Boola moja stówa jest nadal aktualna. Mam problem z wysłaniem potwierdzenia na maila. Jutro lub pojutrze będzie wszystko ok.
-
-
FLAGA CRACOVIA-POLSKA (wykonanie)
nie czytalem dokladnie ale jestescie zalosni rock itp...piszczcie dalej tematy o flagach kto nosi szyje kiedy gdzie jak itp SUPER P.S POZDROWCIE WASZEGO bRAJTA od HYCLI bo dzieki glupocie i netowi splamil imie CRAXY bo w polske poszlo ze CRACOVIA stracila fane a nie jakis karzelkowaty albinos w drelichu....(macie problem piszcie mna meila ustawimy sie na meczu i wam wytlumacze co jest tromfem!)
projekt ekstra. deklaruje kase, szczegoly na email. tylko zeby kurwa nie wyszlo jak z flaga akademicka...
dominikNYC
mamy juz 300 zł
ktos da jeszcze?
nie ma co sie wstydzic ;-)
slowo do rexa : o co Tobie chodzi ze nie zawisnie na kazdym meczu ? powiedz to doglebniej jak mozesz , wprost
HYCEL: po co sie napinasz? Przecież możesz po ludzku i kulturalnie napisać że bardzo byś nie chciał by się sytuacja z flagą powtórzyła, że trzeba będzie uważać, wzmocnić czujność, że pod względem hools nie życzycie sobie by ucierpiała "marka" Cracovii, ale nie od razu napinka.
ma racje , bo kazdy tu pisze tylko o obawach , a nie o tym zeby uwazac , i juz ze gdzies tam nie zawisnie czy co ...
craax-po prostu mysle ze sa kibice niektorych klubow,ktorzy raczej by nie chcieli widziec flag poszczegolnych druzyn na wlasnym obiekcie,co innego na Slaskim.
Dla przykladu:dajmy na to,ze mecz RP jest w Poznaniu.No to extra,razem z ziomkami z Poznania chetnie wywieszamy nasza flaga.
Ale juz miesiac pozniej mecz np:w Wawie i juz raczej nasza fana tam nie bedzie mile widziana i jej wziecie moze skonczyc sie w sposob najgorszy(jej strata).
Oto mi chodzi.
ale to nei ma byc flaga reprezenatcyjna tylko to ma być flaga Cracovii a mozna ją wziąć ze sobą na rep. jesli bedzie mozna czyli jak np. zagramyw Poznaniu
a jak ktos nie ma konta bankowego ?:|
Tylko czemu w napisach nie ma polskich znaków (ą, ł, ń) lub ń jest "francuskie". To pismo to chyba ZurichCaligraphic lub Monotype Corsiva. Jeżeli trzeba takowe pismo z polskimi znakami to jestem do dyspozycji. Widziałem poprawioną wersję z ogonkami robionymi z przecinków... a "ł" chyba nadal jest "l". Jeżeli więc trza Ci tych czcionek, to mogę przesłać.
Mentny to tylko na czas projektu... ale mozesz przeslac czcionke ;-)
Santo - idziesz na poczte albo do banku i wplacasz... najlepiej odrazu do Lukasa
zadam jeszcze jedno pytanie czy Wy ktorzy robicie macie zamiar jezdzic z fana na repre?bo jak wiecie repra jest odpuszczana przez wiekszosc ekip z pojedynczymi wyskokami...ostatno ś-w-l czy moze myslicie ze CRAXA jezdzi na repre i cala TRIADA ITP i panuje klimat jak u nas na stadionie bo nie rozumiem?Demetor trafia mnie...;)
Jutro kochany, jutro.
repra to inna bajka ktos tu zabardzo sie zagalopowal... to flaga na nasz stadion i to chyba tyle w tym temacie...
Chyba poszło.
8 dni później
No no flaga piękna, na prawdę ładne hasło a sam projekt pod względem graficznym tez wporzo!
OL'01
Może szaliki ktoś takie zrobi?:)
szale by z tego byly pierwsza klasa moim zdaniem!
odwrocic tylko herby o 90 stopni i projekt gotowy.
CRACOVII GRATULUJEMY...FLAG :)
i nowych pomysłów....
W sumie szaliczki byly by niezle takie dosc reprezentacyjne
ile juz jest w kasie ?????czyli ile jesze brakuje.i faktycznie szalika moga byc takie to jest dobry pomysl.....
boola jest na wakacjach jak wróci da odpowiedz pod warunkiem że mu juz net naprawili hehe
szliczek byłby cool
5 dni później
jestem, jestem! ;-)
sprawa ma sie tak jak przed moim zniknieciem tj zdeklarowane 300 zł
ALE 150 dotarlo do mnie a 100 + 20 powinna byc niebawem
jeszcze Rex sie zdeklarowal i sie nie odzywa
tak wiec trzeba sie jeszcze troche napocic 1/3 jest
CZY KTOS JEST W STANIE WPLACIC JAKAS GOTOWKE NA TEN PROJEKT?
ew pogadajcie ze znajomymi nawet z poza forum moze ktos cos da
a szalik.... no mozna by, why nie ;-)
nie "why nie", tylko why no (łajno) :P
ty tu nie filozuj tylko kombinuj kaske na flage bo malo jest!! ;-)
czaj czaj może się sam dorzucę jak wygram w sts-ie
postawię 5 dych na Cracovię :) więcej się boję, zupełnie nie wiem czemu....
Ja mogę przerzucić swoje 50 z flagi Triady. Zależy co jest bliższe realizacji.
Jeżeli KSC-PL jest bliższa to proszę o info co do przelewu na maila.
A do Triady dołoże się najwyżej później.
napisz na adres flaga@cracovia.strefa.pl a w mailu zwrotnym dostaniesz adres konta...
poszedł mail czekam na odp
100
50
20
50
----------------
220 zł jest juz na koncie
czy ktos jeszcze moze cos dolozyc?
Flaga triady raczej szybko nie powstanie wiec moze ktos chce narazie przeznaczyc swoje srodki na ten projekt tak jak zrobil to pablo2656????
Namawiajcie kumpli, sasiadow, braci, siostry, mame, tate, babcie, dziadka, ciotki, wujków, dajcie ile mozecie i uzbieramy bo sezon wyplywa juz na glebokie wody ;-)
Ja się dołóżę przekaże kasę Radarowi na meczu
Howi
Jestem wielce za ta flaga.Niech cala Polska bedzie w cieniu Cracovii
Sauron napisał(a):
> Ja się dołóżę przekaże kasę Radarowi na meczu
>
> Howi
>
ok dzięki.
Czy ktos moze cos jeszcze dorzucic??
hop
Rex i Fenix dajcie znac co tam u was ;-)
flaga jest przezajebista!!!rewelacja!!!
mam nadzieje ja zobaczyc jak najszybciej na zywo!!!
tekst na fanie-az mi ciary przeszly!!!
pozdrawiam
niestety narazie wciaz malo gotowki na nią
8 dni później
hop
:(((
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)