mam nadzieje że zdąże po vlepki :(( bo stare mi zgineły :/
[b]do zobaczenia za tydzien[/b]
-
-
Vlepki v7 - już w sprzedaży
vlepy takie sobie ,ale co ja bede krytykowal - lepszych sam bym nie zrobil
bravo!!
Wiadomość zmieniona (23-07-04 12:22)
Rock czekam... napisz proszę na gg... Numer znajdziesz w profilu... jestem cały czas dostępny tylko niewidoczny :P
i jak wiadomo juz o której beda vlepki ?
czy na kozłówku beda ? :)
Bardzo mi sie podobają:).
Vlepki sa na Rakowickiej, na Miodowej (Kolporter) i na Kozlowku.
Reszta punktow niebawem...
Kamil, przeciez masz do mnie maila w profilu wiec pisz o co chodzi.
Duma mnie rozpiera bo jak za starych czasów siedziałem naćkany i robiłem garfilda to nigdy bym nie przypuszczał że mój projekt będzie wykorzystany do vlepek
Ps mam pytanko do TWÓRCY VLEPEK v7.0 co z prawami autorskimi ? bo jak wysyłałem garfilda do BOOLI to miała to być tylko tapeta :) ?
a wykupiles prawa do jego postaci od wytworni filmowej? :)
Rock - hehe tak wysłałem smsa o treści ANTYWISŁA na numer 666 :)
a tak sumując to żarcik cieszy mnie to bo ten projekt pasuje na Vlepe i kiedyś sam myślałem o tym jakby się prezentował - jest oki i o to chodzi
Vlepy naprawde niezle.
Bravo Opravcy.
Vlepki się prezentują ładniej w rzeczywistości niż tu więc zachęcam do kupna :) Na pl.Mariackim jest jeszce sporo.
Vlepki superowe.naprawde bardzo orginalne i ciekawe
Super
Bardzo mi sie nowe vlepy podobają. Już mam. Tylko więcej serii robić.
właśnie wruciłem z wielickiej.Mam karnecik "D".a na rynku kupiłem vlepki.(ZAJEBISTE)!!!!!
Mam pytanie do ziomków z CRRAXY;) Czy mógłby mi ktoś zakupić vlepki CRACOVII z 7 edycji i wysłać mi do Gdyni;)? W zamian mogę przesłać vlepki ARKI z 3 edycji;) Bardzo proszę o kontakt na numer gg 4990263. Prosze Was bardzo o te vlepki;) Będę bardzo wdzięczny;) LECH ARECZKA CRACOVIA!!!! Piszcie na gg jak bede niewidoczny tez;)
fajne :-)
a sa juz nowe vlepki w nh ?
no mam je w koncu
Dzieki chlopaki za to ze dzialacie
bardzo sie ciesze ze produkcja vlepek sie rozkreca
ale ja generalnie z taka softową zjebką...
chodzi o tą mapkę i różę wiatrów
Literka P powinna byc zdecydowanie na zachodzie!
to jest niestety z punktu widzenia grafiki duzy "sparz".
Autorze vlepki weż sobie ja przeprojektuj jeszcze raz i spojrz na swoje dziecko chlodnym okiem.
Nie róbmy wiochy albo vilidżu albo dorfu (jak kto woli)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
:| raf spokojnie ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)