30.07.2004 o godz. 19 (jak dobrze pamietam) w Lubinie Pasy wybiegaja na inauguracje sezonu z Zagłębiem! Każdy kto chce jechac >tylko pewne osoby< moga sie zgłaszac pod numer telefonu komórkowego 0880-331-332. I mówic iż chodzi o wyjazd do lubina. koszt wyjazdu - ok 50 zł. ( + - 5 zł.) mozliwe tez bedzie załatwie wczesniej biletów wstepu na stadion za 15 zł.! chetni prosze dzwonic ! Nadmieniam że jako potwierdzenie wyjazdu trzeba bedzie wpłacic pieniadze najpóźniej do czwartku! Nie ma rezerwacji na słowo... Z fartem SUPER PASY! Kto jest zainteresowany dzwonic!
-
-
ZAGŁĘBIE - CRACOVIA. ORGANIZUJE WYJAZD BUSAMI ! ! ! !
Czy po zakończeniu meczu planowany jest powrót odrazu do krakowa czy jakieś świętowanie.. . Pytam bo zależy mi na szbkim powrocie do domu. BYł bym wdzięczny za podanie (mniej więcej) godziny wyjazdu i przyjazdu.
wujo a ile macie w sumie wolnych miejsc w busie ??????????????????????
Radze Ci zostać w domu i oglądnąć w Canal+ poniewarz jak sądzę przed dobranocką nie zdążymy!!
Jesteś misiekksc śmiesznym cwaniaczkiem, potrafisz sie tylko namiewać chociaż nie masz pojęcia o tym z czego sie naśmiewasz. Skoro tak napisałeś to pewnie jesteś starszy odemnie ale widocznie głupszy bo żaden normalny kibic PASÓW BY TAK NIE NAPISAŁ. JEST MI PSZYKRO ŻE WOGULE JESTEŚ NA TYM FORUM!
Otóż nie jestem planowane świętowanie po meczu (chyba ze indywidualnie ktoś cos sobie zorganizuje) wiec powrt po meczu tj ... ok 20 i w krakowie jesteśmy tego samego dnia (chyba :D ) ok 24 (+- 30 minut) co do wyjazdu to wyjazd planowany jest na godzine 13.00 z dworca głównego . . . do środy mozna potwierdzać telefonicznie chcęć wyjazdy!! Numer 880-331-332
Otóż nie jest planowane świętowanie po meczu (chyba ze indywidualnie ktoś cos sobie zorganizuje) wiec powrt po meczu tj ... ok 20 i w krakowie jesteśmy tego samego dnia (chyba :D ) ok 24 (+- 30 minut) co do wyjazdu to wyjazd planowany jest na godzine 13.00 z dworca głównego . . . do środy mozna potwierdzać telefonicznie chcęć wyjazdy!! Numer 880-331-332
Są jeszcze Wolne miejsca!!!!!!!! Ale tylko do środy!!
miejsc coraz mniej w busach!!
Ilu jest chętnych i ile zostało miejsc!!!
chetnych jest obecnie 10 osób miejsc zostało drugie tyle !!! Ale z pytaniami dzwonic na numer 880-331-332
Jak w sumie 20 miejsc to to nie są busy tyko buuuuuuuus.
:)
Chwila, chwila...
[quote]
Autor: Wujek_KsC (82.160.57.---)
Data: 24-07-04 18:13
30.07.2004 o godz. [b]19[/b] (jak dobrze pamietam) w Lub...[/quote]
Jak ja dobrze pamiętam to o 20:00
[quote]Autor: Wujek_KsC (82.160.57.---)
Data: 26-07-04 16:42
Otóż nie jest planowane świętowanie po meczu (chyba ze indywidualnie ktoś cos sobie zorganizuje) wiec [b]powrt po meczu tj ... ok 20[/b] i w Cracovie jesteśmy tego samego dnia (chyba :D ) ok 24 (+-[/quote]
Hmmm.... Ktoś tu wie coś innego niż inni. Mam nadzieje że to nie ja, bo w życiu nie dojadę do Lubina na mecz.
Wiadomość zmieniona (27-07-04 00:06)
SD zmien podpis albo nie udzielaj sie na tym forum....
Moderatorzy wykasujcie podpis niejakiego SD !!!
Napisałem chyba wyraźnie że jak dobrze pamietaj a wy zamiast szukac dziury w całym pakujcie dupy i jedźcie wspomóc ekipe pasów Faktycznie mecz jest o 20 wiec to nie zmienia faktu że zaczniemy inauguracje w pierwszej lidze po 20 latach przy sztucznym oświetleniu!! To sie nazywa awans... pisałem busami bo tak własnie jest sa one dwa... jeden full a drugi połowa tylko wiekszoć jakoś nie może sie zmobilizowac bo lubin chyba za daleko! Jeszcze jedno JAK KTOS MA FLAGE A NIE JEDZIE DO LUBINA TO NIE SIE ODEZWIE NA NUMER 880-331-332 TAK BY JA POZYCZYC I SIE DELEKTOWAĆ PRZED TV NA CANAL + ... Z FARTEM
Załapał się ktoś z kumatych na te Busy ? Bo coś mnie nie ten tegens...nie wiem czemu ;)
Powiem szczerze,ze tez mi cos tu nie pasuje...
Wujek bez urazy,ale czy Ty poważny człowieku jesteś???Odkąd to Cracovia organizuje wyjazd busem/busami(niemożesz się zdecydować)z Dworca Głównego???Kim ty wogóle jestes,że chcesz pożyczać(!!!)flagi na wyjazd????
ludzie, z głową!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)