Czy ktoś ma jakieś info na ten temat??
-
-
Od kiedy do nabycia bilety do Lubina????
Wyjazd już za dwa dni a tytaj dalej nikt nic nie wie!!
Na forum też temat wyjazdowy nie jest jakoś zbyt widoczny.
Oj obym był złym prorokiem ale mam takie przeczucie że w Lubinie będzie nas najwyżej 100 osób. Obym się mylił.
No właśnie dobre pytanie, na teraz pasy też nic nie piszą, mam nadzieje że dostaniemy bilety!! Chyba że bilety kupujemy przed samym stadionem ale wtedy to kto sie na nie wiadome wybierze?!??
Na pytanie w klubie co z biletami do Lubina odpowiedzią jest brak odpowiedzi.Jak na pierwszy mecz Pasów w ekstraklasie po dwudziestu latach to niezbyt optymistyczne.
Jak zwykle...
Jak poinformował nas rzecznik prasowy Zagłębia Lubin pan Konrad Kaczmarek na inaugurujący rozgrywki ekstraklasy mecz Zagłębie - Cracovia (piątek, 30 lipca, godz. 20.00) przygotowano 400 biletów dla kibiców Cracovii. Zapewniono nas, że bilety zostały wysłane we wtorek wieczorem.
Natychmiast po dotarciu przesyłki do Krakowa (być może już dzisiaj po południu) bilety będzie można kupić w klubie przy ul. Wielickiej 101 (w godz. 10 - 20).
info:
No niestety nie było.
jak nie bedzie to nic nieszkodzi da sie 5 zl wiecej i juz . Cos sie boje ze nie pojedzie nas za duzo na ten wyjazd, mam nadzieje ze z meczu na mecz bedzie lepiej. optymistycznie pozdrawiam :)
sa moze juz bilety w klubie??
podobno juz sa
Podobno są
ale o 10,30 jeszcze ich nie było.
Kolegom żyjacym w wirtualnym swiecie przypominam ze jest swiat na zewnatrz...
Tam sprawy wygladają nieco inaczej niz to co naklikane...
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Jest 14.10 i biletów jak nie było tak nie ma
i dziś już nie będzie...
wlasnie wrocilem z klubu biletow dalej niema
Nic się nie bać bilety będą na miejscu w Lubinie.....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Biletów brak. Jako pracownik firmy kurierskiej pytam - Czy tak trudno jest pracownikom klubu wykręcić numer do Lubina i poprosić ich o numer listu przewozowego i nazwę firmy którą rzekomo wysłali te bilety? Całe ustalenie gdzie one są i czy rzeczywiscie zostały wysłane zajełoby mniej więcej około 5 minut. Czy jednak nie wymagam zbyt wiele?
Dziwne że wczoraj wieczorem dostałem info że bilety sa już w klubie. Może je tam ukrywają :) musze się dowiedzieć od informatora.
Witam ! chce jechac do Lubina ale nie mam transportu , moze gdzie w busie znajde wonle miejsce moge nawet na stojąco :) , niech ktos mi przesle na maila info gdzie o o której odjezdzają busy . dzieki
jakie bilety??? gdzie te bilety??? gówno nie bilety!!! skandal !!!
Górek ...
na Łęczna proponuje zrobić tak ...
ja OSOBIŚCIE odbiorę bilety przeznaczone dla nas ...
a Ty załtwisz resztę ...
ok ???????????????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)