Mam szczerą nadzieję, że spadnie Zagłębie. Kto będzie drugim spadkowiczem...chyba Katowice lub Łęczna.
siwiutki - Gazeta Wyborcza gazetą, a Prokuratura Prokuraturą...
-
-
Kto Spadnie?? typujemy
ian thorpe - nasi juniorzy są wice-mistrzmi Polski wiec nie byłoby źle :D
FIKUS - to wg. ciebie pieniądze grają czy zawodnicy ? :) My zostaliśmy wydymani przez takich cweli jak Drumlak dla których liczy sie tylko kasa + jeszcze nasi prezesi którzy jak chuj znali sie na piłce. Teraz na szczęscie zarzad zmądrzał i zaczeli inwestować w młodych zawodników dla których nie liczy sie tylko kasa ale pokazanie sie z jak najlepszej strony jak sukces klubowy. Jeszcze sie przekonasz kto miał racje. Nic nie mam do waszej Cracovi ale niestety musze stwierdzic że otrzecie sie o spadek i będzie wam ciężko sie utrzymać no ale Dospel będzie niżej i to on spadnie nie wy.
Pozdro dla normalnych nie dla takich jak FIKUS.
hehe, dziecko, pożyjemy, zobaczymy - ja ze swej strony jestem gotów założyć się o grubą gotówkę, że będziemy w lidze wyżej niż to twoje zagłębie.....
No ale, nie chcę cię pozbawić kieszonkowego, mama mogłaby się na ciebie zdenerwować i jeszcze dostałbyś szlaban na mecze (oczywiście u siebie, bo do ekipy wyjazdowej, której nie macie i tak się w tym wieku nie załapiesz).... ;)
Aha - i nie ma żadnego dospelu, tylko GKS Katowice - naucz się szacunku dla prawdziwych nazw klubów synku, popytaj się o to twoich kolegów z lubina, ale ty chyba jesteś głównie kibicem przed kompem.....
Łęczna spadnie z ostatniego, a Lubin zagra baraże z Arką które oczywiście przegra:)))
wielu ludzi twierdzi ze Pasy nie zagrzeja miejsca w pierwszej lidze, ale ja w to nie wierze i mam nadzieje ze juz za rok cala Triada spotka sie w jednej lidze. co do spadku sie nie wypowiadam bo nigdy nie mam szczescia w czyms takim
Spadnie ZAGŁEBIE a GKS-a zagra w barażach z ........ARECZKA oczywiscie!
Łeczna i Pogon(jesli PTASZYNA znowu nie zwieje),beda grały o utrzymanie
Polonia lub Odra
GKS to Dospel i przestań pier.... FIKUS. No ale skoro tak myślisz to dla ciebie pogoń to piotrkowia :D.
Nie pisz do mnie dziecko bo sie cholernie mylisz. Kieszonkowych nie dostaje bo pracuje i pewnie zarabiam wiecej od ciebie cieciu. A u nas nieźle dostaniecie w dupe daje 3:0 lub 4:1.
A kibicem przed kompem to chyba ty jestes bo co nie napisze to w ciagu 1h odrazu odpisujesz cwelu.
Arka Gdynia Zagłębie !!!!!!!!!Arka Gdynia Zagłębie !!!!!!!!!Arka Gdynia Zagłębie !!!!!!!!!
Żadna pier.... cracovia.
CZEKAMY W PIĄTEK
te aktywny kibicu z Lubina a nie pamiętasz już jak to sie tu napinałeś jak to wy nienawidzicie Ruchu, a nie dostrzegłeś ich flag na waszym stadionie..?????
jak przychodzisz w gości to szanuj innych a za przedostatni wers powinienes duży dzieciaku bana dostać
siwylubin - zaprezentowałeś już swój poziom intelektualny i wybacz ale ja mam już dość dyskusji z tobą. Może znajdziesz tutaj kogoś kto doceni głębię twoich intelektualnych przemyśleń, ale ja już dziękuję. Nie pisz do mnie więcej bo nie odpiszę.
Czytam te wasze typowania i cóż..największym debilem wydaje sie SiwyLubin...ale mniejsza z tym.
Nie zgadzam się z co poniektórymi że Górnik zleci..nie ma szans...
Górnik będzie walczyć o puchary!!!!
Co do spadkowiczów to poleci na bank ktoś z tej 3 - Łęczna, GKS, Odra..
GKS lub Polonia Warszawa
Wreszcie odbanowali mnie na okres próbny :-D
Działacze Górnika są zwolennikami aby spadła tylko jedna drużyna -wiedza czego chca bo poprostu boja soe o siebie .mysle ze czas juz na GKS koniec z Dospelem i pewnie tam cieniutko kręcą tak ze w/g mnie ta dwójka ma szanse ale mysle ze ktos z tej czwórki zleci i wspomnicie moje słowa
Górnik
GKS
Odra
no i Łęczna
co do Polonii nie zapedzajcie sie bo na 100% zostanie - dlaczego ? bo jej i nam sie to należy
GTS-ik
A ja mam uwagę natury ogólnej, skoro siwyLubin nie potrafi rozmawiać a tylko obraża po prostu bierzcie przykład z FIKUSA ( brawo ) i nie rozmawiajcie z nim. Jest gościem i nie umie się zachować.
CRACOVIA PANY!!!!!
A ja mimo to stawiam na CRAXĘ, jeżeli będzie w niej grał Drumlak.
ODRA ARKA ZAGŁĘBIE
My wejdziemy do 1 ligi i zagramy z wami :D
O ch.... wam chodzi ? Napisałem pierwszego normalnego posta a FIKUS sie przypier.... wiec kto tu jest winny ? Ja po prostu łatwo "ulegam" prowokacji :) i na prawde bardzo mnie bawi to że wiekszość z was uważa ze Zagłębie będzie walczyło o utrzymanie :D haha. Nie macie co sie obawiać już wiecej nie będzie takich błędów i już nie spadniemy do 2 ligi. Mamy kase mamy 1 lige. A co do tego że typujecie na 1 miejscu Łęczną to sie niestety nie zgodze. Pewnie znów w jednej z rund będą większość wygrywali :] Takie jest moje zdanie.
Najbardziej prawdopodoben to to że Dospel(GKS) spadnie a na 2gim miejscu (oczywiście od końca) Craxa. Takie mam zdanie wiec trzeba to uszanować a nie wyzywać :) ja nie wyzywałem po prostu napisałem że Zagłębie na 100000000000% nie spadnie
POZDRO DLA NORMALNYCH
siwylubin naprawde mało wiesz o polskiej piłce skoro piszesz dospel. dla twojej informacji od ostatniej kolejki ubiegłego sezonu jest to GKS Katowice.No ale wy przecież mieliscie wtedy inne zajecia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)