A dla mnie ta sprawa ukazuje jedno...
Klubem zajmują się ludzie bez pojęcia:
Po pierwsze jeżeli trener Nahuniko chciał tych chłopaków to ich bierzemy i tyle!!!Stawowego nikt nie pytał jak chciał jakiegoś zawodnika!!!
Po drugie czy Pan Tabisz zna się na hokeju - bo ja nie więc się nie wypowiadam.
Po trzecie - na czym w ogóle zna się Pan Tabisz?!
-
-
Pytanie do wladz klubu
Znam J. Drozdowicza od dawna osobiście i wiem że nie istnieje dla niego nic cenniejszego od hokeja i oczywiście CRACOVII , był zawsze jej oddany na dobre i na złe , więc jeśli nie zostanie z nim przedłużony kontrakt to będzie straszna zadyma ze strony kibiców!!!!!!!!!!
dostałem info od jednego takiego "kumatego" w klimatach hokejowych chwilowo bawiącego w najpiękniejszym miejscu na świecie czyli w Gdyni ...
że jest juz ok ...
tabisz zadzwonił do Jarka Drozdowicza ...
no panie tabisz ...
tekiej reakcji oczekiwaliśmy ...
Robert, alez teraz kazdy wie o kogo chodzi :) Ktoz tutaj sie martwil o to co bedzie, jak on bedzie z Arkowcami sie bawil :)
panie nenek odpowiada panu pierdolniety tatus: co do kwesti kontraktu to jest on objety tajemnica ale odpowiem panu jak chlop z kazimierza bo cale zycie mieszkam na tej dzielnicy i jestm kibicem tego klubu ktory nazywa sie cracovia pierdoli pan jak by chuj szmaty gryzl i to jeszcze zgnite!!! co do klasyfikacji kanadyjskiej jesli ma pan problemy z klasyfikacja prowadzona przez GK to odsylam pana na strone www.hokej.net tyle mialbym w kwesti panskiej wypowiedzi i dziwi mnie ze kibice tej samej druzuyny moga wogule sie klucic w sprawie oczywsitej
Dziekuje.
Dzieje też się u naszego drugiego beniaminka. Są to dobre wieści...
Dziennik Polski:
Hokeiści Cracovii już na lodzie
Dziś przyjeżdżają Czesi
Hokeiści ComArch Cracovia, którzy w minionym sezonie wywalczyli awans do ekstraklasy, od soboty trenują już na lodzie. Dziś mają dojechać trzej gracze z Czech.
Przez około miesiąc hokeiści Cracovii ćwiczyli na "sucho". Były przede wszystkim zajęcia na siłowni, zawodnicy sporo biegali, grali też w piłkę nożną. Zajęcia odbywały się głównie na obiektach przy ul. Wielickiej.
W sobotę hokeiści Cracovii byli po raz pierwszy w nowym sezonie na lodzie. Ćwiczyli przez półtorej godziny w Sosnowcu, bo lodowisko Cracovii nie jest jeszcze zamrożone. Czeka je w sierpniu modernizacja, m.in. wymiana band, powiększenie widowni, remontowane będą także szatnie zawodników.
- Nie mogliśmy się doczekać, kiedy wyjedziemy na lód - mówi kapitan Cracovii Paweł Kozendra. - Fajnie znowu było się poślizgać po lodzie, choć dzisiaj wszystkie mięśnie trochę bolą. Wiadomo, tak jest zawsze po pierwszym treningu.
W treningu uczestniczyli już dwaj nowotarżanie Marcińczak i Malinowski, którzy do tej pory ćwiczyli w Nowym Targu. Byli nowo pozyskani zawodnicy, reprezentacyjny bramkarz Radziszewski z Wojasa Podhala, też reprezentanci kraju, napastnicy: Słaboń i Sarnik z GKT Tychy i Twardy ze Stoczniowca.
Na razie nie było Czechów: Urbana, Hornego i Rzymskiego. Mają dzisiaj dojechać do Polski i uczestniczyć w kolejnym treningu w Sosnowcu. Ma także zjawić się młody bramkarz Wójcik, grający do tej pory w młodzieżowych mistrzostwach drużyny w Kanadzie. Trenerzy z niecierpliwością czekają na jego przyjazd, po treningu okaże się, jaką klasę prezentuje Wójcik, czy będzie można na niego liczyć w rozgrywkach ligowych.
Kadra Cracovii jest już praktycznie zamknięta, dzisiaj tworzą ją, bramkarze: Radziszewski, Wójcik, dojdzie ktoś z młodych Wieroński lub Hamiga, obrońcy: Marcińczak, Csorich, Urban, Kozendra, Kotuła, Gąska, Dudek (we wrześniu z zagranicy ma wrócić Malacz, być może dołączy do kolegów), napastnicy: Horny, Rzymsky, Słaboń, Sarnik, Twardy, Malinowski, Pawlik, [b]Drozdowicz[/b], Śliwa, [b]Urban[/b], Cieślak (wrócił do Krakowa z Orlika Opole), Witowski. Trenerem jest nadal Mieczysław Nahuńko.
Gracze Cracovii mają już podpisane kontrakty ze spółką MKS Cracovia SSA. - Jestem zadowolony z kontraktu, podpisałem go do końca sezonu - mówi Kozendra. - Być może dojdą do tego premie lub dodatkowa gratyfikacja za miejsce w tabeli.
Prawdopodobnie w piątek hokeiści ComArch Cracovia rozegrają w Sosnowcu pierwszy sparing z reprezentacją Polski do lat 20, potem mają grać z SMS Sosnowiec, pojadą na turniej do Sosnowca.
Ekstraklasa rusza 10 września, na inaugurację "pasy" podejmować będą mistrza kraju Dwory Unię Oświęcim.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)