyt wiele...
co wy gadacie !!!!!! widac ze jakos nie jestescie w temacie , nie wiecie o tym ze lydzie z wisly specjalnei ubierają nasze barwy , i kroją swoich ..i nie tylko, nie slyszeliscie o czyms takim?? gdzie wy zyejcie!!!!!!! pomyslcie !!
craax, ale w Enigmie w czasie meczu ?? Bez przesady ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)