Klub "Pod Gruszką" zaprasza wszystkich kibiców Cracovii na wspólne oglądanie inauguracyjnego meczu w piłkarskiej ekstraklasie z Zagłębiem Lubin. Mecz będzie można zobaczyć w piątek 30 lipca na telebimie, pl. Szczepański 1, początek o godz 19:00 (transmisja meczu rozpocznie się o 20:00)
Wybiera się ktoś???
-
-
Mecz z Zagłębiem na telebimie "Pod Gruszką"
nieletni mile widziani ?:)
czy jest jakiś wstęp???
fajnie , ja może zawitam...... jeżeli przyjde to napewno nie sam
Wczoraj podskoczylismy do klubu, zeby sie zapytac, czy bedzie mozna zobaczyc u nich mecz. Okazalo sie ze owszem, ale bedzie jedynie telewizor.... a tu taka niespodzianka:):):) Ciekawe tylko, czy w zwiazku z ta zmiana bedzie trzeba placic za wstep?
no wlasnie sa jakies wejsciówki??
WSTEP???
No coments!!
na Polkowice podobno po 20 zeta zbierali za wjazd
20 zeta i w tym 2 piwska byly, nie wiem jak jest teraz
ostatnio bylo bardzo milo
Zgadza sie. Ale byly w tym 2 duze piwa.
albo 2 lampki winka.....heheh......PIWKo lepsze .hehe
w enigmie taniej ;]
pytam sie jeszcze raz co z nastolatkami ?
SANTO a co myslisz ze beda ci dowod sprawdzac czy masz 18 lat ? wez zastanow sie a nei pytaj o glupote
ale z tego co wszedzie pisze nie ma chyba za wiazd jakiejs stawki
Nie zapominaj madralo ze mecz jest w piatek w wakacje.
Nie wszyscy maja caly dzien wolnego(tak caly dzien,najpierw dojazd,mecz,potem powrot).
Bedzie tylu,ile moglo pojechac.
Ciekawy jestem,ilu Was do Krakowa przyjedzie.
Sora za napinke,ale to odpowiedz na glupi post SD.
ktorego to juz nie ma ;-)
a kolega sobie wyobraza ze wszyscy pojada na wyjazd do takiego lubina?
wszyscy mam na mysli te 10 tys ktore chodzi na Cracovie no bo kolega sie zdziwil ze ktos w knajpioe ogladnie a nie na wyjezdzie ;-)
Info o meczu "Pod Gruszką" miałem z Dziennika Polskiego i tam nic nie było napisane o wejściówkach także raczej za darmo, wrazie czego można jeszcze znaleźć szybko inne miejsce na oglądnięcie meczu. A co do wstępu nieletnim to napewno nie będą sprawdzać dowodu, jedynie to mogą nie sprzedać browaru.
A ty SD się nie bój do Lubina i tak zawita spora grupa!!
wstep 10 zl, w tym jedno piwo
czyli wybor jest prosty - Enigma :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)