"... Już nie moge się doczekać wspaniałego dopingu naszych kibiców, mam ciągle przed oczami wyciągnięte dłonie tysięcy kibiców i mocne oklaski, a tak było na meczach ze Szczakowianką i Górnikiem Polkowice w Krakowie. Takiego dopingu nie ma żaden zespół w Polsce!!!"
jak przeczytalem te slowa to sie poprostu wzruszylem :P
Paweł pozdro :)
-
-
P. Drumlak o Nas kibicach !!!
:D
I tego się trzymajmy.
Craco---lipa z tą fakturą co robimy ?? pisz na maila
Masz mail.
jesli on gral w szczecinei , a tam publika 20 tys , i doping slabszy to cos w tym jest , a teraz pokazemy calej polsce , !!!!!
DRUMLACZEK----->wielka gwiazda,wielkie THX że zostałes w KRAKU,nie bedziesz żałował
Pozdro
:D Wiadomka! Na pierwszym meczu klaszczemu dla Drumiego!
DRUMLAK jest bardzo OKej gościem :) ...akurat miałem szczęście być na imprezie z okazji awansu w KLUBIE CIEŃ z piłkarzami i tak gadałem z nim przy piwie - poruszyłem wtedy wątek meczu z POGONIĄ w którym jak wiadomo nie grał i DRUMI powiedział coś takiego:
"STARY jeśli masz możliwość przekazania tego innym, to powiedz że to była dla mnie załamka ze nie grałem z POGONIĄ, to jest plotka że faulowałem mecz wcześniej specjalnie by zejść za kartki i nie grać bo ja mam coś tym skur....synom do udowodnienia - DRUMLAK im jeszcze pokaże" :)
...sami widzicie że swój chłop :)
Drumlak
no coz gosc skonczyl studia i to nie na AWFie (przy calym szacunku do zapierdolu jaki jest na AWFie...) wiec w glowie ma poukladane
Jak dla mnie spoko gosciu
gra w koszulce w pasy a wiec jeszcze bardziej spoko
Wiadomość zmieniona (25-07-04 21:30)
Owszem Drumlak ma w głowie poukładane, ale nie tak jak trzeba.
Najpierw podpuszcza działaczy i kiboli, a potem kombinuje jak najmniejszym nakładem zabłysnąć jako gwiazdeczka i przy okazji wyszarpnąć kupę szmalu.
Jemu o szmal chodzi.
W lubinie tak było (wywalili go), a potem w Szczecinie (Ptak też się znim nie patyczkował) i w Krakowie tak będzie. To tylko kwestia czasu.
W kazdym razie te mile slowa ze strony Drumlaka powinny nas wszystkich zmotywowac do jeszcze glosniejszego i lepszego dopingu.
a nawet bym sie cieszyl gdyby z wisal kupila:))))
Fiore co do twojej sygnaturki to...
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/sp1.gif[/img][img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/sp2.gif[/img]
jak sie podobają? ;-)
Drumlak jest zupełnie w porządku!
A "kibicom" z Lubina i Szczecina po prostu żal dupę ściska, że stracili tak dobrego piłkarza, więc go wyzywają. Paweł trzymaj się - z nami zostaniesz na dłużej!!!
Paweł dzięki za cudowne asysty przy brameczkach Gizy!
To było mistrzostwo świata!
Oj Drumlak Drumlak. Jak byłeś w Szczecinie to tesh mówiłeś że nigdzie w Polsce nie ma takiego dopingu ani takich kibiców. Co do Was kibiców Cracovi to powiem Wam żebyście uważali na Drumlaka i jego gwiazdorskie zagrywki. Panienka jak sie na Was obrazi to nic nie pokaże przez pół sezonu. Nie chodzi o to że nam go brakuje bo w Szczecinie nikt spacjalnie za nim nie tęskni. Pogra u Was kilka sezonów to zobaczycie o czym mówię. Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich kibiców, których spotkałem jak wracali z wyjazdu do Polkowic na weselu hehehe. Mam nadzieje że ci co przeczytają to sobie przypomną :)
Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie
No wlasnie sie zastanawiam o co kolesiom z Lubina chodzi?
Jakas taka frustracja z nich wylazi i jakas taka agresja wzgledem innych.
Czy nie jest aby tak,
ze Lubin juz kilka razy przymierzal sie zeby zmontowac pake na puchary czy cos w tym stylu i nigdy sie nie udawalo?
Kto z pilkarzy gral tam cos na poziomie?
Mam wrazenie ze w Lubinie wszyscy rozczarowywali.
Warto sie wiec zastanowic czy aby problem nie tkwi w czyms innym niz "nieudolnosc" pilkarzy.
Moze tam po prostu nie ma klimatu na stworzenie czegos sensownego ?
Okazuje sie ze motywowanie pilkarzy tylko w jednym wymiarze (finansowym) nie daje efektow...
A co do Drumlaka.
Jak dla mnie Pan Paweł moze juz zupelnie nic w Cracovii nie pokazac, moze byc kontuzjowany przewlekle, a potem sie wytrasferowac do Portugalii czy badz gdzie, a i tak bede go szanowal za te kilka meczow w koszulce w Pasy.
I chyba tym sie roznimy panie siwylubin...
nie wiem czemu ale ja jestem z natury ostrozny w przyjmowaniu takich opinii - tak samo ostroznie przyjalem wypowiedzi Bojara.
wole pilkarzy oceniac po tym, co pokazuja na boisku. a Ci dwaj pilkarze pokazali ostatnio bardzo duzo.
W sprawie pieniazkow.
Pilkarz dostaje tyle pieniazkow ile jest w umowie.
Umowe podpisuja dwie strony, ktory uzgadniaja warunki.
Podpis oznacza zgode na te wynegocjowane warunki.
Wiec ja sie jeszcze raz pytam o co chodzi?
Cracovia podpisuje realistyczne kontrakty wiec w efekcie nie ma frustracji kiedy je trzeba realizowac.
A jak Lubin obiecal Drumlakowi nie wiadomo co
to potem mogl pojawic sie zgrzyt
Jesli faktycznie was zrobil na kase (czego nie wiem) to tym wiekszy szacunek dla niego ze sobie taki kontrakt wynegocjowal...
Ale o czym ta rozmowa!
siwylubin ty placiles Drumlakowi ?
No to o czym ty do nas rozmawiasz chlopaku (buhaha)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)