poniewadz nasz kochany dzial marketingu czyta pilnie to forum, jak juz niejednokrotnie dal dowod, mam prosbe o dowiedzenie sie u wlasciwych osob i poinformowanie nas, dlaczego odmowiono podpisania kontraktow z Jaroslawem Drozdowiczem i Stanislawem Urbanem i kto personalnie jest za to odpowiedzialny. Z tego co mi wiadomo, trener Nahunko chcial, by obaj grali w nadchodzacym sezonie w Cracovii, prezes Zieba chyba tez, wiec o co chodzi? dobrze by bylo, by ten ktos odpowiedzialny wytlumaczyl swoja decyzje. przykre jest, jak niektorzy traktuja zawodnikow, ktorzy mieli spory wklad w zeszloroczny sukces, sa sumiennymi zawodnikami i na dodatek wychowankami naszego klubu. jako ze jestesmy jedna hokejowa pasiacka rodzina, na pewno nie zostawimy chlopakow samych!!
-
-
Pytanie do wladz klubu
Jak to prawda to mój ośmiolatek was zabije. Urban to jego ulubiony zawodnik... Strzeżcie się, nidługo kończy dziewięć!!!
A swoją drogą, na poważnie to jeśli to prawda to chamstwo i drobnomieszczaństwo
Bracie Blues, wlasnie chodzi o to zeby nie wystartowal do nas, tylko do tego, co trzeba. ja wiem, ze temat pewnie uschnie i reakcji zadnej nie bedzie, ale nie chce, by potem, jak zacznie sie smrod, a zacznie sie, nie bylo, ze ten "Ktos" nie mial szansy na wypowiedzenie sie. teraz ma szanse, niech przedlozy swoje racje.
Jarek Drozdowicz to jeden z najzdolnieszych wychowanków Cracovii ostatnich lat, Staszek Urban ma bardzo duże doświadczenie ekstraligowe - napewno powinni dostać sznsę w nadchodzącym sezonem, którą zapewne by wykorzystali - szkoda że klub tak traktuje ludzi którzy są z Pasami na dobre i na złe - mam nadzieję że ta sprawa znajdzie swój szczęśliwy koniec i w meczu z Unią Oświęcim zobaczymy tych dwóch zawodniów w biało-czerwonych strojach!!!!
no ciekawe czy znajdzie sie ktoś chetny do zabrania głosu w tej sprawie ...
to może jaśniewilmozny pan tabisz ??????????????????????
szanowny panie prezesie tabisz, śmiem sądzić że ogólna niechęć pańska do dwóch hokeistów i drozdowicza wynika tylko z troski o klub a nie jest ona wynikiem osobistej niechęci do tych zawodnikow , zebym nie musial pana podejrzewac o brak fachowosci to przyblize panu sylwetki tych dwóch hokeistów i ich dokonania :
jarek drozdowicz 16 lat w klubie sportowym cracovia brązowy medalista mp-"żaków" srebrny medalista mp-"młodzików" mistrz małopolski młodzików i najwiekszy sukces awans z nasza kochaną cracovia do ekstraklasy , od szesciu sezonow reprezentujacy pierwszą druzyne (zawsze w pierwszej dwójce klasyfikacji kanadyjskiej druzyny)
o staszku urbanie nie bede sie rozpisywał ze jest to wielokrotny reprezentant polski w kategoriach młodziezowych .
mam nadzieje ze po przeczytaniu tego ze pan jako odpowiedni czlowiek na odpowiedzialnym stanowisku juz dzis przed poludniem podpisze kontrakty tych dwóch zawodnikow i jutro stawia sie na treningu cracovi
Sznowny panie Prezesie Tabisz!! Zadko zabieram głos na forum dyskusyjnym ale gdy usłyszałem iż są problemy związane z naszymi hokeistami a zwłaszcza J. Drozdowiczem i S. Urbanem to musiałem zabrac głos w tej sprawie. Moje zdanie jest proste!! Każdy klub na świecie powinien dbać najbardziej o swoich wychowanków a zwłaszcza gdy są to obiecujący i wyróżniający zawodnicy i za takiego własnie uważam Drozdowicza!! Jego kolega z dróżyny S.Urban jest także młodym utalentowanym zawodnikiem i nie moge w to uwieżyć żeby tacy zawodnicy mieli jakies problemy zwiazane z władzami klubu!! Moja prośba jest jedna z o wiele wiekszą checią pujde na mecz jeżeli na lód wyjadą Ci dwaj zawodnicy!!
To jest coś strasznego jeżeli w klubie nie sznuje sie wychowanków oraz zawodników od dawna grających i obiecujących !! A za takie traktowanie daje przykład J. Drozdowicza i S. Urbana. Ja w to nie moge uwierzyc zawodnicy których jest zawsze pełno na lodzie o których sie mówi iż są naszymi młodymi talentami NIE WOLNO TAK TRAKTOWAĆ!!!!!!!! Prezesie Tabisz prosze szybko coś z tym zrobić bo mi i wielu moim kolego to sie nie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J.Drozdowicz jest dla mnie najlepszym napastnikem Cracovi i głupota dla mnie jest to co zarzad klubu robi. Nie wiem czym jest podyktowane zachowanie władz klubu ale napewno nie kierujecie sie umiejetnosciami tego zawodnika!! Byłem na każdym meczu hokeja w krakowie i mówie szczeze ze jezeli ten zawodnik nie bedzie grał to ja i wielu kolegów z którymi o tym rozmawiełem nie pójdziemy na zaden mecz i bedzie to spowodowane tylko waszym zachowaniem!!! Mam nadzieje że dojdziecie szybciutko do porozumienia z tym zawodnikiem!!
