potrzebue 2 miejsc
-
-
MA ktos moze 2 miejsca wolne do lubina
moze bede jechac .....
tylko ,ze ja zabieram ze soba suke ,to jest najlepszy auto alarm jaki znam...
Wiadomość zmieniona (28-07-04 12:26)
hugo napisz do mnie i podaj mi swoja komorke to dam ci znac juz jutro rano.........
senior-blues podaj mi twoje gg to do ciebie napisze
wujek ksc ma w cholere miejsc ;)
PODOBNO WUJEK KRĘCI JAKIEGOŚ WAŁA ???????????????
NAJPIERW CHCIAŁ ODEMNIE 10 ZŁ ZALICZKI A WCZORAJ NAPISAŁ MI ŻE MAM ZAPŁACIĆ 70% CENY ( TO JEST NA 100% JAKIŚ WAŁ)
to jego ogloszenie od poczatku jechalo przeciez walkiem :) a jak juz dorzucil wstawke o flagach to... ehh :)
organizator...
hugo-wyluzuj chłopie z tym wałem!
Wiem jak to było przed wyjazdem do Konina! Powpisywało się wielu chętnych, a jak przyszło co do czego to część się nie zjawiła i pozostali musieli się zrzucić za nich (+10zł). Wujek się pewnie zabezpiecza zaliczką! I ma rację!
Zamiast kogoś obrażać weź się sam za organizację wyjazdu.
cytat:
Autor: Baylay (---.lama.net.pl)
Data: 28-07-04 00:44
Wujek , popatrzyłem na Twój nr gg i zastanowiła mnie jedna rzecz. Jak to jest , że organizujesz busa , w którym nie masz kompletu a chcesz jednocześnie pięc miejsc dla siebie i znajomych w moim busie?
koniec cytatu!
a to jak wytłumaczyć??
Może ja tu czegoś nie rozumiem!
Dla jasnośći - nie znam "wujka"i jesli wątpicie w jego wiarygodność to ja jej nie potwierdzę! Wiem natomiast, że zorganizować wyjazd wcale nie jest łatwo! Najlepiej jakby transport organizowały osoby powszechnie znane!
hugo w krakowie nie mam kompoutera a tu jeszcze sobie nie zalozylme bo kuzpilem nowy komputer i nie miealem czasu............
napisz do mnie na senior_blues@interia.pl
to co odpisze lub zadzwonie
przesłałem ci już mój nr na twój email
Stary Kibol dzieki- ty jeden wiesz co jest grane a reszta hehe kozaki kurwa podejmijście sami jakąś inicjatywe a Tu hugo frajerze nie pierdol o 10 zł zaliczki to po 1. bo nic takiego cie mówiłem a po drugie nie pucuje szie ze to wałek.... wąłek może masz w domu w szufladzie tylko widzisz tym sie różnimy że ja oglądne mecz w lubinie a ty może w C+ i pamietaj gościu na 100 % nie wezme cie nigdzie , i byc moze lejesz na to ... Twoja sprawa ale zachowujesz jak jakiś prorok wszechwiedzący a tak naprawde gówno wiesz... Hugo powiem ci tak zorganizuj sam coś... byle nie wyprawe do anikina czy bajkolandu ale np. na wyjazd do łęcznej.... pokaze jak ty to zrobisz... Wałkarzu... Baylay juz sie ustosunkowałem do Twojej wypowiedzi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)