no wiec sprawa wyglada tak
mierzylismy ze wyburzanie 1m biezacego toru trwa ok 15 minut
latwo sobie policzyc ile minimalnie to bedzie trwalo
oprocz tego niewiele sie dzieje, krzeselek nowych nie ma! te 3 zamontowane wtedy to byla czysta propagandowa akcja pokazowa - juz ich nie ma
ok 18 na murawe wyjechal koles ciagnikiem i z takiego wozeczka supal sie piasek i chyba tez koles to konsekwetnie realizowal
moja refleksja jest dosc ponura, nie widze mozliwosci zebysmy zdazyli :(
-
-
wszystko jasne ..czyli remont stadionu .cd..czesc 3
Zauważyłem że większość forumowiczów ostatnio narzeka strasznie na to że prace na stadionie nie skąńczą się na czas, mi się wydaje że wszystko idzie zgodnie z planem jeszcze jest durzo czasu i napewno wszystko będzie zrobione na czas. Piszcie jak idą prace a nie czy zdąrzą te prace wykonać. Może jutro pojade na stadion zerknąć jak to wszystko wygląda, ale raczej zdjęć nie zrobie bo mam prawie cały film w aparacie zanim to wywołam to już będziemy się cieszyć z zwycięstwa po meczu z Odrą:)
Nie do konca,bo dzisiaj uslyszalem od"lazacego w ferszalunku"ze maszty leza bo sa niekompletne...problemy prl-owskie?
-..."bo zeby kochac taki klub, to trzeba miec dewiacje,albo wielka milosc"...
A ja mam taką propozycje :
:]
A może by tak się zebrać w końcu dużo osób tu zagląda i taką zapaloną grupką Pasiaków iść na stadion ze sprzętem :] Sprzętem tzn najlepiej kilofami :] Myśle iż jakby to nagłośnić to by bardzo dużo osób przyszło i jakbyśmy się wzięli za prace to w dzień byśmy tor zamienili w pył :]
Pomysł nie jest najgoprszy ale by go wykonać to marne szanse :]
Myśle , że każdy Pasiak z krwi i kości jakby mógł to by przyszedł pomóc :]
Ale wiecie ja tak sobie tylko głośno myśle :]
Pomysł jest znakomity:) ale mało realny:(
Nie każdy ma kilof:)) A tak poważnie nie wieże w to żeby się tak duzo osób zebrało.
Jakby się ugadało z kimś wstawionym i by pozwolił takie coś zorganizować to myśle że nawet by się dużo osób zebrało jakby to nagłośnić także na stronie Teraz Pasy :] Racja nie każdy ma kilof ale zawsze jak chce to sobie coś skołuje by trochu toru rozkruszyć :]
Normalnie bomba by było takie coś jakbyśmy my kibice się także przyczynili do przebudowy naszego stadionu :]
No ale ja tak sobie tylko głośno myśle ;-]
tyle ze zanim my rozkujemy 1 metr biezacy toru tymi kilofami to minie tyle czasu ze te koparki juz skoncza robote
idea dobra, sam stricte pomysl nieco gozej
tak kierowniku..... zbrojony beton kilofem ;]
tylko sprzęt pneumatyczny lub inne specjały dadzą rade !
Słupy jutro nie staną. Złożyli je nie tam gdzie powinny stanąć!!!Dzisia w nocy prawdopodobnie je przewiozą na swoje miejśca. Jest tylko problem z dłużycą bo słupy złożone mają około 33 metrów a rozłożyć ich się nie da. Poza tym anglicy zapomnieli o drzwiczkach wejściowych do wewnątrz słupów i jutro mają przylećieć i zobaczyć co można zrobić tutaj na miejscu. W sprawie trawki prace modernizacyjne potrwają do soboty.
to już nasza tradycja"im lepiej tym się bardziej pierd....."
czy ten pech nas nieominie ??
Jeśli tak jest rzeczwiście Marcin_ksc, to znaczy że jak zdobędziemy mistrza to zawali się spikerka;-)
Mario głupoty gadasz... drzwiczki są, sam dziś sprawdzałem...
ja tam widziałem drzwiczki w tym słupie co na chodniku stoi
są napewno
ja nawet niemyślę co to będzie jak będą budować stadion (nowy):|
Eee tam fetyszyzm i demagogie szerzycie :D Goście nie pierwszy raz takie słupki stawiają i niema co siać zamętu... Jutro wydaje mi się powinny już stać na swoim miejscu...a jak nie to biorę podnośnik od Kaszla swojego i ide im co pomóc :D
Prace nad matazem slupow rozpoczna sie jutro ok godz 17.00!!.Slupy zostana przewiezione za pomoca dluzycy.Wyjazd przez brame kolo myjni nie bedzie mozliwy gdyz caly zestaw sie nie zlozy.Wcelu umozliwienia przejazdu zostanie rozcieta siatka parkingu przylegajacego do myjni.I przez parking zostana one wywiezione.
taa juz to widze jak angole zapomnieli drzwiczek zamontowac.., juz bym sie bardziej spodziewal ze to nasi po pijaku ich znalezc nie mogli :)
marcin_ksc
nikt nie bedzie budowal nowego stadionu.........
tylko ten bedzie zmodernizowany ,wlasnie to jest pierwszy etap przebudowy............
czyli co ? wiadomo kiedy "powstanie" pierwszy z słupow? Bo bym sie juz przejechal zobaczyc ;-)
SzymciuKSC widziałeś nie drzwiczki do wewnątrz słupa a rozdzielnię elektryczną.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)