no to mozliwe Bania :D
-
-
ZAGŁĘBIE LUBIN - CRACOVIA 2 : 5
Teraz wystarczy podliczać punkty w piłkarzykach ;]
Moje Zagłębie gra a ja w tej zasranej Warszawce , na szczescie mam swoich na stadionie i daja relacje z Lubina ( na nieszczescie same zle wiesci )podobno Cracovia prezentuje całkiem niezła pilke, a nasi nic.
------------------------------------------------------------------------------------------
Niech wygra lepszy !!
Węgrzyn, Nowak, Bania .... pięknie pięknie :D
GIOOOOOOOOOOOOOOL
4:0 :D:D:D
ale jaja !!!!!!!!!!!!!
Co się dzieje .... Czy to sen ???
GOOOOOOOLLLLLLLLL!!!!
38 min - Strąk fatalnie stracił piłkę, przejął ją Nowak, który prostopadle zagrał do Gizy. Napastnik Cracovii wyszedł sam na sam z bramkarzem, ale Madarić wyszedł z bramki i zdołał lekko wybić piłkę spod nóg Gizy, który wypchnięty na lewą stronę pola karnego dośrodkował prosto na głowę Bani. Ten spokojnie, z 6 metrów posłał piłkę do bramki .....
dziekujemy ci były piesku pawle strąk
Nowak królem strzelców :D
:D tylko tyle powiem bo mnie zatkalo :D
43 min - to już jest pogrom. Giza zagrał z prawego skrzydła, a Nowak z półwoleja, z 7 metrów skierował piłkę w długi róg bramki Madarcia. Kibice Zagłębia nagradzają gości oklaskami to juz jest ....DEKLASACJA !!!!! ALE NIE ZATRZYMUJMY CHŁOPAKÓW !!!!
no i po co kupowaliscie te mecze :D ojojoj zagłębie... :P
Heeeeej.... Umowiliscie sie i robicie sobie jaja, prawda? Jaki jest wynik naprawde?? Powiedzcie, bo nie wierze...prosze
Zwariowalem....
Przerwa ...
Ja pierdolę, 0:4
Gratuluję, my tak jutro z Jagą!
KORONA!
Ja pierdole... Załamka.
No to panowie będziemy pierwszym liderem Ekstraklasy :D
No i tak ma byc. Niech sie wisla boi derbow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)