heh KSC-PL najbielsza ;-)
-
-
FLAGA CRACOVIA-POLSKA (wykonanie)
BIS - a cóż Ci tak kadr leci w prawo ,co? ;-))) czyzby jeszcze szampanik? heh
Flaga Przepiękna!!!!!Pozdrowienia dla wykonawców!!!!
jak Ojciec Święty zobaczy zdjęcie a tam w tle taka piękna patriotyczn flaga to z pewnościa się ucieszy :)
a co do sygnaturki to nic dodac nic ujac :)
Ciesze się że dołożyłem się do tej flagi, bo naprawdę jest piękna.
Rock, są dwa powody:
1. Grupa trzymająca transparent nie stoi na osi boiska, a zatem na osi daszku na trybuną głowną. W prawo leci tylko daszek, bo sam transparent już nie (no może o 0,5 stopnia) - kiwnij sobie.
2. Chcąc mieć transparent w całości oraz w miarę dobre tło szalików, musiałem się tak ustawić jak gołym okiem widać po linii wyznaczającej środek boiska. Gdybym miał daszek równo, to transparent byłby z jednej strony urwany. Mogłem oczywiście cofnąć się na druga stronę boiska i mieć wszystko równo, tylko że wtedy na transparencie miałbym kilku fotografów stojących na środku boiska....
PS. tak czy owak da się to wyprostować w Photoshopie... może zrobię update zdjęcia.
ok ok
a Twoja fotka leci do Rzymu?
Nieee... Tam był fotograf z analogowym Nikonem (chyba F100) z bardzo jasnym szerokokątnym obiektywem (tak na oko to: 18mm-F2,8, ale mogę się mylić). Myślę że przyszedł tylko po to, aby zrobić to zdjęcie dla Papieża.
Flaga fajna ale OBIEKTYWNIE mówiąc bardziej podoba mi sie nasza : "Nie damy miana Polski zgnieść,nie pójdziem żywo w trumnę w ojczyzny imię i w jej cześć podnosim czoło dumnie!!!".
Ryan:
nie mogę się z tobą zgodzić. gdyż przede wszystkim:
1. na swojej na siłę wcisneliście klor niebieski - robią jakgdyby ksdztałt muru,
2. nasza flaga odnosi się do barw, które - jakbyś nie zauważył - są identyczne z naszą flagą narodową,
3. kiedy to podnosicie dumnie czoło w imie i cześć Polski. I do czego ma się odnosić - w obecnych czasach - sformułowanie, że nie dacie Polski zgnieść (komu nie dacie? czy są takie "zakusy"?)
Pozdrawiam
Cieszę się, że w powstaniu tej flag miałęm swój udział, nparawdę jest piękna!
Ta flaga to miała debiut.....:)
Pierwszy mecz i od razu na zdjęciu dla Ojca Św......Międzynarodowa kariera....
;-)
Przeszło 250 postów i jest... Warto było zaczekać.
Wykonanie - SUPER! Pomysł - SUPER!
GRATULACJE I DZIĘKI ZA TĄ FLAGĘ!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)