Boola moja stówa jest nadal aktualna. Mam problem z wysłaniem potwierdzenia na maila. Jutro lub pojutrze będzie wszystko ok.
-
-
FLAGA CRACOVIA-POLSKA (wykonanie)
nie czytalem dokladnie ale jestescie zalosni rock itp...piszczcie dalej tematy o flagach kto nosi szyje kiedy gdzie jak itp SUPER P.S POZDROWCIE WASZEGO bRAJTA od HYCLI bo dzieki glupocie i netowi splamil imie CRAXY bo w polske poszlo ze CRACOVIA stracila fane a nie jakis karzelkowaty albinos w drelichu....(macie problem piszcie mna meila ustawimy sie na meczu i wam wytlumacze co jest tromfem!)
projekt ekstra. deklaruje kase, szczegoly na email. tylko zeby kurwa nie wyszlo jak z flaga akademicka...
dominikNYC
mamy juz 300 zł
ktos da jeszcze?
nie ma co sie wstydzic ;-)
slowo do rexa : o co Tobie chodzi ze nie zawisnie na kazdym meczu ? powiedz to doglebniej jak mozesz , wprost
HYCEL: po co sie napinasz? Przecież możesz po ludzku i kulturalnie napisać że bardzo byś nie chciał by się sytuacja z flagą powtórzyła, że trzeba będzie uważać, wzmocnić czujność, że pod względem hools nie życzycie sobie by ucierpiała "marka" Cracovii, ale nie od razu napinka.
ma racje , bo kazdy tu pisze tylko o obawach , a nie o tym zeby uwazac , i juz ze gdzies tam nie zawisnie czy co ...
craax-po prostu mysle ze sa kibice niektorych klubow,ktorzy raczej by nie chcieli widziec flag poszczegolnych druzyn na wlasnym obiekcie,co innego na Slaskim.
Dla przykladu:dajmy na to,ze mecz RP jest w Poznaniu.No to extra,razem z ziomkami z Poznania chetnie wywieszamy nasza flaga.
Ale juz miesiac pozniej mecz np:w Wawie i juz raczej nasza fana tam nie bedzie mile widziana i jej wziecie moze skonczyc sie w sposob najgorszy(jej strata).
Oto mi chodzi.
ale to nei ma byc flaga reprezenatcyjna tylko to ma być flaga Cracovii a mozna ją wziąć ze sobą na rep. jesli bedzie mozna czyli jak np. zagramyw Poznaniu
a jak ktos nie ma konta bankowego ?:|
Tylko czemu w napisach nie ma polskich znaków (ą, ł, ń) lub ń jest "francuskie". To pismo to chyba ZurichCaligraphic lub Monotype Corsiva. Jeżeli trzeba takowe pismo z polskimi znakami to jestem do dyspozycji. Widziałem poprawioną wersję z ogonkami robionymi z przecinków... a "ł" chyba nadal jest "l". Jeżeli więc trza Ci tych czcionek, to mogę przesłać.
Mentny to tylko na czas projektu... ale mozesz przeslac czcionke ;-)
Santo - idziesz na poczte albo do banku i wplacasz... najlepiej odrazu do Lukasa
zadam jeszcze jedno pytanie czy Wy ktorzy robicie macie zamiar jezdzic z fana na repre?bo jak wiecie repra jest odpuszczana przez wiekszosc ekip z pojedynczymi wyskokami...ostatno ś-w-l czy moze myslicie ze CRAXA jezdzi na repre i cala TRIADA ITP i panuje klimat jak u nas na stadionie bo nie rozumiem?Demetor trafia mnie...;)
Jutro kochany, jutro.
repra to inna bajka ktos tu zabardzo sie zagalopowal... to flaga na nasz stadion i to chyba tyle w tym temacie...
Chyba poszło.
8 dni później
No no flaga piękna, na prawdę ładne hasło a sam projekt pod względem graficznym tez wporzo!
OL'01
Może szaliki ktoś takie zrobi?:)
szale by z tego byly pierwsza klasa moim zdaniem!
odwrocic tylko herby o 90 stopni i projekt gotowy.
CRACOVII GRATULUJEMY...FLAG :)
i nowych pomysłów....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)