Jestem kibicem krakowskiej wisly ,ale oprucz tego jestem rowniez sympatykiem sportu, dlatego tez chodze na mecze hokejowe krakowi.Kogo jak kogo ale pana drozdowicza i pana urbana nie sposub nie zapamietac poniewarz sa to wasi najlepsi napastnicy.Dziwie sie tylko ,ze tak szacowny klub jakim jest cracovia w polsce posiada w swoich szeregach na najwyrzszych stanowiskach decyzyjnych takich ludzi jak pan :Tabisz .. ktory pojawil sie niewiadomo skad i jest niewiadomo kim,a jego zachowania wobec ludzi w waszym klubie sa juz znane przeciesz w caly krakowie.Dziwe sie tylko ,ze nie potraficie sobie z tym poradzic,ps : oby wiecej takich decyzji jak z panem drozdowiczem i z panem urbanem a napewno dlugo nie zagrzejecie miejsca w Prh
no i w tym ps-ie zawarłeś to co naprawdę myślisz - sympatyku sportu , idź szczekać gdzie indziej
Panie Prezesie Tabisz: nie oceniam Pana pracy teraz... ale niech Pan pamięta że Cracovia to specyficzny, niepowtarzalny klub, a jego kibice stanowią jego silę... kibiców zawodzić nie wolno nieprzemyślanymi decyzjami, a na taką wygląda ta, której ten wątek dotyczy. Niech Pan na spokojnie wszystko przeanalizuje, i zaproponuje jakiś kompromis. Ci hokeiści to nasi wychowankowie, naprwadę wiele im krakowski hokej zawdzięcza. Wierzę w Pana zdrowy rozsądek.
dla czego do jasnej cholery prezesem klubu jest taki zakompleksiony chudzielec który traktuje wszystkich z góry w chamski sposób a hokeistów poprostu nienawidzi to juz kolejna sprawa w ktorej pan tabisz jest chamski wobec swoich.... ale mam nadzieje ze mleko niedługo sie rozleje
CZECHOM GRATULUJEMY PRAGI----CRACOVI GRATULUJEMY TABISZA
Jarku i Staszku głowy do góry !!!!!!
Najlepiej co umiecie robic to niewatpliwie grać na lodzie i niewyobrazam sobie abyscie zajmowali sie inna profesją
Jednak może sie tak zdażyc bo równiez i wy możecie zostac prezesami (czytaj zastapić pana Tabisza)
Uwazam że bez Was nie ma hokejowej Cracovi a człowiek który to próbuje uczynić zostanie surowo skarcony (czytaj jak chcesz)
jestem dobrze zorietowany w całej sytuacji ale nie bede pisał na forum publicznych o sprawach ktore są na prawde bardzo niebezpieczne szczególnie dla pana tabisza!!!
powiem tyle jakub tabisz jest strasznie msciwą osobą i wie to kazdy kto ma albo miał z nim do czynienia ja akurat mialem tą nieprzyjomność. wiem równierz ze niechęć którą przejawia tabisz do urbana i drozdowicza jest czysto osobista i to na dodatek ze ŚMIESZNYCH przyczyn no ale cóż jeśli ktoś taki zakompleksiony jak ten niespełniony były drobny piłkarzyk stoi na tak odpowiedzialnym stanowisku jak prezesura jednego z najwspanialszych klubów w polsce to takie sytuacje bedą sie dalej zdazać...
pan tabisz ztwierdzil ze urban i drozdowicz nie mieszczą sie w budrzecie druzyny CO JEST OBRZYDLIWIE ŚMIESZNUM KŁAMSTWEM bo kazdy kto choć troszke zna realiach naszej hokejowej druzyny wie ze zarowno trener dzialacze jak i ludzie znajacy sie na hokeju twierdzą ze ci dwaj zawodnicy mają spokojne miejsce w druzynie... a po drugie na razie w druzynie jest moze 15 czy 16 zawodnikow a w druzynie musi być 23,24 wiec ktoś powinien coś z tym zrobić
Tabisz,zmien sie a najlepiej odejdz z naszego klubu,bo Cie w koncu wykopiemy.
Wołało towarzystwo o "profesjonalizację" klubu? No to macie efekty.
nie przepadam za tym czlekiem ale czy to potwierdzone ze to jego sprawka ?
To wszystko co piszecie o Jarku to prawda lecz ma jedną wade i to zasadniczą ma "p....niętego " tatusia który chciał aby syn miał kontrakt taki jak Horny i inni nasi reprezentanci kraju. a kto robił klasyfikacje kanadyjską na tego bęc, dla ułatwienia PG z Gazety Krakowskiej.
A Staszek Urban dajcie spokój mamy grać o pierwszą 4 a nie o "utrzymanie" w II lidze bo trzeciej nie ma.
jeżeli spojrzą realnie na swoje żądania płacowe to pewnie z nimi podpiszą kontrakty a swoją drogą czy Śliwa podpisał /kolejny gwiazdor /.
kto chodził do pałacu lodowego ten wie / kumatych góra 50/
Szacunek za grę do tej pory ale cele się zmieniają.
Raz sędzia kupił koze.....
panie nenek niech mi pan wierzy tu na prawde nie rozeszło sie o pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! całkowiecie o co innego indywidualne upodobania pana tabisza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)